Τα σατανικά σχέδια του Μητσοτάκη

Τα σατανικά σχέδια του Μητσοτάκη

Η χαρά του Μητσοτάκη: τα μεγάλα συμφέροντα, οι ιδιωτικοποιήσεις και η στήριξη γνωστών του επιχειρηματιών, ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, η υποταγή των πολιτών, η μετανάστευση.

Τι έλεγε στον Ερημίτη στην Κέρκυρα; Θα καεί έλεγε και μετά από λίγο καιρό έπιασε φωτιά. Οπότε η επένδυση έρχεται γρήγορα…

Από ό,τι βλέπουμε θέλει να αναλάβει προσωπικά το ξεπούλημα της χώρας…Είναι ειδικός σε αυτό

Είναι υπερήφανος να γίνει η Ελλάδα πολυπολιτισμική … Θέλει να τους μπολιάσει τους λαθρομετανάστες οι οποίοι έρχονται από Τουρκία και όχι μόνο (και από Αφρική κλπ.) , οπότε πώς είναι πρόσφυγες αφού έρχονται μέσω άλλης χώρας και όχι από τη δική τους;

Σχετικά με τους μετανάστες υπάρχει σχέδιο αντικατάστασης της λευκής φυλής που επιδιώκεται από σκοτεινά συμφέροντα πίσω από την ΕΕ. Στο παρακάτω βίντεο (μετά τα 6.30) γνωστοί ραβίνοι αναφέρουν ότι στο τέλος του αιώνος θα γίνει ανάμειξη των γενιών του Ησαύ και του Εδώμ (που οι Εβραίοι θεωρούν ότι είμαστε εμείς οι Χριστιανοί δυτικοί) και της γενιάς του Ισμαήλ (που είναι οι Μουσουλμάνοι και οι Άραβες) και ότι αυτό σημαίνει ότι ο “μεσσίας” τους θα είναι πολύ κοντά να παρουσιαστεί. Όπως αναφέρουν αυτό γίνεται με τη μεταναστευτική κρίση. Λόγω πολύ υψηλότερης γεννητικότητας των μεταναστών, αυτοί θα κατακτήσουν μέσω πληθυσμού ή και μείξης τη Δύση. Χαίρονται πολύ οι ραβίνοι με την ανάμειξη αυτή διότι πλησιάζει η ώρα του ηγέτη τους, όπως λένε στο βίντεο. Αυτά τα λένε οι γραφές τους και προφανώς, οι κρυφές δυνάμεις στα παρασκήνια εφαρμόζουν μέσω των μαριονετών πολιτικών τις πολιτικές που θα οδηγήσουν στην εκπλήρωση του ταλμούδ και του τορά. Όπως λένε η Ιταλία θα καταστραφεί και το Ισλάμ είναι η σκούπα των Εβραίων που θα φέρει αυτή την κάθαρση(;;;;). Δηλαδή οι Εβραίοι επιδιώκουν τον αφανισμό του Ησαύ (Δυτικοί) και του Ισμαήλ (Μουσουλμάνοι, Άραβες). Υπάρχουν πολλές αναφορές στις γραφές τους για αυτό.

Όταν η ΕΕ και οι κυβερνήσεις μιλούν για ανθρωπισμό και προστασία δικαιωμάτων, υγείας κλπ. σημαίνει επιβολή μέτρων για επίτευξη σκοπών σκοτεινών δυνάμεων (δηλαδή τραπεζιτών, οικονομικών κολοσσών).

