«Τουρκικό σχέδιο MOSSAD και CIA να ανατρέψουν Ερντογάν το 2023»/3 Δεκεμβρίου η λειτουργία Πάπα στο ΓΣΠ – Το πρόγραμμα.

«Τουρκικό σχέδιο MOSSAD και CIA να ανατρέψουν Ερντογάν το 2023»/3 Δεκεμβρίου η λειτουργία Πάπα στο ΓΣΠ – Το πρόγραμμα.

«Τουρκικό σχέδιο MOSSAD και CIA να ανατρέψουν Ερντογάν το 2023»

Πρωτοσέλιδο με «αποκάλυψη» του σχεδίου της MOSSAD και της CIA φιλοξενεί σήμερα η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ.

«Το τουρκικό σχέδιο της MOSSAD και της CIA έχει αποκαλυφθεί. Στόχος της πλατφόρμας ψυχολογικών επιχειρήσεων που ονομάζεται Πρόγραμμα Εκδημοκρατισμού της Τουρκίας (TDP), η οποία ιδρύθηκε από τον πρώην πρόεδρο της MOSSAD και χρηματοδοτήθηκε από το εβραϊκό κεφάλαιο, είναι να ανατρέψει τον πρόεδρο Ερντογάν το 2023», υποστηρίζει σήμερα η φιλο-κυβερνητική εφημερίδα «Σαμπάχ» στο πρωτοσέλιδό της.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, “το μεγαλύτερο βήμα στο πλαίσιο του σχεδίου έγινε τον περασμένο Ιούνιο. Το Τουρκικό Πρόγραμμα Δημοκρατίας, το οποίο σήκωσε τα μανίκια για την πολιτική και οικονομική κρίση στην Τουρκία, ξεκίνησε στις 23 Ιουνίου 2021, με τη συμβολή ανθρώπων με γραφειοκρατικό υπόβαθρο και πληροφορίες και μέλη της FETÖ (γκιουλενιστές), που ανήκουν στις οργανώσεις με την ονομασία UANI, CEP και JFK, που κυκλοφόρησαν στις Η.Π.Α. Ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ”.

Η Σαμπάχ γράφει ότι “το κοινό χαρακτηριστικό των ονομάτων σε αυτές τις τρεις οργανώσεις think-tank και των ιδρυτών του TDP είναι ότι αποτελούνται από άτομα που εργάστηκαν στους τομείς της πολιτικής, της εξωτερικής πολιτικής και των πληροφοριών στις ΗΠΑ και συμμετείχαν στους μηχανισμούς λήψης αποφάσεων”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “μεταξύ των ιδρυτών του TDP είναι οι διευθυντές της οργάνωσης δεξαμενής σκέψης UANI, που ιδρύθηκε από τους πρώην επικεφαλής της Μοσάντ, Μέιρ Νταγκάν και Ταμίρ Πάρντο”.

Όπως αναφέρει, “αξιοσημείωτο είναι ότι 7 μέλη, μεταξύ των οποίων ο Τζον Μπόλτον, που είναι στο συμβουλευτικό συμβούλιο του TDP, η Φράνσις Τάουνσεντ, πρώην Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας και ο Τζεμπ Μπους, πρώην Κυβερνήτης της Φλόριντα, είναι επίσης στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο του TDP. Η διοικητική δομή του TDP αποτελείται από έναν πρόεδρο, ένα συμβουλευτικό συμβούλιο 9 ατόμων και έναν ανώτερο σύμβουλο”.

Οι ίδιες πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι “την προεδρία του ανέλαβε ο Μαρκ Ντ. Γουάλας, πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ. Τα ακόλουθα ονόματα είναι στη διοίκηση: Πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ Τζόζεφ Λίμπερμαν, πρώην γραμματέας του Συμβουλίου Εσωτερικής Ασφαλείας Φράνσις Τάουνσεντ, Σύμβουλος Εσωτερικής Ασφάλειας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Τζον Μπόλτον, αδελφός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, πρώην Κυβερνήτης της Φλόριντα Τζεμπ Μπους, πρώην Η.Π.Α.

