Τι δεν καταλαβαίνετε ωρέ Έλληνες ; Η Κυβέρνηση της «κοινής γνώμης»οδηγεί τις εξελίξεις . Είχαμε προειδοποιήσει !

Τι δεν καταλαβαίνετε ωρέ Έλληνες ; Η Κυβέρνηση της «κοινής γνώμης»οδηγεί τις εξελίξεις . Είχαμε προειδοποιήσει !

Η πολιτική που άνοιξε τις κερκόπορτες στο Αιγαίο , η Πολιτική που πρόδωσε τη Μακεδονία , τη Β Ήπειρο , την Κύπρο , που δεν ανακηρύσσει ΑΟΖ ,  που πλήγωσε την ψυχή του  Ελληνισμού και τόσα άλλα , «παραπατάει» .

Οι ξενοκίνητες και υπόδουλες Κυβερνήσεις της Ελλάδας σύρθηκαν αναγκαστικά από τις εξελίξεις που δρομολόγησαν οι «ΦΥΛΑΚΕΣ», ενεργοποιώντας – εν αγνοία τους και αναγκαστικά  -τον κρατικό μηχανισμό που έχουν υπό έλεγχο . Έναν περήφανο Ελληνόψυχο  μηχανισμό όμως  που προτάσσοντας την ψυχική του δύναμη και την Ελληνική του συνείδηση κάνει αυτό που πρέπει προς έκπληξή τους .

Δεν μπορούν να πιστέψουν τι τους συμβαίνει . Φαίνονται σαστισμένοι. 

Οι κατοχικές δυνάμεις χάνουν το παιχνίδι και οι υποτακτικοί τους σκουπίζουν τον ιδρώτα απ το κούτελό τους . Με μηχανικές αντιδράσεις μπαίνουν μπροστά για να οικειοποιηθούν την πρωτοβουλία και για να μην χάσουν τον έλεγχο του Κοπαδιού . Δεν ξέρουν όμως πλέον ότι τα πρόβατα έγιναν Λύκοι. 

Η Κυβέρνηση της «κοινής γνώμης» ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ , έχετε πλέον οργάνωση , έχετε συντονισμό ,έχετε μια ακαταμάχητη  δύναμη , έχετε σχέδιο και σκοπό έχετε ΟΡΑΜΑ , έχετε μέλλον .

Το σχέδιο «Ιώνη 2 »  για το προσφυγομεταναστευτικό και το ΜΕΓΑ σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ» η Ελληνική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη . Αυτών την υλοποίηση βλέπατε χθες , βλέπετε  σήμερα και θα δείτε αύριο

Τα σχέδια αυτά είναι δικά σας βγαίνουν από την ψυχή σας και υπακούουν στα αιώνια κελεύσματα του Ελληνισμού .

Είναι η εντολή σας προς ΕΜΑΣ :

Εμείς , απλά  τα υλοποιούμε  . Αναζητήστε τα διαδίκτυο για να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει και τι θα γίνει

Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του γι αυτά και δεν την παίρνει πίσω

Με βαθιά εκτίμηση σε καθέναν από εσάς!!

Είς το επανιδείν

Αθήνα 3/3/2020

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ 

Share this post