Πολύ περίεργες δηλώσεις του ελεγχόμενου ατόμου μητσοτάκη που δεν είναι ο εαυτός του αλλά εκ’πρόσωπος’ (χωρίς δικό του πρόσωπο) συμφερόντων (μην ξεχνάμε ότι στην επιδημία τα μεγάλα συμφέροντα που είναι στο παρασκήνιο είναι οι Ροκφέλερ και Γκέιτς) για το εμβόλιο που προβληματίζεται αν θα πείσει μεγάλο μέρος του κόσμου να το πάρει (στο 2.19 του βίντεο); Ένα εμβόλιο χρειάζεται πάνω από 10 χρόνια για να αναπτυχθεί και να ελεγχθεί και αυτός θέλει να πάρει ο κόσμος το εμβόλιο για τον κορονοϊό που είναι μια απλή γρίπη και θα αναπτυχθεί μέσα σε λίγους μήνες έχοντας μάλιστα προπληρώσει τις σκοτεινές φαρμακευτικές; Υπάρχει κάτι πολύ ύποπτο σε αυτά που θα περιέχει το εμβόλιο, εκτός από τα χρήματα που έχουν ήδη πάει σε αυτές.

Κατ’ αρχάς το εμβόλιο αυτό θα είναι εμβόλιο RNA που θα επιφέρει αλλαγές στο DNA, δηλαδή πολύ δόλια τακτική για να πραγματοποιήσεις αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα με το πρόσχημα μιας δήθεν ασθένειας. Είναι πιθανό με το εμβόλιο σε συνδυασμό με το 5G ο άνθρωπος να γίνει ελεγχόμενος και τηλεκατευθυνόμενος. Κάτι που προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι κυβερνητικοί συνδέουν το 5G με τις ταυτότητες και τον μοναδικό αριθμό που θέλουν να έχει ο άνθρωπος. Ο άνθρωπος δεν χρειάζεται κανέναν μοναδικό αριθμό, διότι έχει όνομα πατρός, μητρός, συζύγου κλπ και μπορεί με την απλή ταυτότητα να ταυτοποιηθεί. Οτιδήποτε άλλο είναι εκ του πονηρού και αυτό είναι βέβαιο. Γιατί θέλουν τόσο πολύ να μας δώσουν έναν ψηφιακό αριθμό; Τι δόλιο σχέδιο επιδιώκουν;

Σχετικά με το 5G και αυτού του είδους τις συχνότητες πρέπει να πούμε ότι είναι μια τεχνολογία που δεν έχει ελεγχθεί για την ασφάλειά της σε ανθρώπους. Αυτό αποδεικνύεται από το παρακάτω βίντεο όπου γερουσιαστής των ΗΠΑ σε ερώτησή του προς εκ”προσώπους” εταιρειών για το αν το 5G έχει ελεγχθεί ως προς την ασφάλειά του σε ανθρώπους αυτοί απαντούν ότι δεν έχουν γίνει έρευνες.

Άρα επιδιώκεται διακαώς από την κυβέρνηση, η οποία και πάλι αποδεικνύεται ότι είναι εκ”πρόσωπος” μεγάλων συμφερόντων και δεν ενδιαφέρεται για την υγεία των πολιτών, η εφαρμογή μιας τεχνολογίας η οποία δεν έχει ελεγχθεί αν είναι ασφαλής;;;; Για ποιο λόγο; Οι δυνατότητες παρακολούθησης ανθρώπων και επέμβασης στο σώμα και στη διανοητική λειτουργία των ανθρώπων προφανώς θα είναι τεράστια με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και θα είναι η χαρά των τυράννων που θέλουν τον απόλυτο έλεγχο των ανθρώπων.

Και εδώ όπως και στην αλλοπαθητική ιατρική αποδεικνύεται ότι η επιστήμη που επικρατεί δεν είναι προς όφελος των ανθρώπων αλλά για την υποδούλωση, την υποβάθμιση της υγείας, της διανοητικής λειτουργίας κλπ. Και το μεγάλο κακό που θέλουν να κάνουν οι κυβερνήσεις που καθοδηγούνται από τους “ειδικούς” όπως βλέπουμε επιδιώκεται μέσω μιας δήθεν ιατρικής και της τεχνολογίας. Για αυτό αυτοί που δεν θα αμφισβητήσουν αυτούς τους δυο τομείς, θα πέσουν στην παγίδα και θα οδηγηθούν στην καταστροφή τους.