Ο σύμβουλος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Ντέιβιντ Λ. Φίλιπς, ο πρώην εμπειρογνώμονας της CIA για το Ιράν Norman T. Roule, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής επιχειρήσεων της CIA Robert G. Richer, πρώην Μόνιμος Αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Πολιτειών στον ΟΗΕ, ο πρώην Πρέσβης Alejandro D. Wolff, Ιταλία πρώην ΗΠΑ και ο Ισραηλινός Πρέσβης Giulio Terzi di Sant`Agata, σύμβουλος και αναλυτής Diliman Abdulkader, manager Madeleine Joelson”.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

sigmalive.com

3 Δεκεμβρίου η λειτουργία Πάπα στο ΓΣΠ – Το

πρόγραμμα.

3 Δεκεμβρίου η λειτουργία Πάπα στο ΓΣΠ - Το πρόγραμμα
Μιχάλης Χατζηβασίλης

Αποφασίστηκαν χθες οι λεπτομέρειες για την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Κύπρο, ενώ κλείδωσαν τα μέτρα που θα ληφθούν καθώς και η τέλεση λειτουργίας στην παρουσία πιστών στις 3 Δεκεμβρίου στο ΓΣΠ.

Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι από το Βατικανό και ειδικοί επί της ασφάλειας του Ποντίφικα κατήλθαν εκ νέου στην Κύπρο και σε σύσκεψη της Διεύθυνσης Εθιμοτυπίας στο ΥΠΕΞ, έχει αποφασιστεί το πρόγραμμα της επίσκεψής του και όλες οι λεπτομέρειες των επαφών του. Ο Πάπας Φραγκίσκος θα τύχει υποδοχής αρχηγού κράτους και τα μέτρα ασφάλειας που θα ληφθούν θα είναι ανάλογα, λαμβανομένου υπόψη του γεγονός ότι θεωρείται άτομο υψηλού ρίσκου, αναφέρθηκε αρμοδίως στον «Φ».

Η Αστυνομία θα κλείσει όλους τους δρόμους από τους οποίους θα περνά ο Ποντίφικας, ενώ η περιοχή γύρω από τον χώρο όπου θα διαμένει παρά την Πύλη Πάφου, θα κλείσει για δύο μέρες και μόνο με ειδική άδεια θα εισέρχονται οι κάτοικοι. Η Αστυνομία θα λάβει σχεδόν τα ίδια μέτρα που πήρε και το 2010 όταν επισκέφθηκε τη χώρα μας ο τότε Πάπας Βενέδικτος, με τη διαφορά ότι τώρα, εκτός από τα ελικόπτερα, θα σηκώσει και τα drones της, για επιτήρηση από αέρος της περιοχής που θα βρίσκεται ο υψηλός προσκεκλημένος.

Οι έλεγχοι θα είναι ιδιαίτερα αυξημένοι κατά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στο ΓΣΠ, όπου όσοι θα προσέλθουν θα ελεγχθούν σωματικά και με ακτινοδιαγνωστικά μηχανήματα, πριν τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο. Η λειτουργία θα τελεστεί στις 3 Δεκεμβρίου το πρωί και σύμφωνα με προκαταρκτικές μετεωρολογικές προβλέψεις που έχουν συγκεντρωθεί τόσο από την Κύπρο όσο και το εξωτερικό, την ημέρα αυτή δεν φαίνεται ότι θα βρέξει. Κάποιο εναλλακτικό σχέδιο έχει καταρτιστεί ωστόσο δεν αναμένεται ότι θ’ αλλάξει η τοποθεσία.

Τον Πάπα θα συνοδεύει η ελβετική φρουρά από το Βατικανό όπως γίνεται σε κάθε επίσκεψή του εκτός της Αγίας Έδρας και αναμένεται ότι για τις διακινήσεις του θα του διατεθούν ειδικά οχήματα, αφού δεν θα φέρει το δικό του όχημα.

Η Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε ήδη ότι η επίσημη τελετή υποδοχής του Πάπα στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο στις 2 Δεκεμβρίου, όπου θα του αποδοθούν τιμές Αρχηγού Κράτους. Θα επισκεφθεί επίσης τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου και θα έχει συναντήσεις με τους ανώτατους ηγέτες της Καθολικής Εκκλησίας στην Κύπρο.

philenews.com

Share this post