ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 24 ΕΩΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022… ?

ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 24 ΕΩΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022… ?

Ένας νομοθέτης στη Γερμανία πήρε το βήμα της Bundestag την περασμένη εβδομάδα, και άφησε μια ημερομηνία: 24 Σεπτεμβρίου.Ακολουθεί βίντεο με όσα είπε στο βήμα της γερμανικής βουλής:

https://twitter.com/Xx17965797N/status/1565716868484177921

“Αγαπητοί συνάδελφοι, αυτή η 24η Σεπτεμβρίου 2022 θα είναι μια μέρα που θα μείνει στη μνήμη μας ως μια μέρα που θα λέμε, θυμάμαι ακριβώς πού ήμουν”.

Τι είναι λοιπόν αυτό που θα συμβεί εκείνη την ημέρα;  Τι ξέρουν ότι θα έρθει, ή ακόμα καλύτερα, τι ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ;

Ό,τι κι αν είναι, η αντίδραση του υπόλοιπου νομοθετικού σώματος είναι αρκετά αποκαλυπτική.   Καθώς λέει την ημερομηνία, 24 Σεπτεμβρίου, υπάρχει εμφανής και αισθητή έκπληξη και έντονη μουρμούρα του ακροατηρίου.  Άρα το ξέρουν κι αυτοί.  Και είναι σαφές ότι ένα σωρό από αυτούς εξεπλάγησαν και ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΝ με αυτά που είπε.

Υπάρχει ΕΝΑ άλλο παράδειγμα ενός νομοθέτη που λέει κάτι για μια επερχόμενη ημερομηνία, το οποίο είναι πολύ σχετικό με αυτό.   Μήνες πριν η Ρωσία ξεκινήσει την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση, ένας Ρώσος νομοθέτης, ο Βλαντιμίρ Ζιρονόφσκι, ανέβηκε στο βήμα της Ρωσικής Δούμας (το νομοθετικό τους σώμα) και είπε: “Στις 22 Φεβρουαρίου, ο κόσμος θα δει τη δύναμη της Ρωσίας”.

Φυσικά, η ημερομηνία αυτή αποδείχθηκε στη συνέχεια ότι ήταν η 24η Φεβρουαρίου – δύο ημέρες αργότερα – όταν η Ρωσία εισήλθε στην Ουκρανία για την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρησή της.

Το νόημα αυτής της σύγκρισης είναι ότι οι νομοθέτες μερικές φορές κάνουν ελαφρώς λάθος στις ημερομηνίες.  Ή οι ημερομηνίες μπορεί να αλλάξουν για τον ένα ή τον άλλο λόγο, παρά τις όποιες πληροφορίες αφήνει να διαρρεύσουν ένας νομοθέτης.

Αλλά η συγκεκριμένη ημερομηνία – 24 Σεπτεμβρίου – συμπίπτει με μια ακόμη πληροφορία που κυκλοφόρησε (από πολλά σημεία) από το Βατικανό.   Ο Πάπας εξέδωσε ΔΙΑΤΑΓΗ στα τέλη Αυγούστου, με την οποία έδινε εντολή “Όλες οι οντότητες του Βατικανού παγκοσμίως, πρέπει να μεταφέρουν τα χρηματοπιστωτικά τους μέσα και περιουσιακά στοιχεία στην Τράπεζα του Βατικανού το αργότερο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου”.

Έτσι, ό,τι κι αν έρχεται αργότερα αυτό το μήνα, είναι προφανώς “τεράστιο” – τόσο τεράστιο που ένα μέλος του νομοθετικού σώματος της Γερμανίας είπε στους συναδέλφους του ότι θα είναι “…θα είναι μια μέρα που θα μείνει στη μνήμη μας ως μια μέρα που θα λέμε, θυμάμαι ακριβώς πού ήμουν”

ΠΗΓΗ
sinomosiologos.blogspot.com

Share this post