Συναγερμός στην ΕΥΠ για κύματα εξτρεμιστών μουσουλμάνων της ISIS στην Ελλάδα: Ειδικά κλιμάκια σε Έβρο και νησιά

Συναγερμός στην ΕΥΠ για κύματα εξτρεμιστών μουσουλμάνων της ISIS στην Ελλάδα: Ειδικά κλιμάκια σε Έβρο και νησιά

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην ΕΥΠ καθώς έντονος είναι ο φόβος για μαζική είσοδο εξτρεμιστών μουσουλμάνων της ISIS σε ελληνικό έδαφος από τις ανοικτές πύλες εισόδου.

Έτσι για αυτό το λόγο κλιμάκια της Υπηρεσίας έχουν ήδη καταφθάσει σε Έβρο και «κομβικά» νησιά του ανατολικού Αιγαίου προκειμένου να ελέγξουν, όσο αυτό είναι δυνατό, και να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε χιλιάδες αλλοδαπούς, όσους έχουν παρελθόν εξτρεμισμού και έχουν πολεμήσει με την ISIS.

Βέβαια τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν αναγκαία, εάν η Ελλάδα είχε κλείσει τα σύνορά της όπως έχουν κάνει όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες,από τα Σκόπια και την Βουλγαρία μέχρι το Βερολίνο πλην όμως εδώ είναι Ελλάδα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, που να μπορεί να προφέρει  η απλή λογική.

Έτσι τα κλιμάκια της ΕΥΠ εφοδιασμένα με καταλόγους εξτρεμιστών μουσουλμάνων που έχουν προσφέρει ξένες αντίστοιχες υπηρεσίες, έχουν στήσει «καραούλι» στις πύλες ανεμπόδιστης εισόδου με την ελπί9δα να ανακαλύψουν πρώην ή και νυν μέλη της ISIS υπό το μανδύα του «πρόσφυγα».

Ο φόβος για τις αθρόες εισόδους εξτρεμιστών μουσουλμάνων έγκειται στο γεγονός, ότι στα στρατόπεδα κράτησής τους, που ελέγχονται από το SDF, έχουν σημειωθεί ήδη εξεγέρσεις και κανείς δεν γνωρίζει εάν οι Κούρδοι έχουν πλέον την αποφασιστικότητα, υφιστάμενοι ήδη την τεράστια πίεση από τις τουρκικές δυνάμεις, να διαθέσουν πολύτιμο έμψυχο δυναμικό, για να ελέγξουν πληθυσμούς τζιχαντιστών στα στρατόπεδα κράτησης.

Με άλλα λόγια κανείς δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν μαζικές αποδράσεις, ή εάν τα στρατόπεδα αυτά καταληφθούν επίσης από τους φανατικούς ισλαμιστές του FSA, απλά δεν θα τους αφήσουν ελεύθερους, όπως έχουμε ήδη ενημερώσει από εχθές.

Στο μεταξύ και η ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνει τα μέτρα της μετά την ΕΥΠ λόγω της εισβολής της Τουρκίας στο Συριακό έδαφος, με εντολές για 24ωρη φύλαξη Τουρκικών στόχων στην Αθήνα, όπως εταιρείες και βέβαια η Πρεσβεία του γειτονικού κράτους.

Οι εντολές που έλαβαν οι αρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες κάνουν λόγο για αυξημένα μέτρα επαγρύπνησης και φύλαξη ευαίσθητων στόχων, όπως τουρκικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, η Πρεσβεία βέβαια της Τουρκίας και οι διπλωμάτες της, καθώς υπάρχουν φόβοι για δυναμικές αντιδράσεις από την πλευρά των Κούρδων.

Σταυροφόρος@stavroforos_

Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα

Προβολή εικόνας στο Twitter

Σταυροφόρος@stavroforos_

Όλος ο καλός ο κόσμος

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Филокалия ن@filokalia

Σε απευθείας σύνδεση με τα τουρκοσυριακά συνορα ο ΣΚΑΪ μεταδίδει την κοινη εισβολη Τουρκων με μοναδες τζιχαντιστών του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού»,οι οποιοι ουρλιάζουν Αλλαχ Ακπάρ και υψωνουν το χέρι στο τζιχαντιστικο σήμα της Ράμπια,αυτό που κάνουν στη φωτο και οι ΚΕΕΡΦΑδες https://twitter.com/filokalia/status/937402181543657473 

Филокалия ن@filokalia
Απάντηση στον χρήστη @filokalia

Όλη η παρακμή τ Ελλαδιστάν2017 σε μια φωτό:
Ισλαμοφασίστες απρόσκλητοι μετανάστες
ζητούν επιβολή τ κανιβαλικού νόμου της Σαρία
(που φτύσαμε αίμα να διώξουμε μετά από πολλούς αιώνες σκλαβιάς)
+ «αριστεροί» νταβατζήδες μεταναστών (ΣΕΚ-ΚΕΕΡΦΑ)
+ ο χυδαίος καπιταλισμός του Mr.Jumbo

Προβολή εικόνας στο Twitter

Share this post