Σχετικά με την υποτιθέμενη επιβολή προστίμου των 100 Ευρώ στους ανεμβολίαστους συνανθρώπους μας, άνω των 60 ετών.

Σχετικά με την υποτιθέμενη επιβολή προστίμου των 100 Ευρώ στους ανεμβολίαστους συνανθρώπους μας, άνω των 60 ετών.

Εάν και εφόσον, καταφέρουν ή τολμήσουν να επιβάλουν το παράνομο, αντισυνταγματικό και αντισυμβατικό πρόστιμο.

Με ΚΑΝΕΝΑΝ τρόπο και για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο ΔΕΝ πρέπει να προσφύγουμε στο ΣτΕ.

Ελάτε να θυμηθούμε ορισμένες κρίσιμες αποφάσεις :

Προσφυγή στο ΣτΕ για τα αντισυνταγματικά Μνημόνια, Απερρίφθη!
Προσφυγή στο ΣτΕ για τις αντισυνταγματικές Περικοπές μισθών και συντάξεων όλων των πολιτών εκτός από τους δικαστικούς και τους βουλευτές, Απερρίφθη!
Προσφυγή στο ΣτΕ για την κατάπτυστη και προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, Απερρίφθη!
Προσφυγή στο ΣτΕ για τα Αναδρομικά συνταξιούχων, Απερρίφθη!
Προσφυγή στο ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα της επιβολής για τις μάσκες στα σχολεία, Απερρίφθη!
Προσφυγή στο ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα της επιβολής των self test στα σχολεία, Απερρίφθη!
Προσφυγή στο ΣτΕ των ανδρών της ΕΜΑΚ κατά του αντισυνταγματικού υποχρεωτικού εμβολιασμού, Απερρίφθη!
Προσφυγή στο ΣτΕ των υγειονομικών σχετικά με την αντισυνταγματικότητα της αναστολής εργασίας, Απερρίφθη!

και άλλες που δεν ενθυμούμε αυτήν την στιγμή.
Αν αποφασίσει λοιπόν το ΣτΕ , η απόφαση θεωρείται τελεσίδικη.
Έτσι θα χάσουμε όλοι, γιατί ξέρουμε από που ελέγχεται το ΣτΕ.
Γνωρίζουμε τι σόι δικαστές έχει το ΣτΕ και πως αυτοί επιλέγονται.

Επειδή εξακολουθούμε να βλέπουμε πολλούς, που επιμένουν για προσφυγή στο ΣτΕ, πράγμα που επιδιώκει το πολιτικό σύστημα για να ξεγνοιάσει μια για πάντα, βάζοντας επί τούτου, γνωστά παπαγαλάκια, να ωθούν τους πολίτες προς αυτήν την κίνηση, απλά θέλουμε να σας επισημάνουμε:

Μην ακούτε τις κατευθυνόμενες και λανθασμένες πληροφορίες για προσφυγή στο ΣτΕ.
Από το 2010 και μετά το ΣτΕ δεν εξέδωσε ούτε μία απόφαση υπέρ των συμφερόντων των πολιτών της πολύπαθης Ελλάδος.

Δεν μπορείς να περιμένεις να βρεις αξιοπρεπή δικαστή ανάμεσα στα μίσθαρνα και τις θεραπαινίδες της εγκληματικής συμμορίας του καθεστώτος.

Ο τελευταίος δικαστής που έδωσε δείγμα αξιοπρέπειας και φιλοπατρίας ήταν ο μειοψηφήσας Δικαστής Γεώργιος Ποταμιάς στην υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Πέθανε, με την πίκρα πως δεν βρέθηκε κανένας άλλος Δικαστής να ψηφίσει Ελεύθερα, Δίκαια και Πατριωτικά, λυτρώνοντας την Ελλάδα από την πολιτική και Εθνική ντροπή!

Να σας υπενθυμίσω ότι η κυρά Κατίνα του προεδρικού μεγάρου, ήταν τότε πρόεδρος του ΣτΕ.
Είδαμε όλοι πως την αντάμειψε το καθεστώς!

Σήμερα οι δικαστές του ΣτΕ είναι χαμένοι και δέσμιοι σε σκόνες, κρεβάτια και στοές.

Η μόνη λύση εφόσον βεβαιωθεί το πρόστιμο είναι :

α) «ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗΣ» εντός 30 ημερών από την επιβολή του προστίμου και μετά:
β) Προσφυγή σε Διοικητικό Πρωτοδικείο αν δεν έχουμε απάντηση εντός 120 ημερών.

Έτσι μπλοκάρουμε το σύστημα, έχοντας και το δικαίωμα έφεσης και κερδίζοντας χρόνο, μέχρι να βγεί η όποια απόφαση, χωρίς να πληρώνουμε, αφού η υπόθεση θα είναι σε ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΙΑ!

Δήλωση σχετικά με το πρόστιμο εξέδωσε ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου στην Νομική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής ένωσης συνταγματολόγων κύριος Γεώργιος Κασιμάτης.

