Τεράστιες Μυστικές Σήραγγες Κρύβουν Εξωγήινα Σώματα και Σκάφη, ισχυρίζεται πρώην μηχανικός της Π.Α. των ΗΠΑ

Τεράστιες Μυστικές Σήραγγες Κρύβουν Εξωγήινα Σώματα και Σκάφη, ισχυρίζεται πρώην μηχανικός της Π.Α. των ΗΠΑ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας μηχανικός που εργάστηκε σε μια μυστική βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ δήλωσε ότι υπήρχαν τεράστια υπόγεια συγκροτήματα σηράγγων όπου φιλοξενούνταν εξωγήινοι και εξωγήινα αεροσκάφη.

Αυτός είναι ο Raymond Szymanski, ένας πρώην μηχανικός και σημερινός ερευνητής των UFO, ο οποίος πιστεύει ότι τα εξωγήινα αεροσκάφη και κάποια εξωγήινα σώματα που βρέθηκαν μετά το Περιστατικό Roswell του 1947 εισήχθησαν στη βάση της WPAFB (Wright Patterson Air Force Base) στο Dayton του Ohio για να επιθεωρούνται και να παραμένουν κρυμμένα σε μυστικούς θαλάμους.

Αυτή η αεροπορική βάση στο Οχάιο φιλοξενεί ένα τεράστιο συγκρότημα από σήραγγες γεμάτες ζωντανούς και νεκρούς εξωγήινους, σύμφωνα με τον πρώην μηχανικό.

Τεράστιες Μυστικές Σήραγγες Κρύβουν Εξωγήινα Σώματα και Σκάφη, ισχυρίζεται πρώην μηχανικός της Π.Α. των ΗΠΑ
Ο Raymond Szymanski με το βιβλίο του «50 Shades of Grays«

Ο Szymanksi, ο οποίος εργάστηκε ως ανώτερος μηχανικός και επιστήμονας στο WPAFB εδώ και 39 χρόνια, περιέγραψε ολόκληρο το πεδίο της «εξωγήινης» δραστηριότητας σε ένα βιβλίο που ονομάζεται 50 Shades of Grays.

Ο Szymanski, ο οποίος είναι ο πρώτος που διέκοψε τη σιωπή του και μίλησε δημοσίως για τα «μυστικά» της βάσης, έμαθε για την εξωγήινη συνωμοσία κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του στην αεροπορική βάση. Δηλώνει ότι ένας από τους συναδέλφους του τον ρώτησε: «Μήπως άκουσες για τους εξωγήινούς μας;»

Ο Σζίμανσκι δηλώνει ότι ο συνάδελφός του συνέχισε να του λέει ότι υπήρχε ένα σύστημα υπόγειων σηράγγων και θόλων στο WPAFB όπου φιλοξενούσε και διατηρούσε ζωντανούς εξωγήινους αλλά και πτώματα εξωγήινων.

Μιλώντας αποκλειστικά στο The Sun Online, είπε: «Μου είχε ανατεθεί στο γραφείο Operations Laboratory της Avionics να συνεργαστώ με τον συνάδελφό μου ονόματι Al, έναν ανώτερο μηχανικό και πτυχιούχο MBA. «Κατά τη διάρκεια της πρώτης μου εβδομάδας, ο Αλ μου έδωσε κάποιες εντελώς απροσδόκητες και ανεπιθύμητες πληροφορίες.

«Είπε ότι το 1947 υπήρξε ένα ατύχημα στο Roswell και έφεραν στη βάση τα θραύσματα ενός εξωγήινου αεροσκάφους και το εξωγήινο πλήρωμα για να τα επιθεωρήσει, έτσι είπαν ότι τα κράτησαν σε μυστικές σήραγγες κάτω από τη βάση. «Όταν τον ρώτησα πώς έμαθε για το μυστικό, απάντησε: «Όλοι όσοι εργάζονται στη βάση το γνωρίζουν αυτό «.

«Ήμουν έκπληκτος για αυτό που άκουσα. Εγώ, τότε, ένας νεαρός φοιτητής που είχε μόλις φτάσει στην πρώτη του εβδομάδα στρατιωτικής θητείας, σε μια μικρή επιλεγμένη ομάδα 10.000 ανθρώπων και να μάθω ένα απίστευτο μυστικό: έχουμε τους εξωγήινους και τα τεχνουργήματά τους στη βάση μας!».

Ο Szymanski δηλώνει ότι αυτή η δομή σε σχήμα δίσκου στη βάση του Οχάιο είναι ένα παλιό νεκροταφείο ενώ πιστεύει ότι το μέγεθος και το σχήμα του δεν είναι σύμπτωση. Ο Szymanski άρχισε να ερευνά το «μυστικό» των UFO και της εξωγήινης δραστηριότητας στο WPAFB. Ανακάλυψε ότι η Διεύθυνση Εξωτερικής Τεχνολογίας (FTD) στη βάση, φιλοξένησε το έργο Blue Book Project, το επίσημο ερευνητικό πρόγραμμα UFO για τα UFOs (1952-1969).

«Για τις επόμενες τέσσερις δεκαετίες είχα δεκάδες ή εκατοντάδες σύντομες συνομιλίες για το» μυστικό «που μου είχαν αποκαλύψει κατά τη διάρκεια της πρώτης μου εβδομάδας στη βάση. Βασικά εξέτασα τις θέσεις ότι, κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσε να περιέχει ενδείξεις για την ιστορία τους σχετικά με αλλοδαπούς και UFOs. «

«Κοιτάζοντας τα στοιχεία, τα έγγραφα, τα βιβλία και τις φωτογραφίες, νομίζω ότι οι ιστορίες είναι αληθινές. Πιστεύω ότι δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι για μια πλήρη αποκάλυψη, οι κυβερνήσεις θέλουν να τα κρατήσουν μυστικά επειδή αυτό μας προστατεύει».

Ο Szymanski γνωρίζει ότι οι θεωρίες του μπορεί να φαίνονται αρκετά υπερβολικές, αλλά λέει ότι απλά θέλει να τεκμηριώσει την έρευνά του και να αφήσει τους ανθρώπους να αποφασίσουν για τον εαυτό τους. Είπε: «Παρουσιάζω νέες θεωρίες, σας δείχνω τα αποδεικτικά στοιχεία και σας αφήνω να αποφασίσετε».

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Raymond Szyamanski UFO Congress

diadrastika.com

Share this post