Τα επερχόμενα γεγονότα, στην Ελλάδα και διεθνώς.

Τα επερχόμενα γεγονότα, στην Ελλάδα και διεθνώς.

Ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός προειδοποίησε ότι «όταν ακούσετε πολέμους και ακαταστασίες, μη πτοηθείτε. Διότι πρέπει αυτά να γίνουν πρώτα, αλλά το τέλος δεν ακολουθεί άμεσα». (Λουκ. 21:9). Και «μη φοβηθείτε από των αποκτενόντων (φονευόντων) το σώμα».Να ενδιαφέρεσθε για την ψυχή σας και να φοβείσθε (μόνο) τον Κύριο «τον έχοντα εξουσία να σας βάλει στη γέεννα (Κόλαση)».
«Θα εγερθούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες και θα παρουσιάσουν (ψευτο)θαύματα μεγάλα και φόβητρα, ώστε να πλανήσουν, αν ήταν δυνατόν, και τους εκλεκτούς». (Ματθ. 24:-24).
Και επειδή οι ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες φθάνουν ως τις μέρες μας, καλό είναι να εστιάσομε στην πνευματική διάσταση των πολιτικό-θρησκευτικών ζυμώσεων που ετοιμάζουν το επερχόμενο γεμάτο πλάνες σκηνικό της κατάστασης πριν τον παγκόσμιο πόλεμο.
Στο τέλος του κόσμου θα υπάρχει στενή σχέση Αντιχρίστου – Ψευδοπροφήτη και ο δεύτερος, ως δικέρατο αρνίο κατά την Αποκάλυψη, θα υποχρεώνει τους ανθρώπους να προσκυνούν τον πρώτο. Σύντομα, αν ευοδωθούν τα σχέδια του πάπα, θα ζήσομε σε μια κατάσταση προεικόνισης του Αποκαλυπτικού αυτού γεγονότος, γιατί ότι συμβαίνει πριν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο αποτελεί προεικόνιση των γεγονότων της Συντελείας.
Όταν ο άγιος Παΐσιος (+1994) ρωτήθηκε για τον ηγέτη του μεγάλου πολέμου αν είναι (αποκρυφιστής) Εβραίος, απάντησε: «Ναι, Εβραίος θα είναι. Θα συνεργαστεί πολύ κι ο πάπας, γιατί όλα τα παιδιά του διαβόλου τα θεωρεί δικά του και θα τους υποδεικνύει να ακολουθούν τον (τότε) αντίχριστο. Γι’ αυτό και ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε «τον πάπα να καταράσθε διότι αυτός θα είναι η αιτία». Ο Άγιος εννοούσε αυτόν τον πάπα της συγκεκριμένης εποχής που θα βοηθήσει στην ανάδειξη του αντιχρίστου (ηγέτη). Οι άλλοι πάπες σε σχέση με εκείνον θα φαίνονται… σαν καλοί»!
Το μεταναστευτικό είναι διεθνές αλλά και Ελληνικό πρόβλημα. Οι πόλεμοι της Νέας Τάξης διόγκωσαν το σύνηθες μεταναστευτικό ρεύμα και το έκαναν τσουνάμι που κατακλύζει τις ανεπτυγμένες οικονομικά χώρες της Δύσης, γιατί η Ανατολή (Ρωσία, Κίνα, Ιαπωνία αλλά και η Αυστραλία) δεν δέχεται να αλλάξει τα ήθη και έθιμα των πολιτών της προς χάριν των μεταναστών. Αυτό όμως επιδιώκεται στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες, νομίζοντας ότι κάτι τέτοιο είναι βιώσιμο.
Το σφράγισμα των ανθρώπων είναι διεθνές αλλά και Ελληνικό πρόβλημα. Αυτό έρχεται με την δουλική ένταξη στο παγκόσμιο ηλεκτρονικό σύστημα της “Νέας Τάξης” πρώτα με τη μορφή ταυτοτήτων και μετά λίγα χρόνια με σφράγιση πάνω στο σώμα.
Οι διώξεις των Χριστιανών, εγκληματικές σε κάποιες χώρες και ηπιότερες σε άλλες, βρίσκονται σε άνοδο. Στο Ιράκ ο αριθμός των χριστιανών μειώθηκε κατά δέκα φορές· Και στην Κίνα αυξάνονται δραματικά οι διωγμοί των Χριστιανών.
Ο κορωναϊός, έχει αναγκάσει εκατοντάδες εργοστάσια να κλείσουν, επηρεάζοντας δεκάδες βιομηχανίες, και τα αεροδρόμια στην Κίνα άδειασαν από κόσμο.

