Στείλετε στη Βόρεια Μασεντόνια του Ζάεφ 1.000.000 πρόσφυγες και μετανάστες και τη χρηματοδότηση . Ενεργοποιούμε τη β΄ φάση του σχεδίου μας «Ιώνη 2»

Στείλετε στη Βόρεια Μασεντόνια του Ζάεφ 1.000.000 πρόσφυγες και μετανάστες και τη χρηματοδότηση . Ενεργοποιούμε τη β΄ φάση του σχεδίου μας «Ιώνη 2»

Πάλι τα πρώην ΣΚΟΠΙΑ αποδεικνύονται πιο έξυπνα στην εξωτερική πολιτική από την Ελλάδα ,  όπως με τη συμφωνία των Πρεσπών .

Φίλες και φίλοι !

Μόνο εάν μάθουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ την αλήθεια και πορευτούμε με βάσει αυτήν ,θα αντιμετωπιστεί η  προσφυγική – μεταναστευτική κρίση πριν είναι αργά για δάκρυα .

Το 50% περίπου  της χρηματοδότησης που δέχεται η Ελλάδα για τη διαχείριση των μεταναστευτικών- προσφυγικών ροών , «πηγαίνει» στη στήριξη της επιδοματικής πολιτικής  για να νιώσουμε ψυχολογικά ότι βγήκαμε από την οικονομική κρίση και τα μνημόνια  ( δείτε παρακάτω την τεκμηρίωση)

Αυτό είναι το κατόρθωμά μας και λέει πολλά . Ποια είναι η παγίδα ; Η ΕΕ το γνωρίζει γι αυτό μας κλείνει τα σύνορα .

Από την άλλη , η Ευρώπη τρέμει  – για πολλούς λόγους  -μη σπάσουν τα Βόρεια σύνορά μας και ξεχυθούν εκατοντάδες χιλιάδες αρχικά και εκατομμύρια αργότερα  χαμένες ψυχές στην αυλή της  . Αυτήν την πολιτική της εξυπηρετούν οι ,σε παγκόσμια προβολή, αποκεφαλισμοί του ISIS, οι φόβοι για τρομοκρατικές επιθέσεις , για ισλαμοποίηση  και πολλά άλλα .

Κατά βάθος η ΕΕ  φοβάται μήπως έτσι  κερδίσουν τα Εθνικιστικά και ακροδεξιά κόμματα σε ολόκληρη την Ευρώπη . Πολιτικοί φόβοι δηλαδή «θάβουν» την Ελλάδα κάτω από εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες .

Αυτόν ακριβώς όμως το συγκεκαλυμμένο φόβο της  μετατρέπει  ήδη σε  εφιάλτη της το σχέδιο μας «Ιώνη 2» με τη βοήθεια των τοπικών κοινωνιών που αντιστέκονται , και για μια πραγματικά καλύτερη ζωή για τους ανθρώπους αυτούς

Η Ευρώπη της αλληλεγγύης των κρατών παίζει σε κάθε περίπτωση πολύ βρώμικα σε βάρος μας λειτουργώντας ουσιαστικά ως διακινητής . Μας δίνει πλέον χρήματα για να  συγκρατήσουμε τις ροές αδιαφορώντας εάν έτσι αντικαταστήσουμε τον πληθυσμό μας με αλλοεθνείς και αλλόθρησκους  , μα το χειρότερο ,  δίνει χρήματα στους ανθέλληνες και τους μικρόψυχους που ζουν ανάμεσα μας για να μπλοκάρουν τους υπόλοιπους από εμάς που θέλουμε καθαρή λύση και γι αυτούς του κατατριμμένους.

Παρακολουθήστε με προσοχή πως πλασάρετε σιγά-σιγά το όλο πρόβλημα από τα γνωστά ΜΜΕ , έχοντας κατά νου ότι μασόνοι και συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων στηρίζονται στην πολιτική του κυριάρχου χρήματος

Μήπως αξίζει λοιπόν στην ΕΕ  ,στις επόμενες Ευρωεκλογές η αποχή των Ελλήνων να φτάσει στο 95%; Μην το ξεχάσετε !!

Επειδή λοιπόν  «ήρθαμε» για να χάσουν κάποιοι τον ύπνο τους , αλλά  και να βοηθήσουμε , διαβάστε τη συνέχεια με δική σας ευθύνη  γνωρίζοντας ότι θα σας επηρεάσουν τα παρακάτω .

Στο εμφατικό «όχι» στην έναρξη της ενταξιακής πορείας της Βόρειας Μασεντόνιας ( πρώην ΣΚΟΠΙΑ )  και της Αλβανίας που είπαν οι υπουργοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης ,ήρθε να προστεθεί ΑΜΕΣΑ η διαβεβαίωσή τους ότι την άνοιξη του 2020 το θέμα θα επανέλθει δυναμικά στην ατζέντα των Ευρωπαίων ηγετών.

