Τουρκικό σχέδιο βομβαρδισμού της Αρμενίας – Η ευκαιρία για την Ελλάδα (ΧΑΡΤΗΣ-ΦΩΤΟ)

Τουρκικό σχέδιο βομβαρδισμού της Αρμενίας – Η ευκαιρία για την Ελλάδα (ΧΑΡΤΗΣ-ΦΩΤΟ)
Αποκάλυψη που δείχνει τι ισχύει στην γειτονιά μας…

ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Όπως δημοσιοποιεί η ιστοσελίδα nordicmonitor.com, την οποία επικαλείται το Militaire.gr, η Τουρκία σχεδίασε μια στρατιωτική επιχείρηση βομβαρδισμών εναντίον της Αρμενίας, με την κωδική ονομασία ALTAY.

Σύμφωνα πάντα με την αποκάλυψη, το έγγραφο , το οποίο υποβλήθηκε στο Γενικό Επιτελείο και αντίγραφο του οποίου δημοσιοποιείται από την ιστοσελίδα, αναφέρει πως το σχέδιο βρίσκεται ακόμα σε ισχύ.

Όπως υπογραμμίζει, το έγγραφο της 23ης Μαΐου 2016 που υποβλήθηκε στο Γενικό Επιτελείο από την Διεύθυνση Επιχειρήσεων, χωρίς να δίνει ακριβείς λεπτομέρειες, προβλέπονται αεροπορικές επιχειρήσεις εναντίον της Αρμενίας.

Η αποκάλυψη του εγγράφου, σύμφωνα με το Militaire.gr, έγινε κατά την αναθεώρηση των σχεδίων από την 4η Γενική Διοίκηση της στην Αεροπορική Βάση της Άγκυρας.

nordicmonitor.com

Η Τουρκία δείχνει να προετοιμάζεται στρατιωτικά καθώς είναι περικυκλωμένη από σοβαρούς εχθρούς, οι οποίοι απειλούν την ίδια της την υπόσταση, αν λάβουμε υπόψη πως η γείτονα είναι ένα πανσπερμικό κράτος με πολλές εθνότητες να το αποτελούν.

Αντίθετα η Ελλάδα, με πιο ακραιφνή ελληνικό πληθυσμό, αν και υπό την απειλή των παράνομων μεταναστών και προσφύγων που κατακλύζουν την χώρα, συνορεύει με κράτη στρατιωτικά ανέτοιμα που δεν μπορούν να την απειλήσουν, όπως τα Σκόπια, η Αλβανία και η Βουλγαρία. Γι’ αυτό και, για παράδειγμα, οι Σκοπιανοί και οι Αλβανοί προσπαθούν, μόνο με ψευδομειονότητες και δικαστήρια να κάνουν «εδαφική» ζημιά στην Ελλάδα.

Η Τουρκία όμως, αν δούμε τον παρακάτω χάρτη συνορεύει με την Συρία και Ιράκ, όπου οι Κούρδοι και ο συριακός στρατός μπορούν να κάνουν, ανά πάσα στιγμή την ζημιά, σε συνδυασμό με το κουρδικό στοιχείο, εντός τουρκικής επικράτειας. Μάλιστα πρόσφατα ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, παρότρυνε τους Κούρδους της Β. Συρίας να ενταχθούν στον συριακό Στρατό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Επίσης, συνορεύει με το «πυρηνικό» Ιράν και φυσικά την Αρμενία, σύμμαχο της Μόσχας, η οποία βρίσκεται και εκείνη σε πολεμική φόρμα, απέναντι στους Αζέρους για την γνωστή διαμάχη του «Ναγκόρνο Καραμπάχ».

Στα νότια βρίσκεται η Κύπρος, από την οποία οι Έλληνες πιλότοι «ξεφτίλισαν» πρόσφατα τα τουρκικά ραντάρ (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Και μην ξεχνάμε την Ρωσία, η οποία, ανά πάσα στιγμή, σε περίπτωση που οι Τούρκοι, κατά πάγια τακτική τους, αθετήσουν τους άτυπους και τυπικούς όρους της προσωρινής, στρατηγικού τύπου, συμμαχίας με την «Αρκούδα», βρίσκεται σε χρόνο dt στα τουρκικά σύνορα, διασχίζοντας την Γεωργία.

Σημαντικότερος και ισχυρότερος εχθρός της Τουρκίας είναι η Ελλάδα, όχι τόσο λόγω πληθυσμού, αλλά δυνατοτήτων, ειδικά των Ικάρων μας (βομβαρδισμοί εντός τουρκικού εδάφους σε σημεία κλειδιά).

Η Ελλάδα, λοιπόν, πρέπει να αξιοποιήσει, με κάθε δυνατό τρόπο, ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ, αυτή την ευκαιρία, καθώς η Τουρκία δεν είναι απλά περικυκλωμένη από εχθρούς, αλλά από «σοβαρούς εχθρούς», έτοιμους για «άγριες καταστάσεις». Αλλιώς δεν θα υπήρχε σχέδιο βομβαρδισμών της Αρμενίας…

Αρχική ΦΩΤΟ: eurokinissi

https://www.el.gr/

Share this post