Κινέζοι επιστήμονες λένε ανοικτά τώρα ότι ο κοροναϊός (COVID-19) πρέπει να έχει προέλθει από κρατικά βιολογικά εργαστήρια.Οπωσδήποτε όταν η χάρη του Θεού εγκαταλείψει τον άνθρωπο, η καταστροφή θα έρθει με κάποιο τρόπο! Οι Χριστιανοί δεν είναι ανάγκη να δαπανούν τον χρόνο τους σε βαθιές συνωμοσιολογικές αναλύσεις.
Μέσω της οικονομίας που ελέγχεται από αντίχριστα πρόσωπα και συμφέροντα επιδιώκεται η άνοδος αντίχριστου (αποκρυφιστή) ηγέτη, που θα φέρει πόλεμο και όχι ειρήνη, όπως διακηρύσσεται.
Η Ελλάδα γειτονεύει με τις περιοχές ανάφλεξης που θα υποχρεώσουν τις υπερδυνάμεις να αναλάβουν δράση οι ίδιες και να ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος. Η μία είναι γνωστή: Η Μέση Ανατολή.
Άλλη περιοχή ανάφλεξης είναι, βόρεια, το Κόσσοβο. Εκεί οι δυτικοί ενισχύουν τους Αλβανούς να κάνουν στρατό.
Ο μεγάλος πόλεμος θα έχει δύο πιθανές εστίες γενικής ανάφλεξης, διότι σ’ αυτές θα έχουν ξεκινήσει γεγονότα: Τη Μέση Ανατολή αφ’ ενός, και το Κόσσοβο αφ’ ετέρου. Ο άγιος Κοσμάς το λέει με τον τρόπο του: «Αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θα πάθετε· αν πιαστεί από πάνω (Κόσσοβο-Σερβία), θα καταστραφείτε».
Από κάτω, ο πόλεμος άρχισε σαν εμφύλιος από τη Συρία (στις 18 Μαρτίου 2011), και δεν πρόκειται να τελειώσει πριν να γενικευθεί, όπως απεκάλυψε ο μακαριστός μητροπολίτης Σιατίστης Αντώνιος, λίγο πριν κοιμηθεί. Και κατά τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό: «΄Οταν ακούσετε ότι ο πόλεμος πιάστηκε από κάτω, τότε κοντά θα είναι».
Προείπε όμως ο άγιος Κοσμάς: «Θα ζητήσουν να σας πάρουν και στρατιώτες, δεν θα προφθάσουν όμως»!
Ο πόλεμος στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας είναι ένα μικρό, σχετικά με τα επερχόμενα, γεγονός. Εντάσσεται στις συγκρούσεις, εδώ από τη μεριά της Τουρκίας, για την απόκτηση και εκμετάλλευση περιοχών πλουσίων σε υδρογονάνθρακες, κυρίως υποθαλασσίων. Αυτοί αντλούνται από φρέατα, που με σύγχρονη τεχνολογία τρυπούν τον βυθό στα βαθειά νερά των θαλασσών, όπως προβλέπεται στην 5η σάλπιγγα της Αποκάλυψης. Είναι ο «πόλεμος του πετρελαίου», όπως τον αποκαλούσε ο άγιος Παΐσιος.

Στα πλαίσια αυτού του πολέμου θα κατέβουν οι Ρώσοι στην Κωνσταντινούπολη. Θα θέλουν να προασπίσουν τα συμφέροντά τους στη Μεσόγειο και όχι να ξεκινήσουν τον Γενικό πόλεμο. Όμως το ΝΑΤΟ, οι σταυροφόροι του πάπα (και όχι του Χριστού) θα κινηθούν εναντίον τους και τότε ο πόλεμος θα γενικευθεί.
Εσωτερική αναταραχή στην Ελλάδα θα βοηθήσει τους Τούρκους. Θα υπάρξει «πολιτειακή ανωμαλία»,όπως έλεγε ο γέρων Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, υποδαυλιζόμενη έξωθεν, με τάσεις να εξελιχθεί σε εμφύλιο,όταν θα χτυπήσουν οι Τούρκοι Ελληνικά νησιά. Και ο γέροντας Γεννάδιος από το Ρέθυμνο: «Θα τα βάλουν οι δικοί μας (οι Έλληνες) μεταξύ των και θα δημιουργηθεί σχεδόν εμφύλιος πόλεμος»…
Γεωφυσικές αναταράξεις, μετακινήσεις πληθυσμών, βιαιότητες και ασθένειες. Αυτά είναι μερικά ακόμη από τα αναμενόμενα να γίνουν, όχι τυχαία, αλλά για την αμετανοησία που επικρατεί και διώχνει τη χάρη του Θεού.
Θα γίνουν επίσης μεγάλης έντασης σεισμοί που θα προκαλέσουν μετακινήσεις πληθυσμών.
Ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος αναφέρθηκε, επίσης, στο μεγάλο σεισμό.
Οι σεισμοί στις πόλεις θα προκαλέσουν μετακινήσεις πληθυσμών προς την ύπαιθρο. Αυτές δεν θα ταλαιπωρήσουν μόνο, αλλά και θα ωφελήσουν κατά δύο τρόπους.
α. Δεν θα υπάρχει συσσωρευμένο πλήθος ανθρώπων στα μεγάλα αστικά κέντρα για να είναι εύκολος στόχος όταν ξεκινήσουν εχθροπραξίες. Να ληφθεί υπ’ όψιν ότι το 35,4% των κατοίκων της χώρας διαμένει στην Αττική!
Θα μπορούν να επιβιώσουν από την επερχόμενη πείνα όσοι καταφύγουν σε αγροτικές περιοχές. Διότι, έλεγε ο γέροντας Σίμων, «θα έρθει μια τέτοια πείνα, που η πείνα του 1941 δεν είναι τίποτα, μπροστά σ’ αυτή που έρχεται». Όταν ρωτήθηκε αν θα γίνει πόλεμος απάντησε: «Κάτι άλλο θα γίνει, παιδί μου».

