Το Ίδρυμα Rockefeller και το Global Business Network από το 2010 είχαν σχεδιάσει το LOCK STEP (σημερινό covid19) την μεγαλύτερη παγκόσμια πανδημία που έγινε ποτέ και το μεταπανδημικό μέλλον…

Το Ίδρυμα Rockefeller και το Global Business Network από το 2010 είχαν σχεδιάσει το LOCK STEP (σημερινό covid19) την μεγαλύτερη παγκόσμια πανδημία που έγινε ποτέ και το μεταπανδημικό μέλλον…

Ο κορωναϊός δεν γεννήθηκε στην Κίνα, αλλά στο μυαλό των κεφαλαιοκρατών.
Αποδεικτικά στοιχεία της τρομοκρατικής επιχείρησης “COVID-19”.. της βιοτρομοκρατίας.

Πρόκειται για ένα έγγραφο που χρονολογείται πριν μια δεκαετία: Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης με συντάκτες το Ίδρυμα Rockefeller και το Global Business Network το Μάιο 2010. (“Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης”).”Scenarios for the Future of Technology
and International Development”.

Μου φαίνεται ότι ο διάσημος αμερικανός οικονομολόγος και πολιτικός επιστήμονας, William Engdahl, πολιτικός επιστήμονας του Πανεπιστημίου του Πρίνστον, ήταν ο πρώτος που έφερε στην επιφάνεια αυτό το υλικό. Στις 10 Μαρτίου, δημοσίευσε το άρθρο Lock Step, αυτό δεν είναι φουτουριστικό σενάριο: ο πανικός και το μετα-πανδημικό μέλλον;

Ο Engdahl κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη: πριν από δέκα χρόνια (!) το σενάριο “πανδημικός πανικός” ήταν έτοιμο, που τώρα παίζεται μπροστά μας.

Το έγγραφο προέκυψε από δύο οργανισμούς – το Rockefeller Foundation και το Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Δίκτυο. Τα περισσότερα από τα έργα του πρώτου Οργανισμού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αποσκοπούν στην επίλυση τέτοιων προβλημάτων όπως η βελτιστοποίηση των φόρων της κάστας Rockefeller (ένα φιλανθρωπικό ταμείο απαλλάσσεται από τους φόρους), ο έλεγχος των γεννήσεων, ο περιορισμός του παγκόσμιου πληθυσμού, η αποβιομηχάνιση (υπό τη σημαία της μετάβασης σε μια μεταβιομηχανική κοινωνία) Αυτά τα καθήκοντα καθορίζονταν από τη Λέσχη της Ρώμης, που δημιουργήθηκε το 1968 από τον David Rockefeller και προοριζόταν να φέρει τους κεφαλαιοκράτες στο στόχο τους – να γίνουν κυρίαρχοι του κόσμου (η ιδέα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης).

Όσον αφορά το Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Δίκτυο, ιδρύθηκε από τον Peter Schwartz, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο αξιόλογους Αμερικανούς φουτουριστές. Ο Schwartz συνεργάστηκε με το Πεντάγωνο και συνέταξε μια Έκθεση του Πενταγώνου για την Κλιματική Αλλαγή του 2004 για τους αμερικανούς στρατιωτικούς για την παγκόσμια αλλαγή του κλίματος.

Θα περιγράψω εν συντομία τις βασικές ιδέες του εγγράφου, στις οποίες επέστησε την προσοχή ο William Engdahl. Ακολουθούν τέσσερα σενάρια για την ανάπτυξη του κόσμου μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση της περιόδου 2007-2009. Το πρώτο συμπίπτει εν γένει με αυτό που παρατηρούμε σήμερα · αυτό το σενάριο ονομάστηκε Lock Step στην αναφορά. Τα άλλα τρία στην περίπτωση αυτή δεν αξίζουν προσοχής.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από την έκθεση: «Το 2012, ξέσπασε η μεγαλύτερη πανδημία που περίμενε ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια. Σε αντίθεση με το H1 1 2009 [ιός πανδημίας γρίπης των χοίρων που εμφανίστηκε το 2009. ], αυτός ο ιός της γρίπης που εξαπλώθηκε από τις άγριες χήνες ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος. Ακόμη και ορισμένες από τις χώρες που προετοίμασαν την εμφάνιση μιας τέτοιας πανδημίας επηρεάστηκαν από τη νόσο, και σε παγκόσμιο επίπεδο, ο ιός μόλυνε περίπου το 20% του πληθυσμού. 8 εκατομμύρια πέθαναν τους πρώτους 7 μήνες μετά την εμφάνιση του νέου ιού. Και οι περισσότεροι νεκροί είναι υγιείς νέοι … “

