Τι Δεν Μου Κάθεται Καλά…

Τι Δεν Μου Κάθεται Καλά…

Δεν ξέρω πόσοι θυμάστε ότι τις ημέρες που πηγαίναμε για πόλεμο στη Λιβύη και η διεθνής κοινότητα κράταγε και πάλι την ανάσα της, εντοπίστηκαν τα ίχνη ενός……. αγριόχοιρου.

Το πιο κάτω άρθρο δεν το διάβασαν όσοι διαβάζουν τα υπόλοιπα, δεν ξέρω ίσως νόμιζαν ότι κυριολεκτούσα για το κυνήγι αγριόχοιρου… αλλά ένα μηνά αργότερα….αυτα που έγραφε μέσα…δεν μπορείς να πεις ότι έχει πέσει και πολύ έξω.

Τα παρακάτω τα είπαμε ακριβώς ένα μήνα πριν.

Όταν όλοι οι ειδικοί των συστημικων ΜΜΕ παγκοσμίως εξαντλούνταν στο ζήτημα της Λιβύης.
Συνέβη το ίδιο και με το κάψιμο του βωμού της Γαλλίας, όταν όλοι κοίταγαν τις φλόγες να καταστρέφουν το ιστορικό κτίριο και δάκρυζαν στο θέαμα,  εμείς κρατήσαμε τα δάκρυα μας για μετά και όχι για τον γαλλικο βωμό.

Οπότε, εδώ έχουμε μια εξαπάτηση των ανθρώπων και ανακατεύθυνση της προσοχής τους από αυτούς που μισούν κάθε τι ανθρώπινο.

Έχουμε επίσης ένα πρόγραμμα, ένα χρονοδιάγραμμα που γίνεται προσπάθεια να τηρηθεί επακριβώς, ώστε να πετύχουν τους μακροπρόθεσμους στόχους τους.

Δηλαδή έχουμε μια τάξη που θα φέρει το χαoς και την αταξία….και από εκεί θα μας έρθει(θα προσπαθήσουν να έρθει δηλαδή) η νέα τάξη.

Γνωστά αυτά.

Πάμε να δούμε τι είχαμε πει πριν ένα μηνά

Να δούμε σε τίτλους τι γίνετε ένα μήνα μετά το κείμενο αυτό,  δηλαδή τις τελευταίες ημέρες:

Όμως έχω μια ένσταση για αυτό γράφω αυτό το κείμενο, όχι για να δείξω όπως συνήθως το πριν και το μετά, τι είπαμε και τι έγινε…. αυτή τη φορά κάτι δεν μου κάθεται καλά στην υπόθεση του Ιράν.

Τι δεν μου κάθεται καλά…

Ξαφνικά η Αμερική έχει υποψίες ότι θα χτυπήσει το Ιράν.

Ετοιμάζει χτύπημα (λένε) το Ιράν..

Τόσα χρόνια δεν ετοίμαζε χτύπημα τώρα το θυμήθηκε;

Την ώρα που…η Τουρκία ξαφνικά ετοιμάζεται για πολεμικό γεγονός στο Αιγαίο και στην..Κύπρο;

Κάποτε είχε εντοπιστεί και καταγραφεί το εξής, ότι αυτά τα δύο πολεμικά γεγονότα πάνε μαζί.

Δηλαδή, η επίθεση στο Ιράν και η πολεμική συμπλοκή Ελλάδος-Τουρκίας.

Το γιατί…… το είχαμε πει και αυτο στο παραπάνω κείμενο, για όσους θυμούνται.

Δεν ξέρω, ίσως αύριο αλλάξουν τα δεδομένα, όμως μέχρι στιγμής αυτό επιβεβαιώνεται και τα δύο γεγονότα, ίσως αν παρατήρησες την επικαιρότητα, αυτά τα δύο πάνε…… χέρι χέρι.
Για την Ελλάδα, πρώτα ο Θεός θα τα πούμε αύριο, με τον…. Μάικ όμως θα τα πούμε τώρα…μετά από καιρό…θυμάσαι Μάικ πότε τα είπαμε τελευταία φορά;

Στο εξίσου κρίσιμο άρθρο του Μαρτίου Η Πρώτη Φάση Του “Φοβερού” Πολέμου Πλησιάζει… Σωστά Μάικ; θυμάσαι τι είπαμε τότε;

Είπαμε ότι διασφάλισες την αιτία πολέμου Ελλάδος-Τουρκίας ταξιδεύοντας στο Ισραήλ και έπειτα, μια ημέρα μετά την αναγνώριση της κατοχής του Ισραήλ στα Υψίπεδα του Γκολάν,  με tweet ανακοίνωνες την…. καμπάνια κατά του Ιράν, και ότι η Αμερική θα σταθεί αμείλικτη στην προσπάθεια απόκτηση και διάδοσης πυρηνικών οπλών.

