Τι συζητούσαν οι παγκόσμιες ελίτ μόλις λίγους μήνες πριν το ξέσπασμα της επιδημίας κοροναϊού (βίντεο)

Τι συζητούσαν οι παγκόσμιες ελίτ μόλις λίγους μήνες πριν το ξέσπασμα της επιδημίας κοροναϊού (βίντεο)

Η συνάντηση με τον αινιγματικό τίτλο «Συμβάν 201»πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 2019 στη Νέα Υόρκη και την είχε διοργανώσει το κέντρο για την παγκόσμια ασφάλεια κατά των επιδημιών του πανεπιστημίου του Johns Hopkins.

Σε αυτή τη συνάντηση είχε αναλυθεί και μια προσομοίωση της εξάπλωσης του κοροναϊού έξι εβδομάδες ακριβώς πριν την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος στην πόλη Ουχάν ή Γουχάν της Κίνας.

Στην συνάντηση συμμετείχε και το ίδρυμα του Bill και της Melinda Gates το οποίο φέρεται να είναι χρηματοδότης σε εταιρεία που έχει την πατέντα και εργάζεται ήδη για την παραγωγή εμβολίου για τον συγκεκριμένο ιό.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε εικόνες από την συνάντηση, καθώς τα μέλη συμβουλίου επειγούσης αντιμετώπισης επιδημιών «τρέχουν» προσομοίωση εξάπλωσης φονικού ιού.

Στο πάνελ συμπεριλαμβάνονται στελέχη τραπεζών, του στρατιωτικού συμπλέγματος, των ΗΕ,  της εταιρείας Johnson and Johnson, όπως και επίσημοι από το κέντρο πρόληψης επιδημιών των ΗΠΑ και της Κίνας, όπως διαβάζουμε στο pronews.gr

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Did Bill Gates & World Economic Forum Predict Coronavirus Outbreak? An Inside Look May Shock You!

Share this post