Τι ωραία που είναι 3 το πρωί τις καθημερινές για βρώμικο και καφέ αν έχω αϋπνίες όταν δεν κυκλοφορεί σχεδόν κανένας παρά μόνο τα σκουπιδιάρικα.!!!

Τι ωραία που είναι 3 το πρωί τις καθημερινές για βρώμικο και καφέ αν έχω αϋπνίες όταν δεν κυκλοφορεί σχεδόν κανένας παρά μόνο τα σκουπιδιάρικα.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 

Γήπεδο δεν πάω, μουσεία δεν πάω μέχρι να έρθουν τα γλυπτά από Βρετανία, γυμναστήριο δεν πάω, θέατρο δεν πάω σινεμά δεν πάω, σε κλειστούς χώρους δεν μπαίνω, ΜΜΜ δεν παίρνω, σούπερ μάρκετ δε πλησιάζω (τηλέφωνο και μου τα φέρνουν στην πόρτα μου, γλυτώνω και το κουβάλημα), ούτε εκκλησίες εκτός από ξωκλήσια που δεν βλέπει κανείς , κομμωτήριο δεν πάω κουρεύομαι μόνος μου.
.Τι ωραία που είναι 3 το πρωί τις καθημερινές για βρώμικο και καφέ αν έχω αϋπνίες όταν δεν κυκλοφορεί σχεδόν κανένας παρά μόνο τα σκουπιδιάρικα.!!! Και το πρωί ή το απόγευμα διαλειμματάκι και βόλτα στο βουνό ή στην θάλασσα. Αυτό δεν χάνεται.
Ζωάρα κάνω και δεν με νοιάζει τίποτε..παρά μόνο τσιγκουνεύομαι τα πεντάευρα για το ράπιντ όταν θα χρειάζεται. Παρακαλούνται οι συγγενείς στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι να έχουν όλοι πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα Για το τυπικό.
Φώντας :  Εννοείς πιστοποιητικό 3ης δόσης γιατί σε ένα μήνα οι δύο πρώτες δόσεις θα είναι άχρηστες, λέει η Pfizer και ο Μητσοτάκης.
Λυκ : Ότι  λέει ο νόμος Με ληγμενο πιστοποιητικό θα φάς μαζί με τον παππού  στις σκάλες. Όχι παίζουμε…χα χα χα χα Και αν αντιμιλήσει θα του βάλω να δει 10 λεπτά Παγώνη να μάθει έτσι όπως βγαίνει άσπρη σαν φάντασμά τώρα τελευταία από το fail μακιγιαζ.

Share this post