Στις 9/4 Είπαμε Ότι «Θέλουν Γεγονός Σαν Τον “Τιτανικό” Σε Κύρος, Που Θα Συγκλονίσει Τον Κόσμο»

Στις 9/4 Είπαμε Ότι «Θέλουν Γεγονός Σαν Τον “Τιτανικό” Σε Κύρος, Που Θα Συγκλονίσει Τον Κόσμο»

Αν και βρισκόμαστε σε κατάσταση mute τα πράγματα τρέχουν.

Αυτό που βλέπεις παραπάνω το είχαμε πει μερικές ημέρες πριν τον εμπρησμό στο Παρίσι….

Μα……βραχυκύκλωμα λένε οι εμπειρογνώμονες πως ήταν.

Καλώς…αφου αυτό λένε οι επιστήμονες,  τότε εμείς τι να πούμε.

Απλά στο όνομα της ελευθερίας του λόγου, έχω υποχρέωση να υπενθυμίσω ότι πιο πάνω, σε κείμενο της 9ης Απριλίου, μιλάμε για……… γεγονός που θα έχει το «κύρος» του Τιτανικού, δηλαδή ότι θα συμβεί κάτι όχι τυχαίο, το οποίο και θα συγκλονίσει τον πλανήτη, γιατί κάποιοι έχουν ανάγκη τον συντονισμό με τον… συγκλονισμό.

Και στις 15 Απριλίου……. ανήμερα της τραγωδίας του Τιτανικού…… μας έρχεται ένα γεγονός με το..εκτόπισμα του, η καταστροφή ενός ιστορικού ναού στο Παρίσι…που συγκλόνισε τον κόσμο και φρόντισαν να γίνει και live μετάδοση….ένα γεγονός που το είχαν περάσει και σε διαφορά animations βίντεο στο παρελθόν.
Είπαμε επίσης ότι θα φανεί ο ρόλος που διαδραματίζει το Παρίσι με την μορφή…Breaking news!
Καταγράφουμε λοιπόν από πριν τι θέλουν…και ζητάνε ένα γεγονός “τύπου Τιτανικού”, με θυσία, το ένα ήρθε 6 ημέρες μετά, το άλλο όχι ακόμη………..και μερικές σειρές πιο κάτω, στο ίδιο κείμενο, σου γράφω και μια χώρα που θα ακουστεί, και ο «Τιτανικός» σαν γεγονός περνάει μέσα από αυτή…και αναρωτιέμαι, τόσα στοιχεία, τόσα αν θες σημάδια εκεί έξω,  γιατί δεν πιστεύει ο κόσμος;
Να πιστέψει τι;

Αυτό που έχουμε πει αρκετές φορές και που είναι πλέον εμφανές, ότι… φέτος είμαστε επικίνδυνα κοντά!!

Ότι υπάρχει ένα σχεδιασμός που έχει ήδη εφαρμοστεί, ώστε να γίνουν όλα όσα αργότερα θα ξεφύγουν από τον έλεγχο αλλά και από την ανθρώπινη λογική, μια λογική που στα δύσκολα των καιρών και μπροστά στη θέα των πολεμικών εστιών θα μας εγκαταλείψει.

Να πιστέψει στο ότι…  ποτέ δεν τελείωσε ο Πρώτος παγκόσμιος πόλεμος….(μακάρι να μπορούσα να δείξω την εικόνα) και ο

Τρίτος που λέμε τώρα, στην πραγματικότητα είναι το τέλος του Πρώτου και… που να πάρει είναι τόσο κοντά.

Άρα έχουμε γεγονός σημαδούρα που ενσαρκώνεται και φωνάζει: έρχεται το τέλος… ποιο τέλος; το τέλος του Α’ παγκοσμίου πολέμου(για να το καταλαβαίνουμε το λέμε έναρξη του 3ου) και μαζί και το τέλος ενός του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε.

Οι περισσότεροι λίγο ή πολύ είμαστε εξαρτημένοι από αυτό που θα γκρεμιστεί σε λίγο καιρό.

Αυτό θα μας δυσκολέψει.

Ο πολιτισμός αυτή τη στιγμή είναι ότι η ηρωίνη σε έναν εξαρτημένο χρήστη ουσιών.

Μπορεί να σου προσφέρει τεχνητή ασφάλεια, ειρήνη, άνεση, πολυτέλεια, στιγμές χαράς, ευτυχίας, ψυχαγωγίας και διασκέδασης..δηλαδή μια ποικιλία από ουσίες.. αλλά από την άλλη αυτά κρατάνε λίγο, όσο για να εξαρτηθείς…

Και αφού εξαρτηθείς, έπειτα είσαι ικανός να πουλήσεις οτιδήποτε για να πάρεις την δόση σου, ξεπουλάς τα πάντα… από ιστορία, από ηθική, από έθιμα, από πολιτισμό….από συνείδηση….πουλάς ακόμη και την ελευθερία την δική σου αλλά και την ζωή του δίπλα σου για την… δόση του πολιτισμού μας.. του και καλά σύγχρονου.

Μάλλον….. είναι σύγχρονος στην μέθοδο ανθρώπινης εξάρτησής.

