Τουρκικό κέντρο «μυστικών επιχειρήσεων» μέσα στην Ελλάδα – Αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα.

Τουρκικό κέντρο «μυστικών επιχειρήσεων» μέσα στην Ελλάδα – Αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα.
Ντοκουμέντα ΣΟΚ!
O αντικαθεστωτικός Τούρκος δημοσιογράφος, Abdullah Bozkurt, πρώην διευθυντής της μεγαλύτερης εφημερίδας της Τουρκίας, ΖΑΜΑΝ, την οποία έκλεισε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, αποκάλυψε πως η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα έχει καταστεί άντρο κατασκοπείας της ΜΙΤ (Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών).
Εκτός των άλλων, παραθέτει σχετικά επίσημα απόρρητα έγγραφα, με τα οποία πιστοποιείται η παράνομη δράση της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών!
Αυτή είναι η «συμμαχική χώρα», με την οποία πρέπει να παζαρέψουμε «μερικές δεκάδες μέτρα γης»;
Σύμφωνα με τα έγγραφα υπάρχουν συνεχείς παράνομες και εχθρικές δραστηριότητες που διεξάγονται από Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ και διπλωμάτες σε μια χώρα του ΝΑΤΟ, όπως είναι η Ελλάδα.
Οι μυστικές επιχειρήσεις φέρονται να στοχεύουν σε μέλη της του Κινήματος Γκιουλέν, αλλά αυτές οι ενέργειες αφενός, αποτελούν παράνομες και εχθρικές πράξεις και δημιουργούν μείζον ζήτημα εθνικής ασφάλειας για την Ελλάδα, αφετέρου δεν αποκλείεται να στοχεύουν και στην αξιοποίηση πρακτόρων της Τουρκίας που, προφανώς, βρίσκονται στην Ελλάδα, ανάμεσα στους μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες.
Και αν λοιπόν η ΜΙΤ διεξάγει επιχειρήσεις για τον έλεγχο και χειραγώγηση των αλλοδαπών που μας στέλνει το τουρκικό κράτος, τότε είναι σίγουρο πως σχεδιάζει να διεξάγει επιχειρήσεις και σε θέματα που αφορούν την καρδιά της εθνικής άμυνας και ασφάλειας της πατρίδας μας, ταυτόχρονα με επιχείρηση σε Αιγαίο, Κρήτη ή Θράκη.
Όπως αναφέρει το πρώτο απόρρητο έγγραφο με ημερομηνία 13 Φεβρουαρίου 2020, της Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλειας, ο σταθμός κατασκοπείας της ΜΙΤ στην Αθήνα υπέβαλε ένα ενημερωτικό έντυπο 39 σελίδων στις 7 Φεβρουαρίου 2020. Με βάση αυτό εντόπισε εκατοντάδες Τούρκους πολίτες που κατέφυγαν στην Ελλάδα, προκειμένου να ξεφύγουν από τις διώξεις Ερντογάν.
Η 39 σελίδων έκθεση περιέχει τις λεπτομέρειες σχεδόν 300 ατόμων που κατάφεραν να περάσουν στην Ελλάδα. Είναι αδιανόητο μυστική υπηρεσία της γειτονικής χώρας να συλλέγει ανενόχλητα πληροφορίες συγκεκριμένων ατόμων μέσα στην ελληνική επικράτεια.
Τι κάνουν οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας; Έχουν αντιληφθεί τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ κίνδυνο;

el.gr

Share this post