«Τζιχαντιστής στην Ελλάδα καλεί σε ένοπλο αγώνα – ο Αλλάχ είναι εδώ»

«Τζιχαντιστής στην Ελλάδα καλεί σε ένοπλο αγώνα – ο Αλλάχ είναι εδώ»

Μαζί με τα κύματα παράνομων μεταναστών έχουν εισχωρήσει στην Ελλάδα τζιχαντιστές.
Απόδειξη το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR που συγκλονίζει.

Σύμφωνα με αυτό, ένας Αλγερινός κοντά στα 40, βρίσκεται στην Αθήνα είναι φανατικός ισλαμιστής και προτρέπει με μήνυμα του τους τζιχαντιστές σε ένοπλο αγώνα!

Με τι πρόσχημα; Με τον θάνατο του αρχηγού του ISIS, αλ Μπαγκντάντι.

Μάλιστα, με βάση πάντα το ρεπορτάζ του STAR, φέρεται να έχει ανεβάσει στα social media φωτογραφίες από την πλατεία Συντάγματος, ενώ έχει βγάλει και άλλες από διάφορα σημεία της Αθήνας.

Οι πληροφορίες του σταθμού αναφέρουν πως βρίσκεται στην Αθήνα από τις 19 Οκτωβρίου.

Την Τρίτη ανέβασε ένα αφήγημα προς τζιχαντιστές, με το οποίο τους παρακινεί σε ένοπλη δράση.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Το τζιχάντ είναι υψίστης σημασίας και όποιος περιμένει να λάβει εντολή για να δράσει από κάποια ομάδα και δεν προβεί σε κάποια πράξη από μόνος του, είναι ή ψεύτης ή ανόητος. Σε περίπτωση που δεν κάνεις κάτι, ρώτα τον εαυτό σου: Είσαι στη φάση προετοιμασίας; Μαθαίνεις; Ή είσαι μόνο λόγια χωρίς αντίκρισμα; Αν είσαι μόνο λόγια είσαι ή ψεύτης ή ανόητος. Λένε ότι ένας νεαρός Παλαιστίνιος μαχαίρωσε έναν Εβραίο με το όπλο του και με το όπλο αυτό σκότωσε και άλλους. Ο Αλλάχ είναι εδώ και το τζιχάντ συνεχίζεται μέχρι την ημέρα της ανάστασης. Θυσία και θάνατος στο όνομα του Αλλάχ και προσφορά χρημάτων και όπλων».

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Star ο Αλγερινός εμφανίζεται συχνά σε ένα χώρο κατήχησης και προσευχής στο κέντρο της Αθήνας.

Αν ισχύει το ρεπορτάζ, τότε τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά.

el.gr

Share this post