Δήλωση Γιώργου Κασιμάτη σχετικά με την επιβολή προστίμου στους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους.
Μετά από συνεχείς ερωτήσεις πολιτών σχετικά με τη νομιμότητα της κυβερνητικής αναγγελίας για ειδική υποχρέωση των άνω των εξήντα ετών ανεμβολιάστων να υποβληθούν σε εμβολιασμό με απειλή προστίμου εκατό ευρώ το μήνα, με βάση την επιστημονική και κοινωνική μου ευθύνη παρέχω την ακόλουθη απάντηση:

Υπενθυμίζω την από 18/8/2021 Γνωμοδότησή μου, όπου θεμελιώνεται η παραβίαση των θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των αρχών και κανόνων νομιμότητας του Διεθνούς Δικαίου και των δημοκρατικών Συνταγμάτων με την άμεση ή έμμεση επιβολή όλων των μέτρων κατά της νόσου Covid 19.

Όσον αφορά στον εμβολιασμό, επισημαίνεται ότι η παράβαση είναι πολύ βαρύτερη και ότι αποτελεί, ακόμη και αν γίνεται για το καλό του ανθρώπου, έγκλημα κατά του Ανθρώπου, εφόσον το εμβόλιο βρίσκεται ακόμη σε πειραματικό στάδιο. Η θεμελίωση γίνεται στις ρητές διατάξεις του διεθνούς δικαίου, που θεσπίστηκαν μετά τις εμπειρίες των ιατρικών πειραμάτων του Εθνικοσοσιαλισμού, κυρίως δε στο άρθρο 7 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα του Ανθρώπου (Ν. Υόρκη 1966) και της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και της Βιοϊατρικής (ιδίως Κεφάλαιο ΙΙ, με τίτλο: Συναίνεση, άρθρα 5 επ.), (Oviedo 1997), που αποτελούν και υπερσυνταγματικής ισχύος εσωτερικό δίκαιο της Ελλάδας.

Στην ίδια Γνωμοδότηση επισημαίνω το δικαίωμα και την υποχρέωση όλων των πολιτών και κατά πρώτον λόγο των επισήμων Ενώσεων των Επαγγελματιών και των Εργαζομένων να ασκήσουν κάθε συνταγματικό μέσο νόμιμης προστασίας και κυρίως να προσφύγουν στην εθνική και διεθνή Δικαιοσύνη.

Όσον αφορά στην πρόσφατη αναγγελία απειλής προστίμου στους πάνω από εξήντα ετών ανεμβολιάστους, αποτελεί απειλή επιβολής χρηματικής κύρωσης για μη εκτέλεση πειραματικού εμβολιασμού και επιπλέον απειλή της επιβολής της εν λόγω κύρωσης στην κοινωνική κατηγορία των ανθρώπων που είναι ηλικίας από 60 ετών και πάνω. Η αναγγελία αυτή αποτελεί, κατά την επιστημονική μου άποψη, απειλή: πρώτον, τέλεσης από τα όργανα του κράτους πράξης που παραβιάζει το θεμελιώδες δικαίωμα του Ανθρώπου βάσει των παραπάνω αναφερόμενων διατάξεων του άρθρου 7 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα του Ανθρώπου και των άρθρων 5 επ. του Κεφ. ΙΙ της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και της Βιοϊατρικής και, δεύτερον, τέλεσης πράξης κατά των άνω των 60 ετών προσώπων, η οποία παραβιάζει την από το Διεθνές Δίκαιο και το Σύνταγμα απαγόρευση των διακρίσεων. Σημειώνομε ότι η απαγόρευση αυτή αποτελεί θεμελιώδη αρχή της προστασίας της αξίας του Ανθρώπου.

Ευχόμαστε η Κυβέρνηση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα αυτά, να μη θεσπίσει την απειλή με συνταγματικά ανυπόστατο νόμο.
Η παρούσα ενημερωτική για όλους τους πολίτες Δήλωση απευθύνεται ιδίως προς τις κατά κύριο λόγο ηθικά και επιστημονικά υπεύθυνες Διοικήσεις των κεντρικών Ενώσεων Δικηγόρων, Δικαστών, Ιατρών και Δημοσιογράφων, που ασκούν δημόσιο κοινωνικό λειτούργημα

Κύθηρα, 5 Δεκεμβρίου 2021
Γιώργος Κασιμάτης

—————————————————————————————————————————
Την δήλωση μπορείτε να διαβάσετε στην παρακάτω προσωπική σελίδα του κυρίου Κασιμάτη:
http://www.kassimatisdimokratia.gr/index.php/news/item/314-2021-12-07-23-57-45

Κωνσταντίνος Εμμ. Βαμβουκάκης
Ρέθυμνο 25 Ιανουαρίου 2022

Υ.Γ. Σαν σήμερα στις 25 Ιανουαρίου 2019 ψηφίστηκε από τους 153 αργυρώνητους βολευτές του κυνοβουλίου η κατάπτυστη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Υπέρ της συμφωνίας ψήφισαν οι 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι ανεξάρτητοι βουλευτές Έλενα Κουντουρά, Κατερίνα Παπακώστα, Σταύρος Θεοδωράκης, Σπύρος Δανέλλης, Γιώργος Μαυρωτάς, Σπύρος Λυκούδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τους ΑΝΕΛ.

Μετά την επικύρωση ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος υπέγραψε το νόμο που έθεσε σε ισχύ την Συμφωνία των Πρεσπών.

Εκδόθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την επόμενη μέρα, μετά και την υπογραφή του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, και αποτελεί επίσημα νόμο του κράτους υπ’αριθμόν 4588/2019.

Share this post