Συνοπτικά περί Ελλάδος αναφέρομε ότι οι δοκιμασίες που θα περάσουν οι Έλληνες έχουν σχέση με τις αμαρτίες τους, και θα είναι τόσο έντονες όσο μεγαλύτερες είναι αυτές για τις οποίες δεν μετάνοιωσαν, ώστε οι καλοπροαίρετοι να ταρακουνηθούν και να ενεργοποιηθούν πνευματικά. Όσοι διαφυλάξουν την πίστη τους ή την επανεύρουν μέσα από τα γεγονότα θα ωφεληθούν διπλά.
Αφ’ ενός θα έχουν πνευματικό μισθό και αφ’ ετέρου θα ξεπεράσουν εύκολα με τη χάρη του Θεού τα μύρια προβλήματα που θα ενσκήψουν. Κάποιοι, από τους δυνατούς πνευματικά, μπορεί να αναδειχθούν ομολογητές ή και μάρτυρες. Οι αληθινοί Χριστιανοί θα αισθάνονται σαν σταυρωμένοι από το αντίχριστο πνεύμα που θα επικρατεί, όπως προείπε στον νυν μητρ. Μόρφου Νεόφυτο ο άγιος Παΐσιος.
Τότε ο κλήρος θα πιέζεται να μη κηρύττει λόγο Θεού ελεγκτικό της αμαρτίας και υπέρ της Ορθοδόξου πίστεως αλλά (αν ήταν δυνατόν) να υμνεί τη διαστροφή. Παρόμοια θα πιέζονται οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές. Οι άνθρωποι θα ωθούνται σε αλλαγή της ανόθευτης Ορθόδοξης πίστης τους, θα αυξηθούν όσοι πίνουν ψυχοφάρμακα και ο καρκίνος από τις στενοχώριες θα πληθυνθεί. Οι οικογένειες θα κινδυνεύουν περισσότερο να διαλυθούν.

Ο λόγος αυτός του αγίου επιβεβαιώνει, για μια ακόμη φορά, ότι μετά τα πολεμικά γεγονότα έρχεται η ειρηνική περίοδος της «αναλαμπής της Ορθοδοξίας». Διότι πρέπει ο Ιησούς να μπει θριαμβευτικά και διά της Εκκλησίας, που είναι σώμα Του, στα Ιεροσόλυμα (στο ιερό κέντρο αυτού του κόσμου, δηλ. στις καρδιές των ανθρώπων) λίγο πριν τον τελικό Αντίχριστο και την 2α Παρουσία, όπως θριαμβευτικά εισήλθε ο Ίδιος, λίγο πριν τα εκούσια πάθη και την Ανάστασή Του, στην πόλη της Ιερουσαλήμ. Και στο θρίαμβο θα συντελέσει η ανάσταση του φίλου του Χριστού Ορθόδοξου Ελληνισμού ή Ελλασσάρου ή Λαζάρου, ο οποίος προηγουμένως θα «όζει» (βρωμάει) νεοταξίτικη σαπίλα μέσα στον τάφο δηλ. τους φραγμούς και την απομόνωση που στήνουν ήδη γύρω του οι εωσφοριστές.

mosxas7

Οι Σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, τα προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στη συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν κι αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας».
Διεθνώς[68] και στην Ελλάδα θα περάσομε μια εποχή εντονότερου διωγμού του Χριστιανικού πνεύματος και των ίδιων των Χριστιανών, αντίστοιχη μ’ αυτή που πέρασαν οι ευσεβείς Μακκαβαίοι από τον ειδωλολάτρη Αντίοχο τον Επιφανή.
Αυτό πριν έρθει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και γίνει η σφαγή που έχει ετοιμάσει ο ανθρωποκτόνος Σατανάς σε όσους εξαπάτησε, και μέχρι τώρα καθυστερεί ο Θεός. Στην Ελλάδα έχουν ήδη συσσωρευτεί και πολλά εθνικά θέματα οπότε χρειάζεται προσοχή να μην φτάσουμε σε εμφύλιο.
Η ανώδυνη επίλυση των προβλημάτων της χώρας είναι διά της μετανοίας. Και όταν υπάρξει αυτή, τότε ο Θεός θα δείξει τη δύναμή Του αποκαθιστώντας την εθνική κυριαρχία και δοξάζοντας την Ελλάδα.
Περισσότερα στην ιστοσελίδα του Ιερομόναχου Λεόντιου της Μονής Διονυσιάτου:
imdleo.gr

Share this post