ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ και Υπουργεία Υγείας! Αυτά γίνονται ΠΙΣΩ από ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ! Νέο ΥΠΕΡΒΙΝΤΕΟ για το «ΣΚΑΝΔΑΛΟ-COVID»

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ και Υπουργεία Υγείας! Αυτά γίνονται ΠΙΣΩ από ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ! Νέο ΥΠΕΡΒΙΝΤΕΟ για το «ΣΚΑΝΔΑΛΟ-COVID»
Δεν πρόκειται πια για συμπτώσεις!!! Από Ελλάδα, Ευρώπη μέχρι και Αμερική συμβαίνει το ίδιο!!!

Από την Ελλάδα, στην Ευρώπη μέχρι και την Αμερική δείχνει πως εξαπλώνεται το «σκάνδαλο» καταγραφής εισαγωγών και θανάτων από κάτι άλλο ως εισαγωγές και θανάτους από COVID, προκειμένου να διογκωθούν οι αριθμοί θετικών κρουσμάτων COVID να επιβάλλονται μέτρα!

Στην Ελλάδα, μάλιστα, όπως έχετε διαβάσει, νιώθουν τόσο ατρόμητοι μπροστά στον Έλληνα πολίτη, που το φωνάζουν πλέον σχεδόν κάθε μέρα (ΕΔΩ), αλλά φύλλο δεν κουνιέται.

Στην Αμερική τώρα, η Jeanne Stagg, μια πληροφοριοδότης που εργαζόταν στη Διαχείριση Χρήσης Εσωτερικών Νοσοκομείων, δίνει γεύση σε σχέση με το πώς στήνεται όλο αυτό το ψέμα!

Κάνει λόγο για πολίτες που πήγαν σε νοσοκομεία για πολλαπλές πληγές από πυροβολισμούς και κωδικοποιήθηκαν ως COVID!!!

Αναφέρεται ως σκοπός όλου αυτού του στησίματος το κέρδος, ωστόσο αυτού που στην πραγματικότητα συμβαίνει είναι η επιβολή χουντικού τύπου μέτρων με αφορμή την Υγεία. Σίγουρα βέβαια υπάρχουν και εκείνοι, οι οποίοι παίρνουν το κατάλληλο «μπαξίσι», προκειμένου να δουλέψει το πράγμα.

Στο κόλπο δείχνουν να βρίσκονται ακόμα και υπουργεία Υγείας, όπως το Υπουργείο Υγείας και Νοσοκομείων της Λουιζιάνα στις ΗΠΑ, το οποίο φέρεται να ανέστειλε την αναθεώρηση χρήσης, η οποία είναι η διαδικασία καθορισμού του εάν η υγειονομική περίθαλψη είναι ιατρικά απαραίτητη για έναν ασθενή ή ένα ασφαλισμένο άτομο. Ο πληροφοριοδότης λέει ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στην αύξηση των αριθμών του COVID, που στη συνέχεια επηρεάζουν τις αποφάσεις για τη δημόσια υγεία.

Δείτε ακόμα ένα απόσπασμα που δείχνει να αποδεικνύει πως το «μαγείρεμα» των αριθμών COVID, για να φαίνονται περισσότεροι, είναι παγκόσμιο!!!

 

https://www.el.gr

Share this post