Τικ τακ τικ τακ…

Τικ τακ τικ τακ…

Ο λαός αυτός που πριν λίγο καιρό δεν ξεχνούσε τι σημαίνει Δεξιά, έμαθε πρόσφατα ακριβά τι σημαίνει Αριστερά και επέλεξε να θυμηθεί ξανά τι σημαίνει Δεξιά, γιατί μάλλον ξέχασε τι εστί Δεξιά.

Ή μπορεί να μην ξέχασε τι εστί Δεξιά, αλλά να πίστεψε ότι κάτι άλλαξε τελευταία στη Δεξιά, οπότε είπε ας την δοκιμάσω ξανά, μήπως και δεν την πληρώσω τόσο ακριβά την επόμενη φορά.
Και έτσι μονολογώντας ακόμα για την αθλιότητα της Αριστεράς (βλ. κωλοτούμπα, δημοψήφισμα, Σκοπιανό, λαθρομεταναστευτικό και κτλ) επέλεξε Δεξιά, καθώς ήταν αντίθετη άλλωστε και η ίδια σε όλα αυτά.

Έλα όμως που και η Δεξιά απέκτησε τώρα την ίδια στάση με την Αριστερά και αρχίζει ο λαός να βλέπει καθαρά ότι θα την πληρώσει πολύ ακριβά ξανά, συν τους μωαμελούκους αυτή τη φορά και εν μέσω ακόμη χειρότερων δεινών, λιμών, λοιμών και καταποντισμών.

Έλα που με το επαναλαμβανόμενο “έλα εσύ φύγε εσύ”, διαπιστώνει ότι ο καιρός, τα χρόνια και τα ζαμάνια περνάνε τελικά και τα ίδια και εναλλασσόμενα πρόσωπα σαν σε σκυταλοδρομία, με λύσεις έκτακτες και προσωρινές, κτίζουν λιθαράκι, λιθαράκι καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τον ίδιο και για τα παιδιά του.

Έλα που κουράστηκε να βλέπει κυβερνήσεις να έρχονται και να φεύγουν, αλλά μνημόνια να έρχονται και να μένουν. Και όταν η καθεμία τελειώσει την δουλίτσα της και “αναλωθεί” κοινοβουλευτικά, την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και παραδίδει στον επόμενο παγκοσμιοποιητή μεν, αλλά κομματικά “αντίπαλο” δε.

Έλα που βλέπει εν τέλει τα παιδιά, τα εγγόνια, τα αδέλφια, τα ανίψια, τους γαμπρούς και τις νύφες, των ίδιων δωσίλογων φατριών της γερμανικής κατοχής και των ελλήνων σταλινικών, να συνεχίζουν και σήμερα να παίζουν το ίδιο παιχνίδι που κάποτε έπαιξαν και οι προπάτορες τους. Οι οποίοι σήμερα απειλούν και προκαλούν νέο διχασμό και ακόμα χειρότερα δεινά και ολοκαυτώματα, αναζητώντας διαρκώς έναν νέο χρήσιμο μπαμπούλα-άλλοθι προς περαιτέρω καθυπόταξη του ελληνικού λαού, προκειμένω να συνεχίσουν το εθνοσωτήριο-εθνομηδενιστικό τους έργο.

Και παρόλο που πέρασαν τόσα χρόνια και φαντάζει πλέον αδύνατη η αλλαγή για πολλούς, εδώ που φτάσαμε πλέον, ένα είναι το μαθηματικά σίγουρο, ότι άλλο ψωμί βασικά δεν έχει. Ούτε άλλη μάσα, ούτε άλλη καβάτζα, ούτε άλλη θεσούλα. Γιατί αυτό συντηρούσε ουσιαστικά την παράνοια τόσα χρόνια.

Και αυτό ακριβώς, νομοτελειακά θα φέρει αντιμέτωπους τους πολιτικούς στο σύνολο τους, με έναν άνεργο και πεινασμένο λαό, ο οποίος λίαν συντόμως θα “ξυπνήσει” απότομα και χωρίς να έχει τίποτα να χάσει, θα δώσει τη μάχη της επιβίωσης μόνος του. Γιατί πολύ απλά δεν θα γίνεται διαφορετικά, γιατί ήδη έχει αρχίσει να γίνεται και γιατί αυτός ο λαός πρέπει και θα βρει τις δυνάμεις για να επιβιώσει.

Και επειδή το μυρίζονται αυτό έντονα τελευταία οι κεντροδεξιστεροί δημοπίθηκοι, αναμένεται και η τελευταία πράξη του θεατρικού τους έργου, με μια Κεντροδεξιστερά κυβέρνηση “εθνικής σωτηρίας-συνεργασίας” αλλά τελικού εθνομηδενισμού για φινάλε, προκειμένω να αντέξουν το πολιτικό κόστος του οριζόντιου κοψίματος των πάντων, ορατών και αοράτων.