Το διευθυντήριο έτσι , προστατεύει τα πρώην ΣΚΟΠΑ να μη γίνουν κυριολεκτικά μια μεγάλη φαβέλα που θα σπάσει εύκολα κατακλύζοντας όλη την Ευρώπη με ατέλειωτες ορδές κατατριμμένων .

Για δείτε τώρα :

1-Εν τω μεταξύ , το προσφυγικό – μεταναστευτικό πνίγει την Ελλάδα περισσότερο από πότε και η παραδοχή της τωρινής κυβέρνησης ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ  – δια στόματος του ειλικρινέστατου κ Χρυσοχοϊδη – αφοπλιστική και αντανακλά στην πραγματικότητα 

όμως :

2- Καμία κίνηση να «κλείσουν » οι παράνομες ΜΚΟ και καμιά διαβεβαίωση ότι θα φύγουν όσοι ήρθαν για να μείνουν.

3- Έρχονται ΞΑΦΝΙΚΑ , αυξήσεις μισθών , επιδόματα , αναδρομικά κ.τ λοιπά ( που βρέθηκαν τα χρήματα 😉

3- Η Αστυνομία συνοδεύει καραβάνια μεταναστών-προσφύγων προκειμένου να φτάσουν με πολυτελέστατα πούλμαν σε ξενοδοχεία μεγαλο -επιχειρηματιών

4- Οι τοπικές κοινωνίες σε αναβρασμό , αλλά παράλληλα αρχίζουν να χαρακτηρίζονται ρατσιστές ή ακόμα και ναζιστές

5-Στην κορυφή της λίστας των ευρωπαϊκών χωρών που έχουν ως τώρα χρηματοδοτηθεί για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού  φιγουράρει η Ελλάδα, έχοντας αντλήσει πόρους €2,2 δισ. Ακολουθεί η Ιταλία με 1 δισ. και η Ισπανία με 800 εκατ. Ευρώ

6- Αναπάντητο ωστόσο παραμένει το ερώτημα που «χάθηκαν » 1,6 δις που δόθηκαν από την ΕΕ στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού – μεταναστευτικού . Βολεύει λέτε – ως ένα σημείο -να κατηγορούν τις ΜΚΟ και το Σόρος;

7- Τα  γνωστά ΜΜΕ ( που μας κάνουν πλέον να γελάμε ) έχουν αποσυντονιστεί και δεν ξέρουν τι να κάνουν , να κρύψουν το πρόβλημα ή να το πλασάρουν με τρόπο ( π.χ  σε ρεπορτάζ θ ακούσετε πρώτα τα λένε για καημένα προσφυγόπουλα που έπαθαν κάτι ή για δραματικές ιστορίες προσφύγων  και αμέσως μετά για νέες αφίξεις σε νησιά και ξεσηκωμός κάποιου χωριού )

Τι συμπέρασμα βγάζετε ;

Ένα είναι το συμπέρασμα.

Φαίνεται ότι , από το ποσό  που χορηγεί η ΕΕ στην Ελλάδα  για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών- προσφυγικών ροών , το 30 %  περίπου πηγαίνει πράγματι  για τη λειτουργία των διαφόρων δομών ( μέσω αυτού θα ανακατασκευαστούν – πονηρά-  κτηριακά πολλά στρατόπεδα και ιδρύματα ) , το 50% πηγαίνει  ( πως άραγε 😉 στη στήριξη της επιδοματικής πολιτικής  και το υπόλοιπο 20 % … ξέρετε που .

Έχουν λοιπόν χίλια δίκια οι τοπικές κοινωνίες να αντιδρούν μ όλα αυτά τα υποκριτικά   στον εκτοπισμό τους από την περιοχή τους , και στον περιορισμό τους .

Ας αφήσουμε λοιπόν την υποκρισία και ας σταματήσουμε ΕΔΩ την πολτοποίηση της Ελληνικής Κοινωνίας για 30 αργύρια  .. και επειδή τούτο  δε θα γίνει , παρουσιάζουμε τη β΄φάση του σχεδίου «Ιώνη 2 » για να τελειώσουμε με την κρίση ( τους )

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ :

Τα πρώην Σκόπια έχουν καιρό τώρα  μεταφέρει Αστυνομία & Στρατό στα σύνορα για να εμποδίσουν  την επέλαση των μεταναστών- προσφύγων ( θυμηθείτε την Ειδομένη )

Αλβανία & Βουλγαρία παρατάσσουν πλέον και εκείνοι  στρατό στα σύνορα & φράζουν την δίοδο προσφύγων και όχι μόνο,.  Η Αλβανία μάλιστα  έκανε δεκτό το αίτημα της Ιταλίας να αναπτυχθούν καραμπινιέροι στην ελληνοαλβανική μεθόριο για μεικτές περιπολίες με την αλβανική αστυνομία.

