ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΥΣΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΥΣΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.
Κοιτάζοντας πίσω, ίσως θέλουμε να επιλύσουμε ότι μεγάλο μέρος αυτού που είδαμε ήταν μέρος αυτού που μπορεί να ονομαστεί μαζική ψυχολογική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει τον φόβο στις Ηνωμένες Πολιτείες
.
Το ερώτημα είναι ποιος ήταν πίσω από το psy-op γιατί ξέρουμε πόσο αποτελεσματικό ήταν και πώς βρισκόμαστε τώρα σε πανικό για έναν ιό που είναι τυχαία θανατηφόρος και έχει ποσοστό ανάκτησης 98%.
Ανεξάρτητα από το πόσο διφορούμενη είναι η επιστήμη επί του θέματος και ανεξάρτητα από το αν η πολιτική σας θα σας επιτρέψει να καταλάβετε ότι πολλά από αυτά που συμβαίνουν είναι το θέατρο ασφαλείας, υπάρχουν πληροφορίες που προσπαθούν να περάσουν για το χειμώνα που χρειάζεται να συζητηθεί τουλάχιστον τώρα – ενώ έχετε ακόμα χρόνο να προετοιμαστείτε.
Ένα παλιό διαφημιστικό για ένα παιχνίδι Ubisoft που ονομάζεται Tom Clancy’s, το The Division Dark Winter έγινε viral για κάποιο λόγο σαν να ήταν κάποιο είδος προγνωστικού προγραμματισμού που ξεκίνησε το 2013.

 

 

Το βίντεο είναι δροσερό, αλλά αυτό που είναι ατυχές είναι ότι είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που το βλέπουν πιστεύουν ότι είναι ένα είδος φανταστικής ιστορίας που πρόβλεψε τυχαία το μέλλον. Στην πραγματικότητα, στο τέλος του τρέιλερ για το βιντεοπαιχνίδι υπάρχει ένας εκλειμμένος ήλιος – και το μόνο που βλέπουμε είναι η κορώνα του.
Το Dark Winter δεν είναι μυθοπλασία, παρόλο που το τρέιλερ του βιντεοπαιχνιδιού μπορεί να βάλει κάποιους φανταστικούς τρόμους για να κάνει τους ανθρώπους να αγοράσουν το παιχνίδι.
Τώρα πολλοί από εσάς γνωρίζετε ότι πριν από δύο χρόνια, έκανα μια διάλεξη για το Clade X. Εκείνη την εποχή, ήταν η κορυφαία άσκηση που πρέπει να προσέξω γιατί ασχολήθηκε με ένα άγνωστο παθογόνο που οι αρχές κατά τη γνώμη μου αποφεύγουν την πιθανότητα ότι το Clade της προέλευσής του ήταν εξωγήινο.
Κατά τη διάρκεια της διάλεξης, ανέφερα δύο άλλες ασκήσεις επιτραπέζιων κορυφών μία που πραγματοποιήθηκε πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και μία που πραγματοποιήθηκε το 2005. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν την άσκηση του Οκτωβρίου 2019 που ονομάζεται Event 201 – υπήρχαν τουλάχιστον δύο Άλλες ασκήσεις που λένε μερικοί άνθρωποι αντικατοπτρίζουν τον ερχόμενο χειμώνα του 2020.
Το 2001 υπήρχε το Dark Winter, το 2005 υπήρξε το Atlantic Storm.
Αυτές οι ασκήσεις χρηματοδοτήθηκαν και πραγματοποιήθηκαν από τους ίδιους χρηματοοικονομικούς υποστηρικτές του ινστιτούτου στο οποίο χορηγήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ για «εξασθενημένο κοροναϊό» τον Νοέμβριο του 2018. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε τον Ιούλιο του 2015, από το Pirbright Institute. Μερικοί από τους σημαντικότερους υποστηρικτές του Ινστιτούτου Pirbright περιλαμβάνουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.
Τι γίνεται αν σας έλεγα ότι η NASA ανακάλυψε ξανά ένα σούπερ φαγητό που έχει χαθεί στην ιστορία τα τελευταία 482 χρόνια; Είναι γεμάτο με περισσότερα θρεπτικά συστατικά από οποιοδήποτε άλλο φαγητό εκεί έξω και  διαρκεί ακόμη περισσότερο από το pemmican. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο εύκολο να αποθηκεύσετε και φθηνό να φτιάξετε, ίσως να μην χρειαστείτε ποτέ άλλο φαγητό έκτακτης ανάγκης.
