Στο εχω ξαναπει ο πολεμος για σενα ειναι τεραστιος αυτη την στιγμη …

Στο εχω ξαναπει ο πολεμος για σενα ειναι τεραστιος αυτη την στιγμη …

Το παραμυθι του κοσμου μας οπως εξελισεται σημερα , δωστε σημασια στους ηρωες , τα ονοματα και τα γεγονοτα …Μετα σκεψου ..Ποσα ειναι αληθεια ; Ποσα ειναι απλα συμπτωση …και αν πεις δεν ειναι συμπτωση τοτε μπορεις να καταλαβεις τον πολεμο που δινεται αυτη την στιγμη πανω , μεσα και γυρω απο

Οι αριθμοί είναι μαγικοί και έχουν τη δύναμη να βάλουν τα ξόρκια σε κίνηση.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη και οι Αρχιερείς-Μάγοι τους το γνωρίζουν αυτό και χρησιμοποιούν συγκεκριμένους αριθμούς για να υφάνουν την ενέργειά τους σε έναν ιστό εξαπατησης και μαγειας.

Ένας από τους αγαπημένους τους αριθμούς είναι το 1368.

Όταν μελετάμε τη Gematria του 1368 μπορούμε να δούμε πώς έχει χρησιμοποιήθει για την πτωση της Αμερικής, η Gematria του 1368 μας βοηθά να αναγνωρίσουμε τους βασικούς παίκτες στην τελική μάχη για την καρδιά και την ψυχή της Αμερικής που συμβαινει αυτη την στιγμη.

Ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της αμερικανικής οικονομίας ήταν οι Δίδυμοι Πύργοι στη Νέα Υόρκη. Ο Πύργος Ένα ήταν 1,368 πόδια ψηλός, αυτό έγινε με σκόπιμη πρόθεση. Η καταστροφή τους στις 9/11 και στη συνέχεια η ανοικοδόμηση του One World Trade Center στη θέση τους ήταν συμβολική για το τέλος της Αμερικής όπως την ξέραμε, και την αρχή της One World, One World Order των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αυτή η ανάληψη της Αμερικής αποφασιστηκε από μια ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ σεκτα που προσπαθεί να κυβερνήσει τον κόσμο από τις ημέρες του Πύργου της Βαβέλ.

Μετά από χρόνια που μεταφερθηκε η Βιομηχανία και τα μέσα παραγωγής της Αμερικής στο εξωτερικο, ένας Πρόεδρος υποσχέθηκε να σώσει την Αμερική και να την ξανα κανει πρώτη ,Το όνομά του ήταν Donald J Trump

Πολλοί χαρακτήρισαν τη στάση του Τραμπ απέναντι στις άλλες χώρες του κόσμου σαν ..”DONALD TRUMPS CRUSADE”.

Ο Τραμπ μετέτρεψε την Αμερική στην μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου και ξαναχτίσε τον Στρατο της, ήταν στη διαδικασία να μετατρέψει την Αμερική σε μια από τις μεγαλύτερες χώρες που είχε δει ποτέ ο κόσμος. Όσοι πλούσιοι και ισχυροί παγκοσμιοποιητές στην Αμερική και αλλού δεν συμπαθούσαν τον Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησαν με όλη τους τη δύναμη να τον ριξουν , Ο Τραμπ είπε ξανά και ξανά ότι αυτές οι σατανικές δυνάμεις προσπαθούσαν να καταστρέψουν την αποστολή του, χαρακτήρισε αυτές τις επιθέσεις σαν ενα κυνήγι μαγισσών.

Και μετά ηρθε ο τρόμος. Ένα ισχυρό βιολογικό όπλο που ονομάζεται COVID NINETEEN ΙΟΣ κυκλοφόρησε στην Κίνα και βγηκε αχαλίνωτος σε όλο τον κόσμο καταστρέφοντας οικονομίες και ζωές. Ο κόσμος κρύβεται, και ο θάνατος και η θλίψη κάλυψαν τον πλανήτη.

Και τώρα, ένας άνθρωπος έχει προκύψει εν μέσω αυτής της παγκόσμιας πανδημίας που έχει υποσχεθεί να σώσει τον κόσμο μέσω της επιστήμης των εμβολιασμών, το όνομά του είναι William Henry Gates I I I

Υποστηρίζει έναν οργανισμό που ονομάζεται Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), το σύμβολό τους είναι ένα ερπετό απλωμένο σε όλο τον κόσμο.

Αναρωτιέμαι αν ο ΑΝΤΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο W.H.O. ;;;;

Απλά θυμηθείτε, το αριθμητικό κλειδί για την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ είναι ΤΟ 1368.
—————————————————-

Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου 1,368 πόδια υψος

Η Γεωμετρία:

ONE WORLD ORDER = 1368
UNITED STATES OF AMERICA = 1368
WILLIAM HENRY GATES III = 1368
COVID NINTEEN VIRUS = 1368
THE ANTICHRIST IS W.H.O. = 1368
DONALD TRUMPS CRUSADE = 1368
WITCH HUNT = 1368
ANCIENT MYSTICAL ORDER = 1368
KEY TO THE APOCALYPSE = 1368

Keys to Cosmic Doorways

Stranger….

Share this post