Παρακάτω βλέπουμε το ελεγχόμενο άτομο με ένα άλλο άτομο που καταδικάστηκε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στη Γερμανία και στην Ελλάδα, αλλά η ελληνική δικαιοσύνη αθώωσε όπως πάντα τους πολιτικούς, για τους οποίους υπήρχαν υπόνοιες ότι έπαιρναν δώρα. Αυτή η ελληνική δικαιοσύνη τους βγάζει όλους αθώους τους πολιτικούς, μπράβο της! Στη Γερμανία αποδείχτηκε ότι ο Χριστοφοράκος δωροδοκούσε Έλληνες πολιτικούς (https://tempo24.news/eidisi/169775/eirinodikeio-monahoy-pos-edine-tis-mizes-sta-kommata-i-siemens-katadiki-hristoforakoy).

Επίσης στο σκάνδαλο Novartis όπου έγινε αγορά εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων με τον ιό Η1Ν1 που ήταν άχρηστα και υπήρχε τεράστιος χρηματισμός πάλι βγήκαν αθώοι οι Έλληνες πολιτικοί. Ποιοι ήταν τότε σύμβουλοι “ειδικοί”; Κάποια γνωστά πρόσωπα.

Να σημειωθεί ότι η GlaxoSmithKlein που παρήγαγε το εμβόλιο καταδικάστηκε στην Αγγλία και αλλού λόγω παρενέργειας ναρκοληψίας κυρίως σε παιδιά και υποχρεώθηκε να καταβάλει τεράστια ποσά αποζημίωσης σε γονείς.

Βλέπουμε λοιπόν ότι όσα λένε οι πολιτικοί είναι τεράστια ψέματα και κάθε άλλο παρά το καλό των ανθρώπων θέλουν. Απλά έχουν υπό τον έλεγχό τους τα ΜΜΕ που ψεύδονται συνεχώς και βομβαρδίζουν τον κόσμο με τη μονομερή άποψη που τους υπαγορεύουν οι πολιτικοί. Ειδικότερα, επιδιώκουν την καταστροφή κάθε πατριωτικού, θρησκευτικού και οικογενειακού φρονήματος. Πάλι κλείνουν τις εκκλησίες. Καθόλου τυχαίο δεν είναι αυτό. Θέλουν να διαλύσουν κάθε παραδοσιακή αξία των Ελλήνων, διότι θέλουν μια απρόσωπη παγκοσμιοποιημένη κοινωνία. Να το μεγάλο ψέμα του μητσοτάκη, το παζει πατριώτης ενώ είναι νεοταξίτης και σιωνιστής. Στην Ελλάδα οι πολιτικοί κρύβουν ότι είναι σιωνιστές, διότι αν έλεγαν δημοσίως τι πιστεύουν θα τους είχε πάρει και θα τους είχε σηκώσει.

Έτσι και με το λοκντάουν επιδιώκεται κάτι άλλο. Ποιος ξέρει με πόσους μετανάστες θα μπολιάσει το ελεγχόμενο άτομο τη χώρα. Η καταστροφή της οικονομίας είναι προφανής. Είναι ένα είδος έμμεσης θυσίας ανθρώπων με πρόσχημα τη δήθεν επιδημία. Ας μην ξεχνάμε ότι τα συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από την επιδημία και τα ψηφιακά συστήματα πιστεύουν στην ευγονική και στη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού. Με το 2ο λοκντάουν το κόμμα αυτό και οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τα μεγάλα αυτά ψέματα υπέγραψαν την καταδίκη τους, διότι όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα.

Χρειάζεται πολύ ισχυρή αντίσταση από τους Έλληνες. Εγώ παρατηρώ στο FB για παράδειγμα ότι ο κόσμος δεν πιστεύει πια σε μεγάλο ποσοστό στη σοβαρότητα της επιδημίας και αυτό φαίνεται από το ότι πάνω από τους μισούς έχουν αντίδραση γέλιου και θυμού σε ειδήσεις με δήθεν θύματα κορωνοϊού, ενώ παλαιότερα λόγω του φόβου η κατάσταση δεν ήταν έτσι. Αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση των ελεγχόμενων από συμφέροντα ατόμων είναι ένα καλό σημάδι.

https://katohika.gr/

Share this post