Πρέπει να τονίσω ότι αυτό που σας λέω δεν είναι θεωρία συνωμοσίας – αυτές οι ψυχολογικές πράξεις έχουν πραγματοποιηθεί ως ασκήσεις για πιθανά μελλοντικά σενάρια που περιλαμβάνουν ξέσπασμα ή βιολογική επίθεση και πώς ο καιρός μπορεί να δημιουργήσει ένα σενάριο όπου το σπίτι των καρτών καταρρέει και μαζί με την εύθραυστη κοινωνία μας.
Το Dark Winter και το Atlantic Storm ευθυγραμμίστηκαν και οι δύο στην πρόβλεψη της απελευθέρωσης ενός βιολογικού παθογόνου κατά τη διάρκεια μιας τεράστιας χειμερινής καταιγίδας. Το παθογόνο εξαπλώθηκε τη Μαύρη Παρασκευή κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης χειμερινής καταιγίδας στην Ατλαντική Ακτή.
Και πάλι, η Επιχείρηση Dark Winter ήταν το κωδικό όνομα για μια προσομοίωση βιοτρομοκρατικής επίθεσης ανώτερου επιπέδου που πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 23 Ιουνίου 2001, η οποία σχεδιάστηκε για να πραγματοποιήσει μια πλαστή εκδοχή μιας μυστικής επίθεσης βιο-όπλου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι παίκτες που συμμετείχαν σε αυτό ήταν το Johns Hopkins Center for Civilian Biodefense Strategies (CCBS) και το Center for Strategic and International Studies (CSIS), και οι σχεδιαστές του έργου ήταν οι Randy Larsen και Mark DeMier of Analytic Services.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν υλοποιηθεί τα σενάρια του Dark Winter και του Atlantic Storm, αλλά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που λένε τώρα ότι φαίνεται ότι οι αρχές μιλούν για ένα χειρότερο σενάριο όπου το COVID-19 σε συνδυασμό με ένα κρύο από το κανονικό καλοκαίρι και το χειμώνα θα εκπληρώσουν αυτό το επιτραπέζιο σενάριο .
Η χρήση αυτού του όρου δεν ήταν τυχαίος, και στην πραγματικότητα προοριζόταν ως προπαγάνδα για να τρομάξει και να ανησυχήσει τον λαό ότι θα συμβεί το δεύτερο κύμα του ιού και αν θέλουμε να κοιτάξουμε πίσω στην κορυφή της άσκησης, αυτό θα συμβεί λόγω ψυχρότερου από το κανονικό καλοκαίρι και έναν σκληρό χειμώνα που θα κρατήσει τον Ατλαντικό Βυθό σε ένα χειμερινό κλείδωμα.
Οι αρχές μας προετοιμάζουν ήδη για τη δυνατότητα, επισημαίνοντας ότι όχι μόνο βλέπουμε ένα «κλείδωμα» του ήλιου λόγω της αδράνειας της ηλιακής κηλίδας, αλλά ότι υπάρχουν επίσης σχέδια για συνέχιση της μείωσης του ήλιου σε μια προσπάθεια περιορισμού της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Συμπτωματικά εδώ έχουν συμβεί απίστευτα κρύες θερμοκρασίες στις Ηνωμένες Πολιτείες για το μήνα Μάιο, καθώς οι θερμοκρασίες έχουν μειωθεί εξαιτίας ενός πολικού στροβίλου στα βορειοανατολικά – εν τω μεταξύ η Fairbanks Αλάσκα σημείωσε 82 βαθμούς στο Pacific Northwest την περασμένη εβδομάδα.
Πώς υπάρχουν τέτοια ανώμαλα ψυχρά γεγονότα σε έναν πλανήτη που θερμαίνεται συνεχώς;
Ενώ πολλοί από εμάς έχουν κουραστεί λίγο από ένα κλείδωμα – οι επιστήμονες έχουν πλέον αποφασίσει ότι ο ήλιος είναι κλειδωμένος και ότι τα άλατα της υπερθέρμανσης του πλανήτη πρέπει να ηρεμήσουν καθώς έρχονται πιο κρύες θερμοκρασίες στον πλανήτη και πιθανώς περιοχές του κόσμου που θα είναι σε λιμό .
Ο ήλιος έχει εισέλθει σε αυτό που ονομάζεται «κλείδωμα», το οποίο προειδοποιούν ορισμένοι επιστήμονες, θα μπορούσε να προκαλέσει παγωμένο καιρό, σεισμούς και λιμό στο εγγύς μέλλον. Σύμφωνα με μια έκθεση από το New York Post, ο ήλιος βρίσκεται επί του παρόντος σε μια περίοδο «ηλιακού ελάχιστου», πράγμα που σημαίνει ότι η δραστηριότητα στην επιφάνειά του έχει μειωθεί δραματικά.
