ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ; Πως ο Πούτιν δίνει πετρέλαιο στην Ευρώπη – Ο ρόλος της Ελλάδας και του Αιγαίου, vid

ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ; Πως ο Πούτιν δίνει πετρέλαιο στην Ευρώπη – Ο ρόλος της Ελλάδας και του Αιγαίου, vid

Μόνο στο ΕΛ η πραγματική διάσταση των

πραγμάτων…

Πλέον με σιγουριά μπορεί να γράψει κανείς: Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ και απλά υπάρχει περίπτωση ο ψεύτικος πόλεμος στην Ουκρανία να γίνει αληθινός, άπαξ και τα δύο στρατόπεδα χαλάσουν στην πορεία την συμφωνία τους (Οι διεθνιστές της Δύσης θέλουν με την βοήθεια της Ρωσίας να φτωχύνουν τους λαούς τους για να φέρουν χούντα, η πλευρά της παραδοσιακής τάξης πραγμάτων στην Ανατολή για να συμφωνήσει στην χούντα αναπτύσσεται οικονομικά, ενώ και στην Ουκρανία ο Πούτιν θα κρατήσει εδάφη). Κάτι τέτοιο παραλίγο να συμβεί χθες, αργά το βράδυ, ενώ αναμένονται οι εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

Άλλη μία απόδειξη του ότι σε γενικές γραμμές η σύγκρουση είναι στημένη;;; Η Ευρωπαϊκή Ένωση παραλαμβάνει ρωσικό πετρέλαιο μέσω κρυφών διαδρομών με την Ρωσία να ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ!!!

Σύμφωνα με την έκθεση Nikkei, το ρωσικό πετρέλαιο συνεχίζει να ρέει προς την Ευρώπη μέσω κρυφών θαλάσσιων διαδρομώνκαθώς η αγορά ρωσικού πετρελαίου απευθείας από τη Ρωσία είναι αντίθετη δήθεν με τις ευρωπαϊκές αξίες.

Προφανώς είναι εντάξει να το κάνεις μέσω μιας ενδιάμεσης χώρας και μετά να πουλάς φούμαρα στους πολίτες σου ότι το φυσικό αέριο είναι πιο ακριβό και φτωχαίνουν εξαιτίας του Πούτιν.

Όπως αποκαλύπτει το Russia Today:

«Το εξάμηνο κατά το οποίο ξεκίνησε η ρωσική επιχείρηση ενάντια στην Ουκρανία, σαράντα ένα  σκάφη έκαναν μεταφορά από πλοίο σε πλοίο , πετρελαίου στις ακτές τις Ελλάδας με δεξαμενόπλοια που ξεκίνησαν από την Ρωσία και έπειτα έφτασαν σε ευρωπαϊκά λιμάνια.

Υπήρξε μόνο ένα τέτοιο σκάφος την περσινή χρονιά. Η έρευνα ανέδειξε  τον κρίσιμο ρόλο που παίζουν τα ύδατα κοντά στην Ελλάδα, ως κεντρικό σημείο για τις μεταφορές πετρελαίου μεταξύ Ρωσίας και Ευρώπης.

Εν τω μεταξύ οι πωλήσεις της Κίνας σε υγροποιημένο φυσικό αέριο προς την Ευρώπη έχουν επίσης αυξηθεί σύμφωνα με δυτικά μέσα ενημέρωσης, ενώ οι εισαγωγές της Κίνας σε υγροποιημένο φυσικό  αέριο από την Ρωσία έχουν εκτοξευθεί αυτή την χρονιά. Το ρωσικό αέριο και μέσω Κίνας στην Ευρώπη;;;».

Δείτε:

 

photo pixabay

el.gr

Share this post