ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ “MY MARKET”.

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ “MY MARKET”.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες.

Από αυτήν την «συχνότητα» θα έχετε καταλάβει πως μιλάμε μία «άλλη γλώσσα» και σαφώς απευθυνόμαστε σε αυτούς τους «άλλους» Έλληνες που μπορούν να την ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ.

Τα άρθρα μου όπως έχω ξαναπεί, είναι «μαχαιριές» στα πλευρά του θηρίου που μας έχει επιτεθεί. Όχι ότι μπορούν να το σκοτώσουν, αλλά σαφώς το καθυστερούν. Έτσι λοιπόν όπως θα διάβασαν όσοι διάβασαν εδώ, το σχέδιο της γενικής επίθεσης κατά της Ελλάδος, που ξεκινάει με την προφητευμένη χρεοκοπία της χώρας, έχει μεταφερθεί από τους αιώνιους εχθrούς μας για τον Ιούλιο του 2020, αφού τους αλλάξαμε τα σχέδια του 2015, πετυχαίνοντας αυτό που σας είπα, δηλαδή την καθυστέρηση.

Πριν ξεκινήσουν όμως την γενική επίθεση, πρέπει πρώτα απαραιτήτως να ελέγχουν οι εχθροί μας τους τρείς ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ πάνω στους οποίους είναι χτισμένη η σημερινή κοινωνία. Δηλαδή την ΕΝΕΡΓΕΙΑ, το ΝΕΡΟ και την ΤΡΟΦΗ.

Και πρέπει να τα ελέγχουν όλα αυτά, για να μπορούν μέσω αυτών, να ελέγξουν τους Έλληνες στην ΜΕΤΆ ΧΡΕΟΚΟΠΊΑ ΕΠΟΧΗ, με τον εκβιασμό: «υποταχθείτε και σφραγιστείτε με την κάρτα, για να έχετε ενέργεια νερό και τροφή, διαφορετικά δεν θα επιζήσετε».

Την ΕΝΕΡΓΕΙΑ προσπαθούν να την πάρουν και από ΔΗΜΟΣΙΟ αγαθό να την φέρουν στα χέρια ΙΔΙΩΤΩΝ, μέσω των διαφόρων ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ που ξεπροβάλλουν συνεχώς. Το «τυρί» είναι η «οικονομικότερη χρέωση» ενώ η ΠΑΓΙΔΑ είναι η ΑΠΩΛΕΙΑ αυτού του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΓΑΘΟΥ.

Το ίδιο θέλουν να κάνουν και με το ΝΕΡΟ, αλλά εδώ αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα, επειδή η Ελλάδα έχει τεράστια αποθέματα νερού και οι Έλληνες δεν έχουν «Αφρικανική νοοτροπία».

Έμεινε ο τρίτος πυλώνας που λέγεται ΤΡΟΦΗ. Και αυτόν προσπαθούν τώρα να τον πάρουν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους.

Το 99% των ειδών διατροφής σήμερα διακινείται μέσα από τις αλυσίδες των “SUPER MARKET”, που ως επιχειρήσεις είναι γιγαντιαίων διαστάσεων. Και όσες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό και κλείνουν, εξαγοράζονται αμέσως από άλλες αλυσίδες, κάνοντας τες ακόμα μεγαλύτερες.

Εδώ στην Ελλάδα, επάνω στον τομέα των τροφίμων έχουμε μία μεγάλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Έχουμε δηλαδή πολλές αλυσίδες “super market” που είναι 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. Οι μεγαλύτερες είναι ο «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» με τα «mart», το «ΜY MARKET» με τα «metro», o «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» , ο «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» και πολλές ακόμα μικρότερες σε πιο τοπικές αγορές.

Για να μπορέσει όμως να ελεγχθεί η ΤΡΟΦΗ, πρέπει όλες αυτές οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ αλυσίδες τροφίμων να περάσουν σε μία άλλη, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ιδιοκτησία.

Έχει ξεκινήσει λοιπόν εδώ και δύο χρόνια, μία φανερή προσπάθεια ΕΞΑΓΟΡΑΣ των μεγάλων αυτών ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «super market». Οι πλουσιότατες αυτές προτάσεις, που είναι μεγαλύτερες και από την ονομαστική αξία των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, έχουν γίνει από μεγάλα κεφάλαια του εξωτερικού, που παρουσιάζονται να προέρχονται από την Κίνα. Ότι όμως και να δείχνουν, είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ σχέδιο για έλεγχο της ΤΡΟΦΗΣ.

Η πρώτη πρόταση εξαγοράς έγινε στις αρχές του 2018 στον όμιλο «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ» και η πρόταση ήταν κατά 50% μεγαλύτερη της ονομαστικής αξίας του ομίλου. Η απάντηση εκ μέρους των Ελλήνων επιχειρηματιών, ήταν εντελώς αρνητική χωρίς να τίθεται ούτε ως θέμα συζήτησης.

Μετά από λίγο καιρό την Κυριακή 1η Απριλίου 2018 πεθαίνει ξαφνικά στα 52 του ο Στέλιος Σκλαβενίτης γιος του ιδρυτή της αλυσίδας και πρόεδρος του ομίλου. Ήταν υγιέστατος και δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Ένας ιός «γρίπης» δεν μπόρεσε να αντιμετωπιστεί σε τέσσερις μέρες από το αρτιότερο ιδιωτικό νοσοκομείο της χώρας. Η πρόταση εξαγοράς από τα ξένα κεφάλαια …..επανήλθε..

Πρόταση εξαγοράς έγινε και στην άλλη μεγάλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ στο “MY MARKET” αλλά και εδώ η απάντηση ήταν ίδια με του «Σκλαβενίτη». Δεν τίθεται ούτε ως θέμα συζήτησης.

Όπως βλέπετε όμως, οι εχθροί μας έχουν πολλούς τρόπους εκβιασμών προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους. Στα “My market” λοιπόν επιστράτευσαν μαφιόζικους τρόπους εκβιασμού, εξαπολύοντας την ανθελληνική συμμορία των «αντιεξουσιαστών», που σπάνε και καταστρέφουν. Εκτός αν νομίζετε, πως σπάνε μία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, για τις ηλίθιες έως βαλτές δηλώσεις, μίας ΗΔΗ ΑΠΟΛΥΜΕΝΗΣ διευθύντριας.

ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ επειδή ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ σε ξένα συμφέροντα που θέλουν να ελέγξουν την ΤΡΟΦΗ στην Ελλάδα. Όπως σε άλλες εποχές, χρησιμοποιούσαν την «τρομοκρατία» της «17 Νοέμβρη» για να εκβιάζουν με τις δολοφονίες τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και τον τύπο, αν δεν ακολουθούσαν το …. «πρόγραμμα».

Σήμερα χρησιμοποιούν για να εκβιάζουν, ιούς, συχνότητες και «μπαχαλάκηδες».

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, οι Έλληνες να τις στηρίζουμε και ΚΑΝΕΙΣ σε ιδιωτική εταιρεία ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
Οι ανθέλληνες την “δουλειά” τους και εμείς την δική μας. Έτσι θα χάσουν.

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ “MY MARKET”. Γράφει ο Ιωάννης…

Опубліковано Ιωάννης Λαμπρόπουλος Четвер, 28 березня 2019 р.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com

Share this post