Συνελήφθησαν Ισραηλινή Σαμποτέρ Της Μοσάντ Στο Ιράν! Σε Ετοιμότητα Ο Ισραηλινός Στρατός Να Βομβαρδίσει Τις Πυρηνικές Εγκαταστάσεις Του Ιράν!

Συνελήφθησαν Ισραηλινή Σαμποτέρ Της Μοσάντ Στο Ιράν! Σε Ετοιμότητα Ο Ισραηλινός Στρατός Να Βομβαρδίσει Τις Πυρηνικές Εγκαταστάσεις Του Ιράν!

Ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Μπένι Γκαντζ, στον αέρα ενός τοπικού τηλεοπτικού καναλιού, ανακοίνωσε την ετοιμότητα του Ισραήλ να χτυπήσει το Ιράν, σκοπός του οποίου θα ήταν να εμποδίσει την Τεχεράνη να αναπτύξει περαιτέρω το πυρηνικό του πρόγραμμα.

Ο Μπένι Γκαντζ, προειδοποίησε ότι η δημιουργία πυρηνικών όπλων από την Τεχεράνη, θα ήταν πρόβλημα όχι μόνο για το Ισραήλ, αλλά για ολόκληρο τον κόσμο, από αυτή την άποψη, μπορούμε να χτυπήσουμε το Ιράν, για να αποτρέψουμε να αποκτήσει πυρηνικά!

Η διοίκηση του Λευκού Οίκου, πιστεύει ότι σήμερα το Ιράν, είναι πιο κοντά από ποτέ στη δημιουργία πυρηνικών όπλων, κάτι που οι ΗΠΑ δεν θα επιτρέψουν σε καμία περίπτωση.

Οι Ιρανικές υπηρεσίες πληροφοριών, κατάφεραν να αποκαλύψουν ένα Ισραηλινό δίκτυο κατασκοπείας, το οποίο, σύμφωνα με τους Ιρανούς, προσπαθούσε να τοποθέτηση εκρηκτικά, σε μία από τις μυστικές εγκαταστάσεις στην επαρχία Ισφαχάν.

Ισραηλινοί πράκτορες, σύμφωνα με τον Ιρανικό τύπο, επρόκειτο να επιχειρήσουν στο Ιράν, με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων τεχνολογιών, όμως συνελήφθησαν και διαπιστώθηκε ότι είχαν όπλα, εκρηκτικά, και μέσα επικοινωνίας.

Το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης, ισχυρίζεται ότι οι πράκτορες εισήλθαν στο Ιράν, από το Ιρακινό Κουρδιστάν, και είχαν εκπαιδευτεί στις μεθόδους δολιοφθοράς, σε μια από τις αφρικανικές χώρες, η εκπαίδευση των σαμποτέρ διευθυνόταν από την Ισραηλινή Μοσάντ.

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

priftisnews

Share this post