Η γενιά του Πολυτεχνείου με άλλα λόγια, η χειρότερη γενιά βασικά των τελευταίων 200 ετών, το Ψευτορωμαίκο αυτό κατά τας γραφάς, θα αντικατασταθεί κακήν κακώς πολύ σύντομα, με μια νέα γενιά πολύ πιο δυναμική, πιο άξια και πολύ πιο γενναία, γιατί απλούστατα δεν μπορεί καμία άλλη να είναι χειρότερη, από τον απόπατο αυτό.

Καθώς οι επαγγελματίες αυτοί τεμπέληδες, θρασύδειλοι και διεφθαρμένοι σαχλο-τέκτονες, δεν πρόλαβαν να “μολύνουν” πλήρως τις επόμενες γενιές με τον ιό τους, όσο και αν προσπάθησαν ή ακόμα προσπαθούν.

Και γέρασαν πλέον, κυριολεκτικά και μεταφορικά, όσο και αν νομίζουν ότι είναι ακόμα “τζόβενοι” και ισχυροί, επειδή βάφουν τα μαλλιά τους, γραβατώνονται ή ξεγραβατώνονται, ρητορέυουν και τσαμπουκαλεύονται νομίζοντας ότι ακόμα μπορούν να τρομοκρατούν.

Είναι βέβαιο ότι η διαστροφή αυτή είναι στη δύση της, ότι θα υποκύψει στη φύση της και στους νόμους της νομοτέλειας και δεν θα μπορέσει ν’ αντισταθεί στην ορμή της νεότερης γενιάς. Μιας εξαιρετικά μορφωμένης και κατά πολύ καθαρότερης γενιάς Ελλήνων, η οποία δεν έχει δώσει ακόμα τις μάχες της και κάνει πλέον κρα για αυτές, γιατί το αίμα της βράζει.

Η γενιά αυτή που έρχεται καλπάζοντας, δεν θα δεχθεί να παραμείνουν ατιμώρητοι οι πλούσιοι σύγχρονοι “ήρωες” του, δεν θα δεχθεί να ζει με τις στερήσεις που επιβάλουν οι χρεοκοπημένες “αγορές” και οι παρωχημένοι “θεσμοί”, μόνο και μόνο για να συνεχίσει να παίρνει την σύνταξη του ο χ,ψ αρχι-τεμπελχανάς. Δεν θα αναλάβει τη διαχείριση χωρίς να ελέγξει πρώτα αυτά που θα παραλάβει και δεν θα δεχθεί να φορτωθεί a priori τα σφάλματα της παλαιάς άχρηστης και προδοτικής, από πάππου προς πάππου, αυτής γενιάς.

Η νέα γενιά εκ των πραγμάτων, θα αναγκαστεί να γίνει σκληρή, εφόσον θα κληθεί να επιβιώσει σε συνθήκες απόλυτης κρίσης και τέλειας καταιγίδας, η οποία ήδη διαμορφώνεται.

Φοβούνται τους νεαρότερους πεντακάθαρους δικαστές τους, οι οποίοι έρχονται, είναι ενάντια στην νέα τάξη πραγμάτων, πιστεύουν στον Χριστό, στην πατρίδα και την οικογένεια, είναι πολλοί κι ας μην φαίνονται ακόμη. Και γι’ αυτό και οι παλαιοί “σοφοί“, όσοι δεν ήταν έως τώρα χρωματικά μαζί τους, έκαναν τα πάντα για να τους ξαποστείλουν εκτός Ελλάδας και στου διαόλου την μάνα βασικά, γιατί φοβούνται τους ανθρώπους οι οποίοι δεν κινούνται από τα ίδια “ελατήρια” κι ούτε ελέγχονται με τις ίδιες συλλογικές συνενοχές.

Παντού στην Ευρώπη της χρεοκοπίας το ίδιο θα συμβαίνει άλλωστε. Και όσο θα επιμένουν οι προηγούμενοι να φορτώνουν τα κόστη των λαθών τους στους επόμενους, τόσο πιο πολύ λάδι θα ρίχνουν σε μια φωτιά, η οποία φέρνει ολοένα και συντομότερα, την προσωπική τους λαίλαπα.

Η αλλαγή έχει ήδη αρχίσει, η μεταπολίτευση σε κάνα 2,3 χρόνια το πολύ πεθαίνει, η μετάβαση θα είναι επώδυνη και αιματηρή. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, είναι η δική τους δράση που προκαλεί την αντίδραση και ο ελληνικός λαός, δεν αξίζει πλέον τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο, από την Αλήθεια και Δικαιοσύνη!

Stay tuned!

Β.Παπαδόπουλος

Share this post