Αυτό θα το ρίξουν, αυτό θα γκρεμιστεί και είναι πρόβλημα που είμαστε γαντζωμένοι από αυτό, και η εξάρτηση αυτή είναι η αίτια που εκεί έξω πολύς κόσμος αρνείται επίμονα να δει το που πάμε…. νομίζοντας ότι δεν θα φτάσουμε ποτέ…αγνοώντας πόσο κοντά είμαστε εκεί που… δεν θέλαμε να φτάσουμε ποτέ.

Αυτή η ανασφάλεια και φοβία και η τυφλή εμπιστοσύνη στο σύστημα ενημέρωσης/ελέγχου, πρώτον, έχουν κάνει τον σύγχρονο άνθρωπό να δεχτεί εκπτώσεις στα πιστεύω του και στην ελευθερία του, με αποκορύφωση να κινείται στην αποδοχή της ψηφιακής φυλακής και τις… νέες ταυτότητες.

Και δεύτερον, αυτή η ανασφάλεια και η φοβία τους κάνει να επιτίθενται στην αλήθεια που ακούν και όταν θα δυσκολέψουν οι συνθήκες και  ξεφύγει το πείραμα, τότε όλοι στις αρχές θα δυσκολευτούμε…πόσο;;;….όσο ένας τοξικομανής, που εκλείψαν τα βαποράκια και πλέον δεν θα έχει από που να προμηθευτεί την δόση του…βασικά δεν θα υπάρχει πια δόση.

Είναι πολύ δύσκολο και καταλαβαίνω μερικούς που δεν μπορούν να δουν ή αν θες να δεχτούν το που πάμε..(δεν συζητάμε για το γιατί πάμε εκεί, δυστυχώς αυτό δεν θα γίνει έγκαιρα αντιληπτό) και η εξάρτηση από την τεχνολογία του κακού είναι σφοδρή.

Καταλαβαίνω, γιατί και εγώ ζω σε αυτόν τον πολιτισμό, και εγώ θα δυσκολευτώ…όμως τουλάχιστον να μην αιφνιδιαστούμε, να μην μας κάνουν τα έκτακτα δελτία ειδήσεων ότι θέλουν, όπως έγινε για άλλη μια φορά με την φωτιά στο Παρίσι.

Όπως είπαμε είμαστε σε «σιγή ασυρμάτου», όμως το παραπάνω έπρεπε να το θυμηθούμε, δίνει χρόνους και πληροφορίες για την συνέχεια.

Αλλά με βάση τα παραπάνω αντιλαμβάνεστε πόσο κοντά είμαστε στο τέλος του Α’ΠΠ;;;
ή αν θες στην έναρξη του Τρίτου πολέμου…στο όνομα του Τρίτου Ναου ή για να μην γίνει ο Τρίτος νάος…

Σε επόμενο άρθρο, θα ανακρίνω προσωπικά τον Πάπα…ναι.

Αν φυσικά μας το επιτρέψει η πολύ άσχημη κυρία….….η επικαιρότητα.

Βρήκα κάποια στοιχεία  που συνδέουν τον Ποντίφικα με την φωτιά στο Νοτρ Νταμ.

Ναι…. ναι…και γενικά βρήκα κάποια στοιχεία τα οποία μου έδειξαν και μια άλλη εικόνα από αυτή που είπαμε πρόσφατα.

Δηλαδή ότι……κάτι ετοιμάζουν εκεί στο Βατικανό και αυτό που ετοιμάζουν μου φαίνεται ότι έχει να κάνει με θρησκευτική διαμάχη..!!!!!!
Σαν σπίθα που γίνετε φλόγα…και εξαπλώνεται σε πολλά σημεία του πλανήτη.

Ετοιμάζεστε μέσα από αυτή την διαμάχη να κατηγορήσετε τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία και να την τοποθετήσετε σαν…ίσια και όμοια με τις…μαύρες μαγείες και μαύρες τελετές άλλων θρησκειών.

Αυτό ετοιμάζεστε να προκαλέσετε και στην Ιερουσαλήμ…δηλαδή μια σύγκρουση των πιστεύω, εκεί που συνυπάροχυν τα “προσανάμματα”, οι τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες.
Εκεί στα τείχη της Παλιάς πόλης, θα αξιοποποησετε τα οφέλη του μουσουλμανισμού!
Εκεί που στέκονται οι μουσουλμανικοί δίδυμοι Πύργοι του όρους του ΝΑΟΥ, το Αλ Ακσα και τον Θόλο του βράχου που σας ενοχλούν…ακούς Άγιε;

Εκεί πάνω από την Ιερουσαλήμ κάνει.. σούζες η διχόνοια,η θρησκευτική, αψιμαχίες για την ιερή πόλη, και είναι καβάλα σε μαύρο άλογο και μαζί με άλλα άλογα, αυτά του πολέμου και της τρομοκρατίας κόβουν βόλτες, εκεί, κοντά στην Χρυσή Πύλη που είναι ακόμη σφραγισμένη.

Ο χρόνος, μαρτυράει τις προθέσεις σας Άγιε….και οι φωτιές το ίδιο.

 θα τα πούμε σύντομα…πιστεύω.
minitrue.gr/

Share this post