Σύμφωνα με πολλούς Αμερικανούς ακτινολόγους, τα εμβόλια Pfizer,Moderna προκαλούν οίδημα των λεμφαδένων!!!

Σύμφωνα με πολλούς Αμερικανούς ακτινολόγους, τα εμβόλια Pfizer,Moderna προκαλούν οίδημα των λεμφαδένων!!!

Σύμφωνα με πολλούς Αμερικανούς ακτινολόγους, τα εμβόλια Pfizer και Moderna, που χρησιμοποιούνται κατά του Covid-19 προκαλούν οίδημα των λεμφαδένων που βρίσκονται κάτω από τις μασχάλες και είναι ορατά σε μαστογραφίες.« Mια αντίδραση νορμάλ που θα εξαφανιστεί γενικά με τον καιρό »,διαβεβαιώνει το Γενικό Νοσοκομείο της Massachusetts σε ανακοινωθέν, υποδεικνύοντας ότι αυτά τα οιδήματα δεν πρέπει να συγχέονται με καρκινικό όγκο στην ανάγνωση των αποτελεσμάτων.

Οι ασθενείς που θα κάνουν μαστογραφία λίγες ημέρες μετά τη λήψη μιας δόσης αυτών των εμβολίων δεν θα πρέπει συνεπώς να ανησυχούν.

«Εάν η ανησυχία τους είναι πρήξιμο ή ευαισθησία μετά το εμβόλιο, τους προτείνουμε να περιμένουν τέσσερις έως έξι εβδομάδες, να μιλήσουν με το γιατρό τους και αν επιμείνει, τους καλούμε να το αξιολογήσουν», ανέφερε στο CNN η Connie Lehman, επικεφαλής στην υπηρεσία για του Γενικού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης.

Αυτές οι διευκρινίσεις έγιναν απαραίτητες λόγω της αύξησης αυτών των περιπτώσεων διόγκωσης των λεμφαδένων, λόγω της ”έκρηξης” στην εκστρατεία εμβολιασμού πέραν του Ατλαντικού.
Ενώ η εμφάνιση αυτού του πρηξίματος μπορεί αρχικά να εκπλήξει ή ακόμα και να ανησυχεί τους ασθενείς που πάσχουν, οι New York Times αναφέρουν ότι αυτή η παρενέργεια ήταν ωστόσο γνωστή.

Για παράδειγμα, η κλινική μελέτη της Moderna έδειξε ότι το 11,6% των ασθενών εμφάνισε τέτοιο πρήξιμο μετά την πρώτη δόση και 16% μετά τη δεύτερη.(σσ.Ενημερώθηκαν τα υποψήφια θύματα αυτής της παρενέργειας γι αυτήν την παρενέργεια πριν τον εμβολιασμό;)
Ωστόσο, η αμερικανική εφημερίδα τονίζει ότι το ποσοστό αυτό θα μπορούσε να είναι υψηλότερο στην πραγματικότητα, επειδή αυτά τα στοιχεία σχετίζονται μόνο με τις περιπτώσεις που δηλώθηκαν από τους ασθενείς ή τους γιατρούς και όχι με αυτά που εντοπίστηκαν μέσω μαστογραφίας.

ouest-france 5/3/21

dimpenews.com

Share this post