Στον Πλανήτη Της Σιωπής Μόνο Οι Παλαβοί Ξέρουν Τι Ψάχνουν Να Βρουν

Στον Πλανήτη Της Σιωπής Μόνο Οι Παλαβοί Ξέρουν Τι Ψάχνουν Να Βρουν

Και στο δικό μας “παραμύθι”…αν δεν ήξερα τις προφητείες, των λόγια των Αγίων μας…θα έλεγα πως δεν υπάρχει ελπίδα.

Εκεί που οι τελευταίες ελπίδες καίγονται…και ο κόσμος θα ψάχνει να αγοράσει  ελπίδες… εκεί επιθυμεί να.. πουλήσει το κακό ή  να πει ότι δεν υπάρχει ελπίδα,  σκορπώντας γενική απελπισία.

Είναι πολύ σημαντικό όμως να θυμόμαστε ότι υπάρχει ελπίδα.

Με ότι ετοιμάζεται για την χώρα μας, ο τρόπος που θα μας αποκαλυφθεί θα μας πείθει ότι…… δεν υπάρχει.

Αντιθέτως  όμως …θα υπάρχει!

Αυτό είναι το συμβόλαιο μεταξύ μας, που το υπογράφουμε απόψε,  εμείς οι λίγοι και παλαβοί.

Όχι μέσα από την κάλπη, δεν βρίσκεται εκεί η ελπίδα, ούτε μέσα από την πολιτική, η μόνη μας ελπίδα πλέον είναι η Ουράνια.

Δυστυχώς,  με θλίψη βλέπω πολυ κόσμο να κουνάει κομματικά σημαιάκια και να ελπίζει σε…. πολιτική λύση.

Τόσα χρόνια στα μνημονιακά θρανία, βάλε και πιο πριν στα… προμνημονιακά θρανία…λίγοι έμαθαν..έμαθαν αλλά είναι λίγοι για να κάνουν την διαφορά.

Μα αν το ζήτημα δεν είναι πολιτικό, τότε άνθρωπε πως θα έρθει η λύση μέσα από την πολιτική;

Άρα εκεί έξω δεν γνωρίζουν ούτε το πρόβλημα….. πόσο μάλλον την λύση του.

Σήμερα,  είδα για άλλη μια φορά το σκοτάδι να νικάει στην εποχή μας, και είναι η επικρατέστερη του νίκη, διότι το διάστημα που έχουμε μπροστά μας είναι το πιο κρίσιμο διάστημα από……… το τέλος του Β’ παγκοσμίου πολέμου.

Το Ιούνιο που πέρασε ανακοίνωσαν κάτι πολύ δύσκολο και θα το πούμε σήμερα.

Είπαν πως ο έλεγχος του Θεού παύει στον πλανήτη μας, το είπαν στις 26 του μήνα της Υπερηφάνειας και δεν έχουν σημασια οι λεπτομέρειες.

Αυτό τι σημαίνει;

Ότι τα κατάφεραν, ότι έφεραν τον άνθρωπο απέναντι στο θεό… σε πολλά κράτη…τον έφεραν δηλαδη απέναντι σε γεγονότα που θα του στερήσουν την ελπίδα και θα τον συντονίσουν στα μαύρα συναισθήματα της θλίψης, του πόνου, της υπέρμετρης αγωνίας, της απελπισίας………………………..του πολέμου.

Και δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί η προσωρινη νίκη του σκότους στις 26, ίσα που έκανε τα πρώτα του βήματα ο Ιούλιος και…. γέμισαν τα δελτία ειδήσεων…το είδες.

Μπορεί να αφήσει ο Θεός τον άνθρωπο μόνο και αντιμέτωπο με τις επιλογές του, κάπως έτσι ισως θα μοιάζει και αυτό είναι το αποκορύφωμα του δικαιώματος στην ελεύθερη μας βούληση, αλλά από πίσω, στο background, όπως μας λένε οι Πατέρες, εργάζεται εντατικά ώστε μέσα από αυτό το κακό να βγει το καλύτερο δυνατό.

