«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» για τις επόμενες 24 ώρες στην Ρωσία!

«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» για τις επόμενες 24 ώρες στην Ρωσία!

Οι δηλώσεις Ζελένσκι στις ΗΠΑ που ανάψαν φωτιές

Στο αμερικανικό Κογκρέσο μίλησε μέσω βιντεοσύνδεσης ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, με τα ρωσικά ΜΜΕ να εκφράζουν ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, με ένα συγκεκριμένο σημείο της ομιλίας του.

Συγκεκριμένα, προς το τέλος της ομιλίας του δήλωσε:

«Γίναμε ήδη μέρος του αντιπολεμικού συνασπισμού, ενός μεγάλου αντιπολεμικού συνασπισμού που ενώνει πολλές χώρες, δεκάδες χώρες, εκείνες που αντέδρασαν κατ’ αρχήν στην απόφαση του Προέδρου Πούτιν να εισβάλει στη χώρα μας, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και να κάνουμε περισσότερα.

Πρέπει να δημιουργήσουμε νέα εργαλεία για να ανταποκριθούμε γρήγορα και να σταματήσουμε τον πόλεμο, την πλήρους κλίμακας ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η οποία ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου. Και θα ήταν δίκαιο αν τελείωνε σε μια μέρα, σε 24 ώρες, αυτό το κακό θα τιμωρούνταν αμέσως».

Όπως μεταδίδεται σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης, καλού κακού, στην Ρωσία έχει σημάνει συναγερμός για κάποιου είδους σιωπηλή ή θορυβώδη επίθεση που τυχόν ετοιμάζεται μέσα στις επόμενες ώρες.

Οι Ρώσοι αναλυτές προσπαθούν να ειδοποιήσουν ότι μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Ίσως χτύπημα βιολογικού η χημικού πολέμου, ειδικά μετά ην αποκάλυψη των μυστικών βιό-εργαστηρίων κοντά στα ρωσικά σύνορα. Τονίζουν οι πολίτες να προσέξουν τα νερά .

el.gr

Share this post