Στην Ιταλία ένας 45χρονος γιατρός και 2 νεαροί νοσοκόμοι πέθαναν αφότου εμβολιάστηκαν με Pfizer..Oι αρχές ωστόσο μιλούν για …

Στην Ιταλία ένας 45χρονος γιατρός και 2 νεαροί νοσοκόμοι πέθαναν αφότου εμβολιάστηκαν με Pfizer..Oι αρχές ωστόσο μιλούν για …

… καρδιακή ανακοπή παρ΄ ότι δεν είχαν

προγενέστερη σχετική παθολογία!!!!

Στην Ιταλία 1 νεαρός γιατρός και 2 νοσοκόμοι πέθαναν αφότου εμβολιάστηκαν κατά του COVID-19
Ένας 45χρονος Ιταλός γιατρός «στο άνθος της ηλικίας του και τέλειας υγείας » έπεσε νεκρός αφότου εμβολιάστηκε με Pfizer για το COVID. Μια νοσοκόμα 39 ετών και ένας τεχνικός σε χειρουργείο 42 ετών επίσης είχαν την ίδια τύχη.

Τα ιταλικά μίντια έκαναν λόγο για πολλούς θανάτους μεταξύ νέων υγειονομικών σε νοσοκομεία λίγο καιρό αφότου δέχθηκαν τα πειραματικά εμβόλια mRNA κατά COVID της Pfizer.

Ο Mauro Valeriano D’Auria, γαστρο-εντερολόγος στο νοσοκομείο Umberto I de Nocera Inferiore, πέθανε από καρδιακή προσβολή ενώ έπαιζε τένις στις 24 Γενάρη 2021.

Λέγεται ότι ήταν «στον ανθό της ηλικίας του και σε τέλεια υγεία».

Κόμπαζε στη σελίδα του στο Facebook ότι είχε πάρει το “εμβόλιο” για το Covid-19 και ήταν απόλυτα ασφαλής.

Ο Luigi Buttazzo, 42χρονος νοσοκόμος και τεχνικός χειρουργικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο Tor Vergata της Ρώμης, βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2021. Είχε μόλις λάβει τη δεύτερη δόση εμβολίου Pfizer mRNA.

Υπάρχει υποψία καρδιακής προσβολής.

Η Elisabeth Durazzo, μια νεαρή νοσοκόμα που υπηρετούσε στο νοσοκομείο Fabrizio Spaziani της Frosinone, λέγεται ότι πέθανε ξαφνικά στον ύπνο της από καρδιακή ανακοπή.

Το νοσοκομείο της ήταν ένα από τα πρώτα νοσοκομεία στο Λάτσιο, το οποίο, μεταξύ τέλη Δεκεμβρίου και αρχές Ιανουαρίου, ανάγκασε όλο το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης να συμμετάσχει σε μια μαζική προσπάθεια εμβολιασμού κατά του Covid, χρησιμοποιώντας το εμβόλιο mRNA από την Pfizer κατά COVID.

Εμβολιάστηκε στις 13 Ιανουαρίου 2021 και βρέθηκε νεκρή από τον γιο της 10 ημέρες αργότερα.

Όπως είναι αυτή τη στιγμή το standard πρωτόκολλο των υγειονομικών κυβερνητικών αρχών, κανένας από τους 3 αυτούς θανάτους δεν αποδόθηκε στα εμβόλια COVID.

Οι αρχές επιβεβαιώνουν ότι αυτοί οι 3 νεαροί υγειονομικοί πέθαναν όλοι από ανακοπή από «φυσικά αίτια» παρά την απουσία προυπάρχουσων προϋποθέσεων και ότι δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τα εμβόλια της Pfizer mRNA που δέχθηκαν και οι 3… 6/2/21 alnas

dimpenews.com

Share this post