Ευτυχώς υπάρχουν αποτυπωμένες οι πράξεις σας και οι ανακοινώσεις σας στον παγκόσμιο ιστό που είναι και ιστός του χρόνου.

Ορίστε λοιπόν, ένα μήνα μετά, το Ιράν αποφάσισε να επιτεθεί ή μήπως εσείς αποφασίσατε ότι θα πρέπει να σας επιτεθεί;

Όπως έγινε κάποτε στο Περλ Χάρμπορ;

Όπως έγινε με τους δίδυμους πύργους;

Μάικ, η ιστορία της χώρας σου βρωμάει, λίγο που την ξέρω βρωμάει θάνατο.

Οι ενστάσεις μου τώρα….

Για ποιον λόγο στείλατε βομβαρδιτικά και αεροπλανοφόρα στον Περσικό;

Για να σας επιτεθούν οι τρομοκράτες Φρουροί της Επανάστασης;  Αν δεν το  κάνουν.. να κατασκευάσετε εσείς την απαραίτητη αφορμή;

Ή μήπως ….μήπως λέω βρε Μάικ, μαζεύετε τα πολεμικά σας πλοία σας εκεί σαν μέσο εκφοβισμού στο Ιράν, διότι πρώτα θέλετε να κάνετε κάτι άλλο… αλλού….. και φοβάστε την πολεμική αντίδραση του..;

Μήπως πρώτα ετοιμάζεστε να καθαρίσετε την αυλή του Ισραήλ από τους proxy…..δηλαδή τις ιρανικές τρομοκρατικές ομάδες….. εκτός Ιραν;

Δεν ξέρετε ότι γύρω από το Ισραήλ, δρουν ομάδες καλά εξοπλισμένες που ζουν και αναπνέουν με ιρανικό αέρα;

Μήπως για αυτό φωνάζετε δεξιά και αριστερά  ότι….ετοιμάζεται να χτυπήσει πρώτο το Ιράν ξένους στόχους, διότι ετοιμάζεστε να επιβεβαιώσετε 2 από τα τσιρότα που έχουμε τοποθετήσει σε δυο περιοχές, τα οποία έχουν να κάνουν με πολεμικά γεγονότα στα σύνορα του Ισραήλ;

Το ένα όσοι θυμάστε το είχαμε τοποθετήσει στη Συρία και το άλλο τσιρότο στο Λίβανο. 

Μάικ υπάρχει αυτό το άρρωστο σκεπτικό σαν ενδεχόμενο;

Υπάρχει η πιθανότητα να μεταφέρετε βαρύ οπλισμό στην αυλή του Ιράν, ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει αποτελεσματικά, στην “απίθανη” περίπτωση που έχετε δρομολογήσει να πάνε στραβά τα πράγματα στα παραπάνω δύο ταλαιπωρημένα σημεία του πλανήτη;

Δεν ξέρω Μάικ αν το παραπάνω σκεπτικό το έχετε υιοθετήσει, πιστεύω σίγουρα ότι άλλα λέτε, άλλα γράφουν τα μμε σας,  άλλα κάνετε και άλλα έχετε σχεδιάσει να κάνετε.

Ξέρω και ξέρουν, όσοι διαβάζουν αυτή τη στήλη, ότι τα πολεμικά εμβατήρια το προηγούμενο διάστημα που προειδοποιούσαν για τον επερχόμενο μεγάλο πόλεμο δεν ήταν δίχως αντίκρισμα.

Ακούγονται τα τύμπανα του πολέμου πλέον για τα καλά. Όσοι δεν τα ακούν, μην τους παρεξηγείς, είναι γιατί έβαλαν κερί στα αυτιά τους… αλλά έτσι δεν νικάς τις Σειρήνες του πολέμου.

Δεν ξέρω αν έχω δίκιο η άδικο στις παραπάνω ενστάσεις μου αλλά κάτι δεν μου κάθετε καλά εκεί κάτω.

Όμως είμαι βέβαιος για ένα πράγμα, ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

Όσο για τα μέρη μας, να περάσουν οι επόμενες ώρες, και θα πούμε κάποια πράγματα αύριο βράδυ.

Πάντως. εδώ. είμαστε.πολύ κοντά. στα δύσκολα.
Rick

Share this post