Συγγραφέας τροφίμων που γιόρταζε τους θανάτους των “αντιεμβολιαστών” πέθανε ξαφνικά

Συγγραφέας τροφίμων που γιόρταζε τους θανάτους των “αντιεμβολιαστών” πέθανε ξαφνικά

Η πλήρως εμβολιασμένη συγγραφέας τροφίμων Julie Powell, η οποία χρησιμοποιούσε τον δημοφιλή λογαριασμό της στο Twitter για να γιορτάζει τους θανάτους των “αντιεμβολιαστών” και όσων δεν φορούν μάσκες, βρέθηκε νεκρή την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 49 ετών.

Η Πάουελ πέθανε ξαφνικά από καρδιακή ανακοπή στις 26 Οκτωβρίου στο σπίτι της στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τους New York Times. Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από την Judy Clain, την ηλεκτρονική αλληλογραφία της Powell και αρχισυντάκτρια του Little, Brown.

Το βιβλίο της Powell “Julie & Julia: 365 ημέρες, 524 συνταγές, 1 μικροσκοπική κουζίνα διαμερίσματος” του 2005 έγινε η επιτυχημένη ταινία “Julie & Julia”, με τη συγγραφέα να ενσαρκώνεται στην ταινία από την Amy Adams και τη Meryl Streep ως Child.

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τη φύση του αιφνίδιου καρδιακού θανάτου της, είναι οι λυσσαλέες αναρτήσεις της Πάουελ υπέρ των εμβολίων στο Twitter που επιστρέφουν για να τη στοιχειώσουν.

Απαντώντας σε ένα tweet τον περασμένο Οκτώβριο που υποστήριζε ότι “το Covid δεν σκοτώνει ποτέ τους σωστούς ανθρώπους”, η Powell έγραψε:

“Θα έλεγα ότι το COVID σκοτώνει μερικούς από τους σωστούς ανθρώπους. Οι αντι-εμβολιαστές/μασκαδόροι πεθαίνουν σε λεγεώνες”.

 

Η ζωή έρχεται γρήγορα.

Το τελευταίο tweet της Πάουελ, που δημοσιεύτηκε μια μέρα πριν από το θάνατό της, έχει επίσης προβληματίσει τους γιατρούς.

 

newspunch.com

Share this post