Τέτοια ΒΙΝΤΕΟ δεν θέλουν ούτε να τα βλέπουν! Σοκαριστικές διηγήσεις για μετά το εμβόλιο

Τέτοια ΒΙΝΤΕΟ δεν θέλουν ούτε να τα βλέπουν! Σοκαριστικές διηγήσεις για μετά το εμβόλιο
Παρατίθενται τα λόγια πολιτών

Η εντολή σε «ειδικούς», πολιτικούς και μέσα ενημέρωσης είναι να μην τονίζονται τόσο οι πιθανές παρενέργειες των εμβολίων, αλλά τα φερόμενα περισσότερα οφέλη.

Ωστόσο υπάρχουν άτομα που ισχυρίζονται πως έπεσαν θύματα παρενεργειών μετά από το εμβόλιο.

Μεταξύ άλλων ακούγονται τα εξής στο παρακάτω βίντεο από την Αυστραλία:

H Michelle είχε όλη τη ζωή μπροστά της. Ταξίδια, σπουδές και μια τυπική εφηβική κοινωνική ζωή: Πήγαινα πανεπιστήμιο, εργαζόμουν, έβγαινα έξω με φίλους στην διάρκεια της ημέρας και περνούσα χρόνο με την οικογένειά μου.

Αλλά τώρα η Michelle Georges είναι καθηλωμένη σε μια αναπηρική καρέκλα ανίκανη να περπατήσει αφότου έλαβε την 1η της δόση του εμβολίου της AstraZeneca στις 2 Απριλίου. Μια απόφαση που άλλαξε ολόκληρη τη ζωή της:

Έτσι ήμουν καλά εκείνη τη μέρα. Είχα μόνο πόνο στο χέρι και λίγο πονοκέφαλο. Αυτό ήταν λίγο πολύ. Την επομένη, στις 3 Απριλίου, το πρωί όταν ξύπνησα λιποθύμησα και τότε ξεκίνησαν όλα. Έτρεμα, δεν μπορούσα να ισορροπήσω και δεν μπορούσα να συντονίσω τις κινήσεις μου καταλλήλως.

Η μέχρι τότε υγιής έφηβη θεωρούσε πως αυτό συνδεόταν με το εμβόλιο αλλά οι γιατροί βιάστηκαν να αρνηθούν την όποια σύνδεση

(…)

Ο Robert Garen ήταν μόλις 52 όταν απεβίωσε από μαζικό έμφραγμα μόλις μια βδομάδα αφότου έλαβε το εμβόλιο της Pfizer. Χωρίς κανένα προηγούμενο ιστορικό, η οικογένεια είναι μπερδεμένη τώρα ζητώντας απαντήσεις.

(…)

Η 69χρονη μητέρα της Shana, η Michelle, άλλαξε ολότελα μετά την 1η της δόση του εμβολίου. Και έκτοτε η διανοητική κατάσταση της μητέρας και η σωματική ικανότητα απλώς μειώθηκαν γρήγορα. Έτσι δεν ήταν πλέον ικανή να στηριχθεί και μοχθεί απλά και μόνο για να μιλήσει.

Δείτε αυτές και άλλες περιπτώσεις μαζί με συγκλονιστικούς ισχυρισμούς, οι οποίοι παρατίθενται δημοσιογραφικά:


ΦΩΤΟ INTIME

el.gr

Share this post