Τέσσερις μεγάλοι γραφειοκράτες πέθαναν στις ΗΠΑ την ίδια ημέρα. Εμβόλια ή έρχεται η Περεστρόικα;

Τέσσερις μεγάλοι γραφειοκράτες πέθαναν στις ΗΠΑ την ίδια ημέρα. Εμβόλια ή έρχεται η Περεστρόικα;

halturnerradioshow.com: Ο Brian Urias, δήμαρχος του Duarte της Καλιφόρνια, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του αυτό το Σαββατοκύριακο. Όπως και πολλοί άλλοι, είχε προωθήσει/υιοθετήσει το εμβόλιο COVID. Όμως, λίγες ημέρες αργότερα, ο υγιής δήμαρχος βρέθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της κομητείας του Λος Άντζελες, οι πυροσβέστες ανταποκρίθηκαν σε ένα ζητούμενο ιατρικό επείγον περιστατικό στο σπίτι του δημάρχου σε ένα οικοδομικό τετράγωνο στην Buena Vista Drive το απόγευμα της Κυριακής.

Δεν υπήρξε άμεση ενημέρωση σχετικά με την αιτία θανάτου.

Ο Urias εξελέγη στο δημοτικό συμβούλιο του Duarte τον Νοέμβριο του 2018 και έγινε δήμαρχος τον Δεκέμβριο του 2020.

“Εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου και του προσωπικού της πόλης, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Μπράιαν”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το δημαρχείο του Duarte. “Ο Μπράιαν έχει μια μακρά ιστορία δημόσιας υπηρεσίας στην κοιλάδα του Σαν Γκαμπριέλ και έφερε πολλά στην περιφερειακή προοπτική με το ρόλο του ως ηγέτης της κοινότητας. Η εμπειρία του και ο ρόλος του στην κοινότητά μας θα χαθούν δυστυχώς”.

Σχόλιο του The Big The One: Η πολιτική είναι μια πολύ περίπλοκη επιχείρηση, λίγο σαν τη δουλεία των σκλάβων στις γαλέρες, γι’ αυτό και οι πολιτικοί παθαίνουν κάθε είδους ασθένειες – συνήθως όλες από τα νεύρα, αλλά μερικές φορές οι πολιτικοί πέφτουν επίσης από στέγες και παθαίνουν τροχαία ατυχήματα. Έτσι, ο θάνατος ενός υγιούς και σχετικά νέου ανθρώπου, που κάθεται στην καρέκλα του δημάρχου σε κάποια αμερικανική πόλη, δεν εγείρει πολλά ερωτήματα – συμβαίνει. Ωστόσο, ένα εικοσιτετράωρο νωρίτερα αναφέρθηκε από τις ΗΠΑ ότι ΤΡΕΙΣ δικαστές πέθαναν ξαφνικά στο Οχάιο:

 

Και αυτό είναι μια εντελώς διαφορετική τροπή που δεν είναι σαφές πώς να ερμηνευτεί.

Όπως πολύ σωστά γράφει ο Hal Turner – η πρώτη υποψία πέφτει στα εμβόλια, με τα οποία συμβαίνουν τώρα περίεργα πράγματα στον κόσμο. Για παράδειγμα, κάποια φυλή Ινδιάνων στη Νέα Γουινέα, αφού διάβασε, τρόπον τινά, τα ψεύτικα εμβόλια στο διαδίκτυο, βγήκε σε τροχιά πολέμου και παραλίγο να σκοτώσει τους εμβολιαστές με τόξα και βέλη:

 

Δείτε το βίντεο εδώ

Μια άλλη ενδιαφέρουσα είδηση ήρθε από έναν εσωτερικό της Pfizer:

Μίλησα με έναν φίλο μου στη Νέα Αγγλία για θέσεις εργασίας στην Pfizer. Αποδεικνύεται ότι τώρα είναι απασχολημένοι με την ενίσχυση των λόμπι και των γραφείων check-in, επενδύοντας τα πάντα με βαλλιστική προστασία. Και ξοδεύουν πολλά χρήματα γι’ αυτό. Είναι αρκετά συνηθισμένη πρακτική για τις τράπεζες και τα γραφεία hedge funds στη Νέα Υόρκη, αλλά η Pfizer;!

Δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορούμε να πιστέψουμε αυτή την αναφορά, αλλά αν αποδειχθεί αληθινή, τότε προφανώς οι προγραμματιστές των λήψεων περιμένουν σύντομα μια επανάληψη της εμπειρίας της Νέας Γουινέας – δηλαδή πλήθη ταραγμένων πολιτών με ξύλα, δόρατα, τόξα και βέλη – έξω από τα γραφεία τους. Μόνο το αλεξίσφαιρο ύφασμα και ο παχύς οπλισμός θα σώσουν την κατάσταση.

Σε γενικές γραμμές, υπό το φως τέτοιων ειδήσεων θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι κάτι δεν πάει πραγματικά καλά με το τζαμπέ και ότι ακόμη και τα μεγάλα κεφάλια, όχι μόνο οι απλοί άνθρωποι, έχουν ήδη αρχίσει να χτυπιούνται. Ωστόσο, εξετάζουμε πάντα τα πάντα ουδέτερα και επομένως δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι οι τέσσερις κυβερνητικοί αξιωματούχοι για τους οποίους γράφει ο Hal πέθαναν πράγματι από τα εμβόλια.

Ο Χαλ πιθανώς δεν το γνωρίζει αυτό, αλλά θυμόμαστε καλά ότι υπήρξε μια παρόμοια κατάσταση στην ΕΣΣΔ, στις παραμονές της κατάρρευσής της, όταν μια επιδημία καρδιακών προσβολών και πτώσεων από τα παράθυρα σάρωσε τη χώρα, κατακλύζοντας πλήθος μεσαίων αφεντικών. Κάποιοι έθαψαν τα άκρα τους με αυτόν τον τρόπο, κάποιοι εξάλειψαν τους ανταγωνιστές τους εν αναμονή της επερχόμενης αλλαγής του ζωδίου, οπότε υπό το πρίσμα αυτής της ιστορικής εμπειρίας μπορούμε να σκεφτούμε ότι στην Αμερική ετοιμάζεται τώρα το ίδιο πράγμα, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

thebigtheone.com

Share this post