Τελειώνουν τα εμβόλια τον Οκτώβρη;; Η ΕΕ ενέκρινε 5 θεραπείες για covid19 που θα διακινούνται από μέσα Οκτώβρη σε όλα τα νοσοκομεία κρατών μελών…

Τελειώνουν τα εμβόλια τον Οκτώβρη;; Η ΕΕ ενέκρινε 5 θεραπείες για covid19 που θα διακινούνται από μέσα Οκτώβρη σε όλα τα νοσοκομεία κρατών μελών…

Τα καλά νέα συνεχίζουν να φτάνουν μέσω του Dr Dominique Rueff, Γενικoύ Ιατρού,με DU στην ογκολογία, Πρόεδρος του ADNO: Όλα τα εμβόλια δεν θα δικαιολογούνται πλέον από τις 20/10/2021: οι πληροφορίες επαληθεύτηκαν.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε (βλέπε: Google) 5 θεραπείες που θα είναι διαθέσιμες σε όλα τα νοσοκομεία των κρατών μελών για τη θεραπεία του Covid.

Αυτές οι θεραπείες εγκρίνονται με διάταγμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο) και θα είναι σε λειτουργία από 1/10, επομένως θα διανέμονται σιγά -σιγά γύρω στις 20/10.

Τα εμβόλια εγκρίθηκαν με “προσωρινό πειραματικό τρόπο”.

Ωστόσο, δεδομένου ότι με διάταγμα, θα υπάρχει υποχρέωση συνταγογράφησης αυτών των 5 νέων φαρμάκων, η χρήση του εμβολίου θα λήξει. Έτσι, καταλαβαίνουμε γιατί όλα τα κράτη είπαν “μεταξύ Σεπτεμβρίου είναι απαραίτητο ότι …”. Ήξεραν ήδη τα πάντα. Κρατάτε γερά.

Μην αποδέχεστε κανένα εκβιασμό. Κάνετε υπομονή. Τώρα που η ιβερμεκτίνη εγκρίθηκε ξανά, δεν υπάρχει ανάγκη για εμβόλιο.

Εξαιρετικά νέα. Το Institut Pasteur αναγνωρίζει την αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνης. Μια μεμονωμένη πρόσληψη θα μπορούσε σε μερικούς ανθρώπους να εξαλείψει όλο το γενετικό υλικό του SARS covid-19.

Η ιβερμεκτίνη αναγνωρίζεται πλέον επιστημονικά ως αποτελεσματικό φάρμακο, στην προφύλαξη (en prophylaxie) και τη θεραπεία του Covid-19 από ερευνητές του Ινστιτούτου Παστέρ στη Γαλλία.

Τα αποτελέσματα των μελετών τους δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό EMBO Molecular Medicine στις 12 Ιουλίου 2021, οπότε είναι πρόσφατο.

Η ανάλυση των αποτελεσμάτων άλλων ερευνών που δημοσιεύτηκαν στο American Journal of Therapeutics καλεί έντονα, με αποδεικτικά στοιχεία, στην παράκαμψη οδηγιών των οργανισμών υγείας και να συμπεριλάβουν την Ιβερμεκτίνη ως πρότυπο θεραπείας.

Η κυβέρνηση Μακρόν το γνώριζε και η δική μας για να μην τους μείνουν αδιάθετα τα εμβόλια και να γίνει η αρπαχτή από τις εταίρες εντέτειναν τους εκβιασμούς κι επέβαλαν υποχρωτικότητα..

Το ότι κάπως έτσι εξελίσσονται τα πράγματα το προανήγγειλαν και οι Βρυξέλλες με τον πρωθυπουργό του Βελγίου να λέει κάθετο ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και να καγχάζει ότι είναι τριτοκοσμική επιλογή.
Eίμαστε στο μεταίχμιο της Νίκης στο γλυκοχάραμα…

dimpenews.com

Share this post