Στο Ιράν ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Πούτιν – Νέα γεωπολιτική πραγματικότητα!!! ΒΙΝΤΕΟ

Στο Ιράν ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Πούτιν – Νέα γεωπολιτική πραγματικότητα!!! ΒΙΝΤΕΟ
Ηχηρό μήνυμα στους διεθνιστές…

Στην Τεχεράνη έφτασε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, που θα συναντηθεί με την ηγεσία του Ιράν αλλά και με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι συνομιλίες με τον Ερντογάν και τον Ιρανό πρόεδρο Εμπραχίμ Ραΐσι αναμένεται να συνομιλήσουν με κύρια θέματα την Συρία, αλλά και τον πόλεμο και την Ουκρανία και ειδικότερα για να συζητήσουν μια συμφωνία που θα επιτρέψει την επανάληψη των εξαγωγών σιτηρών από τα ουκρανικά λιμάνια στη Μαύρη Θάλασσα καθώς και την ειρήνη στη Συρία.

Η κρατική τηλεόραση έδειξε απευθείας εικόνες από την άφιξη του Πούτιν στην ιρανική πρωτεύουσα, όπου πραγματοποιεί την πρώτη επίσκεψή του εκτός της πρώην Σοβιετικής Ένωσης μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, στις 24 Φεβρουαρίου.

Είναι σίγουρα ένα σαφές μήνυμα τόσο προς την Δύση όσο και προς την Ανατολή για την διαμόρφωση μιας νέας γεωπολιτικής πραγματικότητας που όλοι θα πρέπει να υπολογίσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, το ταξίδι του Πούτιν, που πραγματοποιείται λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στο Ισραήλ και στην Σαουδική Αραβία, στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στη Δύση για τα σχέδια της Μόσχας να σφυρηλατήσει στενότερους στρατηγικούς δεσμούς με το Ιράν, την Κίνα και την Ινδία απέναντι στις δυτικές κυρώσεις. 

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΩΣ Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ!!!

 

 

 

scr

.el.gr

Share this post