ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 70.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΤΑ 68.000 ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ!

ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 70.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΤΑ 68.000 ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ!

Στην εξισλαμισμένη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου η ποικιλομορφία έχει εξαφανιστεί εντελώς καθώς σχεδόν όλοι οι κάτοικοι είναι μουσουλμάνοι …..

Μόνο 48 από τα 4.033 άτομα που ζουν στην πόλη Savile είναι λευκοί ντόπιοι Βρετανοί και δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου ποικιλομορφία στην πόλη όπως οι περισσότεροι άλλοι κάτοικοι ή από το Πακιστάν ή την Ινδία.
Σε ένα άρθρο ντοκιμαντέρ, το Daily Mail καλεί την Savile Town «ένα από τα πιο ρατσιστικά ομοιογενή μέρη της Βρετανίας», καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τον ίδιο πολιτισμό και είναι μουσουλμάνοι.

Janice Atkinson@Janice4Brexit

Depressing.
Savile Town in Yorkshire that has almost no white residents  https://www.dailymail.co.uk/news/article-3899540/Go-away-shouldn-t-Don-t-come-corner-Yorkshire-no-white-residents.html 

The corner of Yorkshire that has almost no white residents

There are almost no white residents to be found in Savile Town. A detailed breakdown of the last census of 2011 recorded that only 48 of the 4,033 people living here were white British.

dailymail.co.uk

463 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Αυτό δεν είναι σύμπτωση, καθώς στα περισσότερα μέρη οι μουσουλμάνοι προτιμούν να ζουν με ανθρώπους από το ίδιο πολιτιστικό υπόβαθρο.

Πολλοί μετανάστες ήρθαν στην Savile Town για να κάνουν τις χαμηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας στους μύλους. Μετά από λίγο άνοιξαν τα δικά τους καταστήματα για ισλαμικά ρούχα και χαλιά προσευχής.
Σύντομα οι παμπ έκλεισαν και άλλα δυτικά καταστήματα με παντοπωλεία έπρεπε να κλείσουν επίσης. Εν τω μεταξύ, χτίστηκε ένα τζαμί για περίπου 4.000 προσκυνητές και η εικόνα των δρόμων άλλαξε για πάντα.
«Πολλές μουσουλμανικές γυναίκες που ζουν εδώ, μιλούν λίγα ή καθόλου αγγλικά … Οι συζύγες έχουν περιορισμένη ζωή: ανατροφή των παιδιών, μαγείρεμα για οικογένειες, ή πηγαίνοντας μόνο σε εκδηλώσεις γυναικών στο τεράστιο τοπικό τζαμί.

Πολλοί, φαντάζομαι, έχουν μεταφερθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παντρευτούν τους Βρετανούς άνδρες της κληρονομιάς της Νότιας Ασίας που έχουν κάνει την περιοχή τους στο σπίτι τους, γράφει το The Daily Mail.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ακόμη και η κυρία που πωλεί παγωτά το καλοκαίρι φοράει ένα burka στην πόλη Savile και νεαρά κορίτσια αναγκάζονται να φορούν ισλαμικά ενδύματα.

«Ανησυχητικά, κάθε κορίτσι που είδα – ακόμα και εκείνα των έξι και επτά που παίζουν στο πάρκο – ήταν τυλιγμένο σε ένα μίνι φόρεμα και ένα φορεματάκι για να μη γλείφει ο άνθρωπος τη σάρκα του», λέει ο δημοσιογράφος της Daily Mail.

Η ανάπτυξη της πόλης δίνει μια προεπισκόπηση για το μέλλον: το Ισλάμ δεν φέρνει ποικιλομορφία, φέρνει μια ομοιογενή κοινωνία, μια κοινωνία αποκλειστικά για μουσουλμάνους.

Homepage

Κ.Γρίβας ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ βίντεο 14 Δεκ 2019 Τα λέει έξω απο τα δόντια [trailer]

http://Homepage

Share this post