Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ συνεχίζονται!!! Από το 2007 έλεγαν για τα εμβόλια, έλεγαν για τα «ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ», vid

Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ συνεχίζονται!!! Από το 2007 έλεγαν για τα εμβόλια, έλεγαν για τα «ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ», vid

Το ΒΙΝΤΕΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ που δείχνει πως όλα είναι προσχεδιασμένα και σήμερα βρίσκουν ευρεία εφαρμογή…

Σε άρθρο του el.gr, είδατε πως πριν από 14 χρόνια ο επικεφαλής της Μεγάλης Επανεκκίνησης, Κλάους Σβαμπ, επιβεβαίωσε πως όσα γίνονται σήμερα, μεταξύ αυτών η πολιτική επιβολής των εμβολίων, έχουν «βαθύ παρασκήνιο» πίσω τους, καθώς οι διεθνιστές του Great Reset, έχουν μαζί τους σε όλο αυτό πολιτικούς, ιεράρχες, επιχειρηματίες, επιστήμονες κ.α. (ΕΔΩ).

Είναι άλλο πράγμα να το ακούς από επίσημα χείλη!

Σε συνέχεια των αποκαλύψεων, ο Κλάους Σβαμπ σε άλλο απόσπασμα αυτής της συνέντευξης, αναφέρεται στην πολιτική της παγκοσμιοποίησης και στο ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνουν οι διεθνιστές για τα εμβόλια, τα οποία, εκ των πραγμάτων, έχουν γίνει σήμερα μέσο επιβολής αυταρχικών μέτρων περιορισμού της ελευθερίας και διαχωρισμού των πολιτών.

Είχε δηλώσει λοιπόν μεταξύ άλλων το 2007, κατά την διάρκεια συνέντευξης:

«Δημοσιογράφος: Για παράδειγμα είχατε τον Bono και τον B. Gates ασχολούνται με τηn φιλανθρωπία σωστά;

Σβαμπ: Όχι, δεν είναι μόνο φιλανθρωπία, βλέπετε το Davos (σ.σ. Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) χρησιμεύει επίσης ως πλατφόρμα για νέες πρωτοβουλίες, όπου μπορείτε να λάβετε την υποστήριξη της παγκόσμιας κοινότητας για νέες πρωτοβουλίες (σ.σ. που θα βοηθούν στην προώθηση της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων).

Είχαμε πολλές άλλες πρωτοβουλίες, όπως η πρωτοβουλία Gami, μία παγκόσμια συμμαχία για εμβολιασμούς και ανοσοποίησης για παιδιά, η οποία ξεκίνησε από τον Gates και που τώρα εμβολιάζει και ανοσοποιεί εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο (σ.σ. Τα εμβόλια του Gates κατηγορηθεί για ισχυρές παρενέργειες. Τώρα ο Gates χρηματοδοτεί τα εμβόλια για τον κορωνοϊό.

Δημοσιογράφος: Ποιος νομίζετε ότι έχει την μεγαλύτερη δύναμη; Οι φιλάνθρωποι (σ.σ. ανώτατοι διεθνιστές) ή οι πολιτικοί;

Σβαμπ: Σήμερα, η διαχωριστική γραμμή μεταξύ δημοσίου/ιδιωτικού τομέα είναι θολή και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε την έννοια των εταιρικών πολιτών του κόσμου, μεγάλες εταιρείες όπως η Microsoft πχ, λέει ότι έχει πολλά πλεονεκτήματα από το γεγονός ότι ο κόσμος έχει γίνει παγκόσμιος, αλλά έχουν επίσης όχι μόνο δικαιώματα, έχουν και καθήκοντα και έτσι το καθήκον συνίσταται στην συμβολή σε μια καλύτερη κοινωνία και, δεδομένου ότι αυτό έχει αναγνωριστεί πάρα πολύ  από τον Μπιλ Γκέιτς αλλά και από πολλούς άλλους ανθρώπους, άρα αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα στον κόσμο είναι εταιρείες που δεσμεύονται να κάνουν αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος (σ.σ. όπως το αποκλειστικό άρθρο του el.gr για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, η οποία ανακοινώθηκε από τον Κάρολο της Βρετανίας και θα αλλάξει την οικονομία, όπως την ξέρουμε και θα την οδηγήσει στην από-ανάπτυξη)».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα ειπώνονται και ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ::

 

 

Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΣΤΗΝ ΓΚΛΑΣΚΩΒΗ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ:

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ EL.GR:

 

 

el.gr

Share this post