Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά σε Ραφήνα-Βαρνάβα – Διακοπή κυκλοφορίας στη Μαραθώνος

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά σε Ραφήνα-Βαρνάβα – Διακοπή κυκλοφορίας στη Μαραθώνος

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το μεσημέρι της Τρίτης, ακριβώς ένα χρόνο μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι που στοίχισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους.

Η φωτιά, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 15:30, Πριν από λίγα λεπτά, εντοπίζεται στη διασταύρωση της οδού Δάφνης με τη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα.

Στην περιοχή σπεύδουν 14 οχήματα πυροσβεστικής, με πεζοπόρα και μηχανοκίνητα οχήματα.

Επίσης, έχει δοθεί εντολή για απογείωση εναέριων μέσων.

Στην περιοχή βρίσκονται διάσπαρτες κατοικίες.

Πληροφορίες που μεταδίδει το τοπικό μέσο irafina.gr, αναφέρουν ότι δόθηκε εντολή να διακοπεί η κυκλοφορία, στη συμβολή των οδών Λ. Μαραθώνος και Λ. Φλέμινγκ.

Παράλληλα, έχει ξεσπάσει και δεύτερο μέτωπο στην περιοχή του Βαρνάβα, όπου επιχειρούν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.

Μέσα σε 6 λεπτά οι δύο φωτιές – Έρευνες από την Πυροσβεστική

Μέσα σε έξι λεπτά εκδηλώθηκαν οι δύο πυρκαγιές σε Ραφήνα και Βαρνάβα σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής γεγονός που προβληματίζει τις Αρχές.

Για το λόγο αυτό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) βρίσκεται ήδη στην περιοχή, διερευνώντας τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Η Πυροσβεστική κάνει έκκλησή στους κατοίκους των ανωτέρω περιοχών να ακολουθούν τις υποδείξεις των Αρχών, για την ασφάλειά τους και τη διευκόλυνση του έργου της κατάσβεσης.


Yannis Koutsomitis

@YanniKouts

Ελικόπτερα της Πυροσβεστικής κάνουν ρίψεις νερού στην εστία φωτιάς στη .

Ενσωματωμένο βίντεο

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Yannis Koutsomitis

 

 

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

σε δασική έκταση, στην περιοχή του Βαρνάβα Αττικής. Έχουν κινητοποιηθεί άμεσα 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, 1 Α/Φ & 1 Ε/Π.

27 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

 


 

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

σε δασική έκταση, στην οδό Ροδοδάφνης και Λ. Μαραθώνος στη Ραφήνα. Έχουν κινητοποιηθεί άμεσα 47 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 2 ομάδες ΜΕΤΠΕ, 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 Α/Φ & 3 Ε/Π.

73 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

 

Share this post