ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ : «ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ…ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ»!!!

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ : «ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ…ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ»!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με ένα πραγματικά εξευτελιστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα για την Ελλάδα, η τουρκική εφημερίδα Milliyet κατηγορεί την χώρα μας ότι κάνει ότι είναι δυνατόν για να προκαλέσει την Τουρκία και να πάρει την…τιμωρία που της αξίζει.

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στις τελευταίες κοινές ασκήσεις της Ελλάδας με Γαλλία, Αίγυπτο, ακόμα και με το Ισραήλ, ενώ κατηγορεί την Αθήνα ότι με την επίσπευση των νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων με τα μαχητικά αεροσκάφη Ραφάλ και τις πολεμικές φρεγάτες, το μόνο που καταφέρει είναι να προκαλεί την μήνη της Άγκυρας για να πάρει την πρέπουσα απάντηση που της αξίζει.

Με λίγα λόγια, όπως υποστηρίζει η τουρκική εφημερίδα, η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να…εξοπλίζεται και πάει γυρεύοντας και το τίμημα που θα πληρώσει προκαλώντας την μεγάλη υπερδύναμη, που είναι η Τουρκία, (!!!), θα είναι πολύ ακριβό!

Είναι φανερό πως η τουρκική εφημερίδα έχει χάσει την ψυχραιμία της και με άκρως περιφρονητικά δημοσιεύματα προσπαθεί να ξεπεράσει τον εκνευρισμό της τουρκικής πλευράς, γιατί η χώρα μας επιτελούς αποφάσισε να προχωρήσει να καλύψει τα μεγάλα κενά στις ένοπλες δυνάμεις που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια των προδοτικών μνημονίων.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος.

nikosxeiladakis.gr

Share this post