Σ.Σαρίφ: ”Οι εχθροί της Τουρκίας είναι & εχθροί του Πακιστάν”! – Ελλάδα & Κύπρος πρέπει να βρίσκονται σε συναγερμό!

Σ.Σαρίφ: ”Οι εχθροί της Τουρκίας είναι & εχθροί του Πακιστάν”! – Ελλάδα & Κύπρος πρέπει να βρίσκονται σε συναγερμό!

Νέα αποκάλυψη Directus

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Σε νέα αποκάλυψη θα προχωρήσει σήμερα το Directus.gr. Χθες αναφέραμε πως ο Σεχμπάζ Σαρίφ, το πρόσωπο που είναι πιο πιθανό να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός του Πακιστάν, είναι ελάχιστα γνωστός εκτός της πατρίδας του.

Οι αναλυτές λένε ότι το Shehbaz, απολαμβάνει φιλικές σχέσεις με τον στρατό του Πακιστάν, ο οποίος παραδοσιακά ελέγχει την εξωτερική και αμυντική πολιτική.

Μάλιστα ο Σεχμπάζ Σαρίφ πριν 3 χρόνια, όπως θα σας αποκαλύψει το Directus, αποθέωνε τον Ερντογάν, συγκεκριμένα είχε γράψει:

Ήταν χαρά μου να λάβω ένα πολύ φιλικό τηλεφώνημα από τον αδελφό Πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν. Εξέφρασε την υποστήριξη και την αλληλεγγύη για τον λαό του Πακιστάν ιδιαίτερα για τα θύματα πρόσφατων τρομοκρατικών ενεργειών. Ρώτησε πώς μπορεί η Τουρκία να βοηθήσει τους Πακιστανούς αδελφούς της & προσευχήθηκε για την υγεία του Begum Kulsum Nawaz. Του έδωσα θερμά συγχαρητήρια για τη νίκη που του άξιζε τόσο στις βουλευτικές όσο και στις προεδρικές εκλογές. Του είπε ότι είμαστε μαζί στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας. Το Πακιστάν είναι περήφανo για την Τουρκία και τον Πρόεδρο Ερντογάν, που είναι πηγή υπερηφάνειας και έμπνευσης.”

Δείτε τα ποστ που έκανε το 2018:

Η νέα αποκάλυψη

”Οι εχθροί της Τουρκίας είναι και εχθροί μας”, είχε αναφέρει ο Σαχμπάζ Σαρίφ πριν λίγα χρόνια. Πρόκειται για δηλώσεις που αφορούν και την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς προφανώς οι μεγαλύτεροι εχθροί της Άγκυρας στη περιοχή, είναι τα δύο κράτη του ελληνισμού!

Ο Σαχμπάζ Σαρίφ, έκλεισε τα σχολεία της FETO όταν ήταν Πρωθυπουργός της επαρχίας Παντζάμπ του Πακιστάν, είχε δηλώσει ότι το ”Πακιστάν δεν θα βρεθεί ποτέ απέναντι στον τουρκικό λαό” και μάλιστα είπε τα εξής: “Ό,τι είναι καλό για την Τουρκία είναι καλό και για το Πακιστάν. Ό,τι είναι κακό για την Τουρκία είναι επίσης κακό για το Πακιστάν. Οι εχθροί της Τουρκίας είναι εχθροί του Πακιστάν”!

Share this post