Δεν είναι τυχαίο που οι επιστήμονες το αποκαλούν «κλείδωμα», είναι λέξεις-κλειδιά που θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα ακούσουμε – δυνατά και καθαρά.
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι πρόκειται να εισέλθουμε στη βαθύτερη περίοδο «ύφεσης» για τον ήλιο που έχει καταγραφεί ποτέ καθώς οι ηλιακές κηλίδες έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. Ο αστρονόμος Δρ. Τόνι Φίλιπς δήλωσε πρόσφατα: «Το Solar Minimum είναι σε εξέλιξη και είναι βαθύ.» «Οι μετρήσεις Sunspot δείχνουν ότι είναι ένα από τα βαθύτερα του περασμένου αιώνα.
Το μαγνητικό πεδίο του ήλιου έχει γίνει αδύναμο, επιτρέποντας επιπλέον κοσμικές ακτίνες στο ηλιακό σύστημα. ” “Οι υπερβολικές κοσμικές ακτίνες θέτουν σε κίνδυνο την υγεία για τους αστροναύτες και τους πολικούς αεροπορικούς ταξιδιώτες, επηρεάζουν την ηλεκτροχημεία της ανώτερης ατμόσφαιρας της Γης και μπορεί να βοηθήσουν στην πρόκληση αστραπής.”
Σύμφωνα με την έκθεση, οι επιστήμονες της NASA φοβούνται ότι αυτό το γεγονός θα μπορούσε να αποτελέσει επανάληψη του Dalton Minimum, το οποίο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1790 και 1830 και οδήγησε σε περιόδους βάναυσου κρύου, απώλειας καλλιεργειών, λιμού, σεισμών και ισχυρών ηφαιστειακών εκρήξεων.
Η ιστορία έδειξε ότι οι θερμοκρασίες μειώθηκαν έως και 2 βαθμούς Κελσίου (3,6 βαθμοί Φαρενάιτ) για 20 χρόνια, καταστρέφοντας την παραγωγή τροφίμων παγκοσμίως. Στις 10 Απριλίου 1815, η δεύτερη μεγαλύτερη ηφαιστειακή έκρηξη σε 2.000 χρόνια πραγματοποιήθηκε στο Όρος Ταμπόρα της Ινδονησίας, σκοτώνοντας τουλάχιστον 71.000 ανθρώπους.
Πέρυσι ο ήλιος ήταν 77% κενός.
Υπάρχει επίσης η διαρκώς αναμενόμενη έκθεση σχετικά με τα έργα που μειώνουν τον ήλιο και προορίζονται για την ψύξη του πλανήτη μέσω της γεωμηχανικής.
Οι μηχανικές καταιγίδες χιονιού αποτελούν σημαντικό μέρος της συνεχιζόμενης επίθεσης μηχανικής κλίματος στη βιόσφαιρα μας. Μαζικές διακυμάνσεις θερμοκρασιών και συνθηκών συνοδεύουν τέτοια αφύσικα γεγονότα. Τώρα γίνεται εμφανές ότι πολλές αποκαλούμενες φυσικές καιρικές ανωμαλίες δεν είναι πλέον φυσικές.
Ο τρόπος για να διαπιστώσετε εάν ο καιρός έχει σχεδιαστεί είναι να παρακολουθείτε τις αυξήσεις της θερμοκρασίας και πώς τα αφύσικα περιστατικά χαλάζι και το χιόνι πέφτουν κατά τη διάρκεια ημερών που είναι πάνω από το πάγωμα και συμβαίνουν σε όλη τη χώρα.
Πώς μπορεί να υπάρχει τόσο χιόνι μετά από τόσο υψηλές θερμοκρασίες; Πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να χιονίζει σε θερμοκρασίες στη δεκαετία του ’40, όχι μακριά από τις προβλεπόμενες θερμοκρασίες 85 βαθμών και άνω στο Σικάγο και περιοχές ακόμη πιο βόρεια;
Είναι σαν η χώρα να έχει μικροκλίματα καθώς οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν τη δεκαετία του ’80 σε ένα μέρος της περιοχής και να έχουν χιόνι μια ώρα μακριά. Οι πατέντες τροποποίησης καιρού είναι παντού τώρα και οι στρατοσφαιρικές εγχύσεις αερολύματος αποτελούν πλέον μέρος ενός προγράμματος της CIA για την ψύξη της γης.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ
Corfiatiko.blogspot.com

Share this post