Τα περιουσιακά στοιχεία των ειδικών δυνάμεων χρησιμοποιούνται τώρα για να καταργήσουν τους εγχώριους εχθρούς και τους προδότες της Αμερικής! – Mike Adams + Βίντεο.

Τα περιουσιακά στοιχεία των ειδικών δυνάμεων χρησιμοποιούνται τώρα για να καταργήσουν τους εγχώριους εχθρούς και τους προδότες της Αμερικής! – Mike Adams + Βίντεο.

Από:    / Natural News 

Για όσους είναι απρόθυμοι να αναγνωρίσουν τις ενέργειες που πραγματοποιούνται για την υπεράσπιση της Αμερικής εναντίον τόσο ξένων όσο και εγχώριων εχθρών, μια τεράστια αλλαγή τέθηκε σε εφαρμογή στο Υπουργείο Άμυνας που αποδεικνύει μερικές πρόσθετες ενδείξεις για το τι συμβαίνει.

Οι δυνάμεις των Ειδικών Επιχειρήσεων έχουν πλέον αναδιαρθρωθεί για να αναφέρουν απευθείας στον υπουργό Άμυνας Κρις Μίλερ, ο οποίος αντικατέστησε τον Mark Esper, που πυροβολήθηκε πρόσφατα από τον Τραμπ. Ο όρος «δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων» συνήθως περιλαμβάνει ειδικές δυνάμεις από το στρατό (Rangers, Delta, κ.λπ.) και τους Navy (SEALs), και πιθανότατα περιλαμβάνει πολλές δεκάδες χιλιάδες άτομα υψηλής εκπαίδευσης, στα ελίτ στρατεύματα. (Ο ακριβής αριθμός δεν είναι δημόσιες πληροφορίες.)

Ο Chris Miller, ο οποίος προηγουμένως διετέλεσε διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας, χαρακτήρισε τις αλλαγές ως «τεκτονικές» και ότι επιδιώκονται για την «καταπολέμηση των διεθνών απειλών».

 

Αλλά είπε επίσης κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον:

Στο χρονικό σημείο 6:29, ο Μίλερ λέει: (η έμφαση προστέθηκε)

Ταυτόχρονα, εάν κάποιοι κακοήθεις παράγοντες υποτιμούν την αποφασιστικότητά μας ή προσπαθούν να υπονομεύσουν τις προσπάθειές μας, δεν θα διστάσουμε να αποκαταστήσουμε τα αποτρεπτικά μέσα και να νικήσουμε όλες τις απειλές.

Καθώς εφαρμόζουμε τις εντολές του Προέδρου, αναγνωρίζουμε επίσης  ότι οι μεταβάσεις και οι εκστρατείες είναι γεμάτες κινδύνους και απρόσμενες προκλήσεις και ευκαιρίες . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκομαι σήμερα για να ανακοινώσω ότι έχω καθοδηγήσει την πολιτική ηγεσία των ειδικών επιχειρήσεων να μου υποβάλει απευθείας έκθεση. Αυτό το ιστορικό βήμα ολοκληρώνει αυτό που έχει εξουσιοδοτήσει και σκηνοθετήσει το Κογκρέσο και θα θέσει την Αρχή Ειδικών Επιχειρήσεων ισοδύναμη με τις στρατιωτικές υπηρεσίες για πρώτη φορά.

naturalnews.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NATURAL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post