«Ταράχθηκαν» σε εκπομπή με την αλήθεια – Με ένα «νεύμα» των Τούρκων η Ελλάδα θα θρηνήσει νεκρούς

«Ταράχθηκαν» σε εκπομπή με την αλήθεια – Με ένα «νεύμα» των Τούρκων η Ελλάδα θα θρηνήσει νεκρούς

Λίγοι τολμούν να το πουν «φωναχτά»…

Η Τουρκία θα παραμείνει στην επαρχία Ιντλίμπ στην βορειοδυτική Συρία διεμήνυσε την Τρίτη ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπολύοντας απειλές κατά του Μπασάρ αλ Άσαντ αλλά και κατά της διεθνούς κοινότητας σε σχέση με το «μεταναστευτικό.

Οι τουρκικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Τουρκία δίνουν νέα προσχήματα για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών προς την Ελλάδα, την ώρα που στα νησιά του Αιγαίου, η κατάσταση είναι έκρυθμη.

Πριν λίγο στον ΑΝΤ1 ειπώθηκε πως υπάρχουν πράκτορες, ανάμεσα στους παράνομους μετανάστες, κάτι που «τάραξε» έναν αριστερό δημοσιογράφο που βρισκόταν στην εκπομπή, αρνούμενος να το δεχθεί.

Ωστόσο, είναι μια πραγματικότητα και προφανώς πίσω από αυτό κρύβεται η Τουρκία.

Για το «μεταναστευτικό» ο Ερντογάν ζητά από την διεθνή κοινότητα «συγκεκριμένα βήματα», ειδάλλως θα στείλει, εκ των πραγμάτων, ακόμα περισσότερους μουσουλμάνους στην Ελλάδα.

Ο Ερντογάν τόνισε ότι οι παραγκουπόλεις για τους «μετανάστες και πρόσφυγες» δεν θα παράσχουν επαρκή καταφύγια από το κρύο και έτσι υπάρχει ανάγκη να κατασκευαστούν καταφύγια. Επανέλαβε ότι η διεθνής κοινότητα δεν έχει εκπληρώσει τις υποσχέσεις που έδωσε από το 2014 στην Τουρκία σχετικά με την χρηματοδότηση για το «μεταναστευτικό».

Η κατάσταση αυτή βρίσκει χαμένη την Ελλάδα. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει, αν οι παράνομοι μετανάστες πάρουν από ένα καλάσνικοφ στο χέρι, καθώς ουδείς μπορεί να αποκλείσει την μυστική μεταφορά όπλων στην ελληνική επικράτεια. Είδαμε προχθές πως προσπάθησαν να πάρουν όπλο από έναν αστυνομικό.

Με ένα «νεύμα» της Τουρκίας θα θρηνήσουμε νεκρούς…

Όποιος νομίζει πως ζούμε σε «στρουμφοχωριό», καλύτερα να αναθεωρήσει σύντομα αυτή του την πεποίθηση.

el.gr

Share this post