Συγκίνηση- Ενάντια σε όλους και όλα: «Εμείς θα κρατάμε την Ελληνική σημαία και το Σταυρό ψηλά»

Συγκίνηση- Ενάντια σε όλους και όλα: «Εμείς θα κρατάμε την Ελληνική σημαία και το Σταυρό ψηλά»

Ευτυχώς δεν είναι όλοι προσκυνημένοι.
Τα γεγονότα με την ανύψωση του γιγάντιου σταυρόυ στη Λέσβο έκαναν ήδη το γύρο του κόσμου.

«Μια μικρή ομάδα Ελλήνων αψήφισε τις αρχές και δήλωσαν ότι είναι Χριστιανοί και δεν φοβούνται να το πουν».

«Κόντρα στην ισοπεδωτική κουλτούρα της παγκοσμιοποίησης ύψωσαν το σύμβολο του Χριστιανισμού!» και άλλα πολλά παρόμοια ακούγονται σε παγκόσμια κλίματα τις τελευταίες ώρες για τους γενναίους Έλληνες που δηλώνουν:

«Εμείς θα κρατάμε την Ελληνική σημαία και το Σταυρό ψηλά», ας έρθουν να τον ξαναγκρεμίσουν, εμείς θα τον ΞΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ, όπως κάναμε και τώρα»

«Την ημέρα που υψώσαμε τον σταυρό, κέρδισαν οι Έλληνες. Μια μικρή ομάδα ξεφτιλίσαμε το σύστημα της αριστεράς, είπαμε ότι θα το κάνουμε και το κάναμε» δηλώνουν οι γενναίοι Έλληνες. «Δεν κάναμε σταυρό μικρό αλλά τεράστιο, θα τον βλέπουν όλα τα αεροπλάνα και όλα τα πλοία όταν φθάνουν και όταν φεύγουν από το νησί.»

Μήνυμα σε όσους αντέδρασαν:

«Όλοι θα ξέρουν ότι εδώ είμαστε Έλληνες Χριστιανοί και αν δεν θέλουν να μην έρθουν. Δεν φοβόμαστε να το πούμε. Δεν θα δειλιάσουμε…», «Το ότι μας έβαλαν μέσα δείχνει ακόμη περισσότερο πόσο φοβούνται, ξεφτιλίστηκαν».

Να θυμίσουμε ότι πριν μερικές εβδομάδες, είχε καταφθάσει ο σταυρός στη Λέσβο και αστυνομικοί τον πήραν και τον μετέφεραν σε μια αποθήκη, περιφρουρώντας ταυτόχρονα το σημείο για να μην προσπαθήσουν οποιαδήποτε αναστήλωση οι κάτοικοι. Την περασμένη Κυριακή τα ξημερώματα, ο σταυρός ξαναστήθηκε μέσα σε ένα βράδυ.

«Αν θέλουν ας τον ξαναγκρεμίσουν, εμείς θα τον ξαναστήσουμε, δεν εγκαταλείπουμε, είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ και καλά θα κάνουν να το χωνέψουν».

el.gr

Share this post