«ΤΑΪΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ»! Το είπε και όλοι γέλασαν – ΒΙΝΤΕΟ

«ΤΑΪΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ»! Το είπε και όλοι γέλασαν – ΒΙΝΤΕΟ

«Αστειεύτηκε» έγραψαν μέσα ενημέρωσης… Για δείτε προσεχτικά το βίντεο!

Ο Μπόρις Τζόνσον αστειεύτηκε, σχολιάζουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ότι το τάισμά ζώων με «ανθρώπινα όντα» θα μπορούσε να βοηθήσει στην επίλυση της κρίσης βιοποικιλότητας που αντιμετωπίζει ο πλανήτης κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το κλίμα με παιδιά την Δευτέρα.

Η δήλωση αυτή έρχεται μετά την «ρουκέτα» από το διεθνιστή πολιτικολόγο, Νόαμ Τσόμσκι, ο οποίος ζήτησε να «φυλακιστούν» οι ανεμβολίαστοι στα σπίτια τους χωρίς φαγητό.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας συζητούσε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο φυσικός κόσμος με την διευθύνουσα σύμβουλο της διεθνιστικής οργάνωσης WWF UK, Tanya Steele.

«Νομίζω ότι πρέπει να φέρουμε πίσω τη φύση», είπε και συνέχισε, προετοιμάζοντας το έδαφος για τον περιορισμό των ανθρώπων σε συγκεκριμένες περιοχές, κάτι που άλλωστε ξεκίνησε να δοκιμάζεται με αφορμή τον COVID: «Ο πλανήτης μας, το 97 τοις εκατό της μάζας των θηλαστικών σε αυτόν τον πλανήτη είναι άνθρωποι και τα ζώα τους, τα οικόσιτα ζώα τους. Μόλις 3 τοις εκατό έχει απομείνει για την άγρια ​​φύση».

Ο Βρετανός πρωθυπουργός απάντησε: «Θα μπορούσαμε να ταΐσουμε τα ζώα με μερικά από τα ανθρώπινα όντα (σ.σ. έτσι αποκάλεσε τους ανθρώπους)».

Η κα Στιλ ανταπάντησε: «Θα μπορούσαμε να κάνουμε ψηφοφορία αργότερα και να ρωτήσουμε αν υπάρχουν υποψήφιοι».

Δείτε το βίντεο:

el.gr

Share this post