Στις 14 Απριλίου εμβολιάστηκε με Pfizer στις 19 Απριλίου βρέθηκε θετικός στον covid19 και τώρα είναι διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο ο Θεόδωρος Κατσανέβας!

Στις 14 Απριλίου εμβολιάστηκε με Pfizer στις 19 Απριλίου βρέθηκε θετικός στον covid19 και τώρα είναι διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο ο Θεόδωρος Κατσανέβας!

Στις 14 Απριλίου εμβολιάστηκε με Pfizer στις 19 Απριλίου βρέθηκε θετικός στον covid19 και τώρα είναι διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο ο Θεόδωρος Κατσανέβας. Κρίσιμη η κατάσταση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρου Κατσανέβα που είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό στις 19 Απριλίου. Διασωληνώθηκε στο Σισμανόγλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του παρουσιάσει επιδείνωση και έτσι αργά χθες το βράδυ οι γιατροί στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο προχώρησαν στην διασωλήνωσή του.

Ο 74χρονος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά είχε αποκαλύψει ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο BLOG του, ότι είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, την Τετάρτη, 14 Απριλίου. «Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο κορωναίος αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα. Έτσι το εμβόλιο δεν πρόφτασε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αντισώματα, αν και ίσως βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του στο τωρινό διάστημα».

Ο πρώην βουλευτής αρχικά παρέμεινε σε απομόνωση στο σπίτι του, με ήπια συμπτώματα. «Δεν σταμάτησα να εργάζομαι αλλά με χαλαρότερους ρυθμούς. Την Τρίτη 20/4 το πρωί 11 μμ. και 6-8 μμ. τo απόγευμα όπως κάθε Τρίτη, συμμετείχα στο τακτικό σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού που έχω την ευθύνη υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εισηγητή αυτή τη φορά τον διαπρεπή καθηγητή ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου μας και φίλο Λεωνίδα Χυτήρη», σημειώνει στην ανάρτησή του.

Ωστόσο, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο μεταφέρουν ελληνικά μέσα.

Στην τελευταία πάντα ανάρτηση του ο πολιτικός γράφει:

”Είμαι αισιόδοξος και αυτό συνιστώ σε όλες και όλους, με την παραίνεση να κάνουν όλοι το εμβόλιο και τα τεστ. Οι όποιες ελαχιστότατα πιθανές παρενέργειες από εμβόλια, είναι ασυγκρίτως ελάχιστες σε σχέση με τους κινδύνους της μάστιγας του Covid.” Συνήθης αντίδραση όσων εμβολιάστηκαν και μετά υπήρξε μια μη καλή συνέχεια.” Και το λέω εγώ από παράδοση αντισυστημικός, γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχουν κάποιες σκοτεινές δυνάμεις που κρύβονται πίσω από την πανδημία, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ορισμένες πολυεθνικές εταιρείες πλουτίζουν.(σσ. τι άλλες σκοτεινές δυνάμεις από αυτές, δεν αρκεί η απόλυτη εμπορευματοποίηση να μην παρέχει εχέγγυα αξιοπιστίας;;;) Αυτό είναι το λιγότερο αναγκαίο κακό, σε μια εποχή που πολύ πλουτίζουν με μύριους όσους τρόπους και η χώρα μας υποφέρει από πολλές κυρίως οικονομικές πληγές. Εκεί όπως και στα εθνικά θέματα και στο μεταναστευτικό, βρίσκεται το κύριο πρόβλημά μας και εκεί πρέπει να εστιάζουμε την προσοχή και την εθνική μας εγρήγορσή.” Ως αντισυστημικός ο πολιτικός σίγουρα όμως έχει υπόψιν του το ποιητικό ρητό του επίσης αντισυστημικού Μιχάλη Κατσαρού: ”ὡς καὶ σὲ μένα, σὲ μένα ἀκόμα ποὺ σᾶς ἱστορῶ
ἀντισταθεῖτε.”

Πέρα από όλα αυτά, οφείλουμε να προσπαθούμε να χαμογελάμε στο μέλλον, με την ελπίδα ότι το χαμόγελο αυτό, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πολλές φορές, μπορεί να επιστρέψει πίσω σε εμάς.

Μια τεχνική λεπτομέρεια. Πριν κάνει το εμβόλιο της Pfizer ο Έλληνας Πολιτικός Ακαδημαικός είχε κάνει τεστ covid19 τα τελευταία 24ωρα που προηγήθηκαν του εμβολίου; Είναι σίγουρο ότι προσήλθε αρνητικός για εμβολιασμό; Γιατί πολλοί ξένοι ειδήμονες Λοιμωξιολόγοι έχουν προειδοποιήσει ότι το εμβόλιο πρέπει να αποφεύγεται για θετικούς σε covid19 ή νοσούντες γιατί δύναται να προκαλέσει επιπλοκές. Ή όλα γίνονται στο πόδι:;Eπίσης ο πολιτικός λέει ότι έπαιρνε όλα τα απαραίτητα μέτρα έκανε και το εμβόλιο και το ερώτημa που αβίαστα προκύπτει είναι γιατί τώρα γιατί τώρα σχεδόν αμέσως μετά και όχι πριν τον εμβολιασμό προσβλήθηκε.Συνέβαλε κάτι;

Πέρα από όλα αυτά, οφείλουμε να προσπαθούμε να χαμογελάμε στο μέλλον, με την ελπίδα ότι το χαμόγελο αυτό, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πολλές φορές, μπορεί να επιστρέψει πίσω σε εμάς.

Κορύφωση της πολιτικής του καριέρας ήταν όταν έσπασε το εμπάργκο και τις ντιρεκτίβες των δυτικών και επισκέφθηκε, συναντήθηκε με Πρόεδρο Άσαντ στη Δαμασκό !! Ο Θεόδωρος Κατσανέβας συναντήθηκε με Άσαντ στη Δαμασκό.

dimpenews.com

Share this post