Τι συμβαίνει με όλες αυτές τις γιγαντιαίες εκρήξεις και πυρκαγιές σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες μέρες; Δεν υπάρχουν συμπτώσεις το 2020.

Τι συμβαίνει με όλες αυτές τις γιγαντιαίες εκρήξεις και πυρκαγιές σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες μέρες; Δεν υπάρχουν συμπτώσεις το 2020.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ;

Και μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχουν συμπτώσεις το 2020…

ΚΙΝΑ

Όλα ξεκίνησαν στις 3 Αυγούστου 2020, η Κίνα στην επαρχία Hubei «s, όπου από μια χημική έκρηξη στο εργοστάσιο flash, σκοτώθηκαν τουλάχιστον έξι άνθρωποι και τραυματίστηκαν 4. Η αιτία είναι υπό έρευνα.

ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ.

Αυτή η πρώτη έκρηξη ακολούθησε μερικές ώρες αργότερα από μια τεράστια έκρηξη διαρροής αερίου στην Hyesan,στην  επαρχία Yanggang, Βόρεια Κορέα , σκοτώνοντας 9 και τραυματίζοντας τουλάχιστον 30 κατοίκους. Η αιτία βρίσκεται υπό διερεύνηση .explosion north korea, Gas leak explosion in North Korea on August 3, Gas leak explosion in North Korea on August 3 video, Gas leak explosion in North Korea on August 3 pictures

ΛΙΒΑΝΟΣ.

Την επόμενη μέρα, η λιμενική περιοχή της Βηρυτού, ο Λίβανος , καταστράφηκε από μαμούθ έκρηξη σκοτώνοντας περισσότερους από 140 ανθρώπους και τραυματίζοντας χιλιάδες. Αιτία είναι το νιτρικό αμμώνιο, αλλά ποιος έβαλε τη φωτιά;

ΙΝΔΙΑ.

Επίσης, το απόγευμα της 4ης Αυγούστου 2020, μια έκρηξη πανικόβαλε τους κατοίκους που ζούσαν γύρω από ένα εργοστάσιο της Vijayshree Pharma Company στη ζώνη Rambilli SEZ του Visakhapatnam στην Άντρα Πραντές της Ινδίας . Αιτία υπό έρευνα.

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.

Και πάλι στις 4 Αυγούστου, ένα καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος εξερράγη στη μέση ενός κατοικημένου δρόμου στο Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου, στέλνοντας έναν καπνό και μια βολίδα στον αέρα και οι κάτοικοι έτρεχαν μέσα για καταφύγιο. Η έκρηξη ήταν τόσο μεγάλη, οι συναγερμοί πυρκαγιάς σβήστηκαν από μέσα στα σπίτια.

ΗΠΑ.

Τελικά, οι πυροσβέστες αντιμετώπισαν την Τρίτη μια μεγάλη πυρκαγιά στο κέντρο του Αγίου Παύλου, στη Μινεσότα, που κατακλύστηκε ένα κτίριο υπό κατασκευή. Οι φλόγες έφτασαν ψηλά στον αέρα και η λάμψη μπορούσε να φανεί για μίλια όταν οι πυροσβέστες έφτασαν περίπου στις 4:20 π.μ.

ΙΡΑΝ.

Η πυρκαγιά ξέσπασε μέσα σε τρεις βιομηχανικές αποθήκες ανατολικά της Τεχεράνης την Τρίτη. Η φλόγα κατέστρεψε τις προμήθειες κατασκευής, όπως ξυλεία και δέρμα.

Στη συνέχεια, στις 5 Αυγούστου, τουλάχιστον επτά πλοία πυρπολήθηκαν σε εργοστάσιο ναυπηγικής στο λιμάνι Bushehr στο νότιο Ιράν. Σύμφωνα με αναφορές, η αιτία παραμένει ασαφής και δεν αναφέρθηκαν θύματα.

Η πυρκαγιά στο Bushehr είναι η τελευταία σε μια σειρά πυρκαγιών σε ευαίσθητες και σημαντικές τοποθεσίες στο Ιράν τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένης μιας έκρηξης στην πυρηνική εγκατάσταση Natanz του Ιράν στις 2 Ιουλίου και μια έκρηξη σε στρατιωτική εγκατάσταση της Τεχεράνης, οι οποίες πυροδότησαν φήμες ξένων σαμποτάζ.

ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ.

Στις 5 Αυγούστου 2020, μια μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε την Τετάρτη το απόγευμα στις 6:30 μ.μ. σε μια αγορά στο εμιράτο του Ajman, 50 χλμ. Από το Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, λιγότερο από μια ημέρα μετά την έκρηξη του νιτρικού αμμωνίου της Βηρυτού. Αιτία υπό έρευνα.

ΚΙΝΑ.

Ένας αγωγός φυσικού αερίου εξερράγη και πολλοί δρόμοι κατέρρευσαν μετά από έντονες βροχοπτώσεις που κατακλύζουν τμήματα του Yulin, μιας πόλης στη βορειοδυτική επαρχία Shaanxi της Κίνας. Δεν αναφέρθηκαν θύματα σε σχέση με την έκρηξη στις 5 Αυγούστου 2020, αλλά οι τοπικές αρχές έχουν εκκενώσει σχεδόν 600 άτομα από την περιοχή. Αιτία υπό έρευνα.

ΗΠΑ.

Την ίδια ημέρα, η έκρηξη και η επακόλουθη πυρκαγιά της μπαταρίας είναι υπό διερεύνηση στο Midland του Τέξας. Η αιτία είναι επίσης άγνωστη.

ΙΡΑΚ.

Και πάλι στις 6 Αυγούστου 2020, ξέσπασε μια μαζική πυρκαγιά σε περισσότερες από 20 αποθήκες αγορών χονδρικής στο Najaf του Ιράκ. Αιτίες υπό διερεύνηση.

Τι συμβαίνει λοιπόν με όλες αυτές τις τεράστιες εκρήξεις και πυρκαγιές τις τελευταίες ημέρες; Δεν υπάρχουν συμπτώσεις το 2020…

strangesounds.org

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post