Τι περιμένετε; να σας δείξουν οι νεκροί τα σωστά μέτρα που θα πάρετε ; ΤΩΡΑ , 3ήμερη «ακινησία» κάθε δραστηριότητας ανά 3ήμερο.

Τι περιμένετε; να σας δείξουν οι νεκροί τα σωστά μέτρα που θα πάρετε ; ΤΩΡΑ , 3ήμερη «ακινησία» κάθε δραστηριότητας ανά 3ήμερο.

Δεν είστε οι σοφότεροι του Πλανήτη γι αυτό ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ!

Τα μέτρα μερικής απαγόρευσης κυκλοφορίας για την αναχαίτηση του κορονοΪού ( όπως τα βαφτίσατε τελικά γιατί απέτυχε η εφαρμογή της απαγόρευσης κυκλοφορίας που αρχικά εξαγγείλατε ) δεν είναι μόνο  μια τρύπα στο νερό , αλλά μας εφησυχάζουν επικίνδυνα και προσθέτουν στον κόσμο αχρείαστη πίεση . Είναι μέτρα που δεν θα κάνουν την διαφορά , ανεφάρμοστα στην ουσία και μας εγκλωβίζουν σε λάθος κατεύθυνση .

Δεν είναι ώρα για υπνωτισμούς της κοινής γνώμης και επικοινωνιακή πολιτική .

Θα το ξαναπούμε λοιπόν . Για να σπάσουν ΟΛΕΣ οι αλυσίδες μετάδοσης του θανατηφόρου Ιού  ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ , θα πρέπει  να «νεκρώσει» ΚΑΘΕ δραστηριότητα για αρκετό διάστημα , πράγμα αδύνατον.

Μπορούμε όμως να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα εάν εφαρμόσουμε το παρακάτω και αφού δεν εφαρμόσατε το σχέδιο «των 5 ημερών »

Να εφαρμόσουμε την τακτική  «3ήμερο ανά 3 μέρες»

-Για 3ημέρες , ούτε Σουτέρ Μάρκετ ,ούτε Λαϊκή,  ούτε Σωματική άσκηση , ούτε βγάζω τη Λάση για βόλτα , ούτε πάω στην εργασία με τα ΜΜΜ , ούτε έρχομαι   απ την εργασία με τα ΜΜΜ , ούτε μπαίνω σε ταξί , ούτε πάω στο ταχυδρομείο , ούτε πάω στην τράπεζα , ούτε στο συνεργείο , ούτε πάω στο Δήμο , ΟΥΤΕ χίλια δυο άλλα που επιτρέπετε απαγορεύοντάς  τα .

Μετά από 3 ημέρες , επανερχόμαστε πάλι στα μέτρα που ισχύουν αυτήν την στιγμή ( 24/3ου ) και τούτη η περιοδικότητα , να επαναληφθεί όσο χρειαστεί .

Δείτε το , ειδάλλως θα το επιβάλλουν άλλοι , ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ . Η «κυβέρνηση της κοινής γνώμης » είναι έτοιμη και γι αυτόν τον Πόλεμο που τώρα αρχίζει .

Το νέο κοινωνικό συμβόλαιο , έχει ήδη υπογραφεί !

Υγ1-Ολοκληρώσαμε τον κύκλο των «υποδείξεων» και των «παρεμβάσεών μας για την αντιμετώπιση της υφιστάμενης υγειονομικής κρίσης και εφεξής θα εστιάσουμε σ ένα άλλο θανάσιμο κίνδυνο που πηγάζει από το γεγονός του περιορισμού των γνωστών θρησκευτικών δογμάτων από την λογική αντιμετώπισης της Πανδημίας σε συνδυασμό , με την ασυνεννοησία που θα προκύψει για τη διαγραφή του Παγκόσμιου χρέους .

Υγ2 – Πείτε την αλήθεια για τον Ιό . 16.800.000 άνθρωποι πέθαναν στην Κίνα ( ποσοστό θνησιμότητας 1,2% ) . 15.000.000 συνδρομητών τα μητρώα εξαφανίστηκαν ξαφνικά το επίμαχο διάστημα  από τ αρχεία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας . Το ίδιο ποσοστό θα πεθάνει και σε πολλές άλλες χώρες . Είχε δίκιο ο Αμερικανός Προέδρος και η Μέρκελ όταν σύγκριναν την Πανδημία με το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο που κόστισε τη ζωή σε 80.000.000 ανθρώπους.

Επιβιώστε , το μεγαλύτερο όπλο απέναντι στον Ιό είναι το μυαλό σας . Η μάχη είναι μάχη ευφυΐας .

ΟΝΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( β΄ Υποδιοικητής , στρατηγός ε.α )

Share this post