Τεράστιο UFO Διαφεύγει από μια Μαύρη Τρύπα στον Ήλιο

Τεράστιο UFO Διαφεύγει από μια Μαύρη Τρύπα στον Ήλιο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Nassim Haramein, είναι ιστορικός και επιστημονικός ερευνητής, φιλόσοφος και ηγέτης του προγράμματος Resonance, ενώ επίσης είναι γνωστός για την έρευνά του σχετικά με την οικοδόμηση μιας ενιαίας θεωρίας της δομής του Σύμπαντος.

Ο Nassim, λοιπόν, ισχυρίζεται ότι οι μικρές τρύπες στον Ήλιο που ονομάζονται ηλιακές κηλίδες, αντικατοπτρίζουν την αληθινή εμφάνιση μιας μαύρης τρύπας στον Ήλιο, η οποία διαρκεί για εβδομάδες ή μήνες και στη συνέχεια κλείνει. Αυτή η μαύρη τρύπα είναι μία «Πύλη».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, σχεδόν μια φορά την εβδομάδα υπάρχει μια μοναδικότητα, μια μαύρη τρύπα στον Ήλιο. Οι εξωγήινοι πολιτισμοί που θέλουν προχωρημένη πρόσβαση στο ηλιακό μας σύστημα, το κάνουν μέσα από αυτές τις μαύρες τρύπες που συνήθως είναι μεγαλύτερες από τη Γη.

Που θέλουμε να καταλήξουμε;

Στις 22 Μαΐου 2019, ο γνωστός ερευνητής Scott C. Waring παρατήρησε δύο τεράστιους μαύρους κύκλους στο βορρά και το νότο του Ήλιου μας. Έτσι, πήρε μερικά screenshots και λίγες ώρες αργότερα, στις 23 Μαΐου, είδε ένα λευκό αντικείμενο που βγήκε από τη βόρεια «μαύρη τρύπα» του Ήλιου μας.

Ο Scott C. Waring διευκρινίζει και επισημαίνει πως το αντικείμενο που βγήκε ήταν λευκό. Αν ήταν υλικό από τον Ήλιο, τότε θα είχε μια πρασινωπή απόχρωση λόγω των φίλτρων του SOHO. Ωστόσο, αυτό το λευκό χρώμα υποδεικνύει ένα στερεό αντικείμενο αλλά όχι «κατασκευασμένο» από τα υλικά του Ήλιου. Αυτό σημαίνει ότι ήταν ένα UFO που βγήκε από τον Ήλιο και… σαφώς, δεν είναι το πρώτο που βγαίνει από εκεί μέσα, είπε ο Scott Waring.

Δείτε αυτές τις λεπτομέρειες στον βίντεο που ακολουθεί:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

UFO 3X Size Of Earth Exists Sun, May 23, 2019, UFO Sighting News.

diadrastika.com

Share this post