Πόσο μάλλον αν.. μερικών από εμάς δεν ήταν επιλογή μας αυτή η κατρακύλα.

Εκεί είναι η ελπίδα μας βαθιά κρυμμένη…αυτη είναι η ασφάλειά μας ….εκεί που λίγοι βλέπουν και όχι εκεί που μας λένε οι επαγγελματίες πολίτικοι και το σύστημα,  που το βολεύει να αναπαυσουμε την ελπίδα μας σε έναν ετοιμόρροπο πολιτισμό….εκεί είναι που θα γκερμιστουν οι ελπίδες, εκεί θα μάθουν ολοι μα ολοι ότι το πρόβλημα τελικά δεν ήταν να……….. φύγει ο Αλέξης.

Είναι λοιπόν,  πολύ…. πολύ…… πολύ σημαντικό να το θυμόμαστε τις ώρες εκείνες τις δύσκολες… ότι υπάρχει η ελπίδα για την ταλαιπωρημένη μας πατρίδα και ότι αυτη βρίσκεται κοντα στο Θεό!

Αυτοι που είδαν μας είπαν, οτι… δεν υπάρχει δεύτερος δρόμος να ξεφύγουμε από το αναποφευκτο για την χώρα μας σκοτάδι των ημερών αυτών.

Το επόμενο διάστημα,  θα δούμε τι σήμαινε ο συντονισμός με το ουράνιο τόξο του προηγουμένου μήνα, που δεν ήταν ένα όμορφο ουράνιο τόξο που βγαίνει μετά την βροχουλα, αλλά κάτι πολύ πιο βαθύ και σκοτεινό… είναι αυτό που σαν σημάδι προηγείται της μπόρας.

Έχω την εικόνα ότι μέσα στον Ιουλιο,  θα δούμε την φύση να μιλάει….μάλλον να φωνάζει και πιθανώς θα ακουστεί για τα καλά η φωνή της αυτή τη φορά.

Δεν μετράμε, δεν λέμε περισσότερα… απλά το κρατάμε.

Αυτό ισχύει και για Ελλάδα και άλλα μέρη.

Και Αμερική………μιας και πολλοί θυμάστε κάποια πράγματα που είπαμε κάποτε για την Καλιφόρνια,  για τα φεστιβάλ/τελετές, που ακριβώς ήταν αφιερωμένα  και το τι θέλουν να φέρουν εκει……..γιατί πάλι θα τα ρίξουν στο ρήγμα του Αντρέα, στην κλιματική αλλαγή…θα τα ρίξουν οπουδήποτε αρκεί να μην μάθει ο κόσμος ότι…  “ουδείς δύναται πειράξει Ιωάννη… ει μη μόνον Ιωάννης”  δηλαδή ο άνθρωπος δίνει την προσωπική έγκριση του πριν το κακό εκδηλωθεί σε ένα μέρος και ενεργοποιηθεί κάποιο….. ρήγμα.

Και ειδικά εκεί στην Αμερική,  δεν είναι μόνο η Καλιφόρνια.. είναι και η ανατολική πλευρά της, π.χ. η Νέα Υόρκη π.χ.. η Φλόριντα.

Αλλά ειδικά εκεί.. το έχουμε πιάσει νωρίς…και το παλεύουν καιρό, με κάθε τρόπο, εκεί βρίσκεται και ένας… μεγάλος και σκοτεινός βωμός, όποιοι θυμάστε……….. και αν θυμηθείτε μην πείτε και είναι ένα… από το γεγονός στην κοιλάδα του Θανάτου είναι από τα πιο δύσκολα… σημάδια μας.

Επιστροφή τώρα στον πλανήτη της σιωπής, στο λουλούδι και στα τρία ηφαίστεια…. και αν χρειαστεί θα τα πούμε την Δευτέρα.

όμως καλύτερα να μην χρειαστεί.

Περαστικά αγαπητέ…Τζέφρι

Rick

Share this post