Είναι η πρώτη φορά από τον ελληνοϊταλικό πόλεμο του ’40, που αναπτύσσονται στα ελληνοαλβανικά σύνορα ένοπλα ιταλικά τμήματα

Έχει και συνέχεια . Βερολίνο και Σκόπια συνεργάζονται πλέον για τον ίδιο σκοπό έτσι , Γερμανοί αστυνομικοί περιπολούν στα πρώην ελληνοσκοπιανα σύνορα , η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Σλοβακία και η Τσεχική Δημοκρατία -οι λεγόμενες χώρες του Βίσεγκραντ – σκληραίνουν  την στάση τους και ανακοινώνουν αυστηρούς ελέγχους στα σύνορά τους , η Γερμανία κυνηγάει πλέον κάθε παράτυπο μετανάστη , η Αυστρία το ίδιο κτλ

Από την άλλη  , η Τουρκία και οι παράνομες οργανώσεις  αυξάνουν τις μεταναστευτικές – προσφυγικές ροές προς Ελλάδα , στη μαρτυρική Λιβύη έχουν παγιδευτεί εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες που είναι έτοιμοι να μεταφερθούν μέσω Ελλάδας κυρίως στην Ευρώπη , αυξάνεται η μετανάστευση από τις Αφρικανικές χώρες κτλ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ :

Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις μια ασύμμετρη απειλή , είναι να αντεπιτεθείς ασύμμετρα

 ΚΑΛΟΥΜΕ όλους όσους αντιδρούν και θα αντιδράσουν , όσους ΔΕΝ θέλουν στην αυλή τους ανθρώπους αυτούς για λόγους υγιεινής και ασφάλειας  , όσους δεν θέλουν να αλληλεπιδράσουν με τα παιδιά τους , όσους πιστεύουν ότι έτσι και αλλιώς κακό τους κάνουμε με την προχειρότητα που τους αντιμετωπίζουμε , να κατευθύνουν τους ανθρώπους αυτούς  στο πρώην Κρατίδιο των ΣΚΟΠΙΩΝ ( κι από εκεί στην Ευρώπη ) ,όπου ήδη δημιουργούνται κέντρα φιλοξενίας προσφύγων- μεταναστών και συγκεκραμένα στις παρακάτω περιοχές :

Αντιγόνεια (Νεγκότινο) ,Ντέλτσεβο ,Βίνιτσα, Ρέσεν, Πρόμπιστιπ ,Μπέροβο, Κράτοβο, Βογδάντσα, Κρούσοβο, Μακεντόνσκα , Καμένιτσα και Βαλάντοβο

Η Κίνηση τους να γίνει απ όπου βρίσκεστε μέσω των παρακάτω περιοχών που βρίσκονται στα πρώην ελληνοσκοπιανα σύνορα και συγκεκραμένα

Στο Χωριό Πλατύ και στο χωριό  Μεσόκαμπο Φλώρινας , αλλά και στη τοποθεσία Μηλεώνας

Στο χωριό Ειρηνικό Νομού Κιλκίς βρπισκεται κείμενο στα σύνορα Ελλάδας – «Βόρειας Μασεντόνιας» σε ένα ομαλό υψίπεδο.

Στο χωριό Ειδωμένη . H Ειδομένη είναι το γνωστό χωριό της Ελλάδας κοντά στα σύνορα με τα πρώην Σκόπια και ανήκει στο Δήμο Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Αλλά , και σ όσους άλλους δημιουργηθούν από τις Τοπικές κοινωνίες εκεί , στη ζώνη που προαναφέραμε .

Σκοπός –θα το ξαναπούμε – να πιεστεί το άνοιγμα του «Βαλκανικού διαδρόμου» που οδηγεί στην Βόρεια Ευρώπη μέσω κυρίως των  συνοριακών σημείων διέλευσης Tabanovce (σύνορο με τη Σερβία) και Βοgοrοdica (σύνορα με την Ελλάδα), όπου δύναται η ομαλή και ασφαλής διασπορά των ανθρώπων αυτών , σ όλη την γηραιά  Ήπειρος για να ζήσουν μια πραγματικά καλύτερη ζωή κι όχι να αποτελούν στο διηνεκές αντικείμενα εμπορίου.

Για περισσότερε πληροφορίες αναζητήστε την ανάρτηση «Θέτουμε σε εφαρμογή το σχέδιο «Ιώνη 2 » ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ!!

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους του έντιμους δημοσιογράφους να πουν αλήθειες  ή να μας διαψεύσουν  !!

Συνεχίζεται !!

Κοιν: Σ όλα τα ΜΜΕ που υπάρχουν στα  ΣΚΟΠΙΑ 

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Εσωτερικής Ασφάλειας ) 

Share this post