Πρώτα για τις αναντιστοιχίες. Πρώτον, η πανδημία ξεκίνησε 8 χρόνια αργότερα. Δεύτερον, αποφάσισαν να την προσάψουν όχι στις άγριες χήνες, αλλά στις νυχτερίδες. Τρίτον, το COVID-19 δεν σκοτώνει κυρίως τους νέους και τους υγιείς, αλλά τους ηλικιωμένους και τους ασθενείς με κακή υγεία.

Μετά τη δημοσίευση της έκθεσης του 2010, το σενάριο πιθανώς οριστικοποιήθηκε στην τελική του μορφή. Προφανώς, αποφασίστηκε ότι οι νέοι και υγιείς θα μπορούσαν να είναι χρήσιμοι ως φθηνό και εξαιρετικά παραγωγικό εργατικό δυναμικό. Και πρέπει πρώτα να απαλλαγείτε από το “έρμα” – τους ασθενείς, τους άρρωστους, τους ηλικιωμένους, τους ηλικιωμένους. Αυτή είναι η σημερινή εκδοχή της malthusien πολιτικής των παραγκουπόλεων η οποία με κάθε τρόπο επιδιώκει να «βελτιστοποιήσει» τον παγκόσμιο πληθυσμό στο 1 δισεκατομμύριο.

Όσον αφορά τους ποσοτικούς δείκτες που περιλαμβάνονται στην έκθεση (το ποσοστό των μολυσμένων και ο απόλυτος αριθμός των θανάτων), τότε μπορούμε να περιμένουμε μόνο τα τέλη Ιουλίου (αν υπολογίσουμε την πανδημία από την αρχή του έτους). Παρεμπιπτόντως, ο Donald Trump το λέει (και με μεγάλη σιγουριά): η πανδημία θα λήξει τον Ιούλιο-Αύγουστο. Μετά από επτά μήνες, θα μετρήσουμε τα κοτόπουλα. Ορισμένοι εμπειρογνώμονες της ΠΟΥ υποστήριξαν ότι το Covid-19 θα μπορούσε να επηρεάσει τα δύο τρίτα του παγκόσμιου πληθυσμού. Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι το 70% του γερμανικού πληθυσμού θα μολυνθεί από κορονοϊό. Νομίζω ότι αυτή προέρχεται από τα ίδια μυστικά προγράμματα για την επιχείρηση με το Trump.

Η έκθεση μιλάει για την επίδραση του ιού σε όλες τις πτυχές της δημόσιας ζωής. Ειδικότερα, για την οικονομία: “Η πανδημία έχει επίσης καταστρεπτική επίδραση στην οικονομία: η διεθνής διακίνηση ανθρώπων και αγαθών έχει σταματήσει, γεγονός που έχει εξασθενήσει βιομηχανίες όπως ο τουρισμός και τις σπασμένες παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού. Ακόμη και μέρη πολυσύχναστα, τα συνηθισμένα θορυβώδη καταστήματα και τα κτίρια γραφείων ήταν κενά για μήνες, χωρίς υπαλλήλους και πελάτες. “

Αναφέρεται επίσης ότι το συνήθως αδρανοποιημένο σύστημα θ΄αφυπνιστεί και θ’ αρχίσει να παλεύει ενεργά την πανδημία. Και θα το κάνει σκληρά, παραβιάζοντας τις συνήθεις αντιλήψεις για τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα: «Κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, οι εθνικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο ενίσχυαν τις εξουσίες τους και καθόρισαν τους αυστηρότερους κανόνες και περιορισμούς – από την υποχρεωτική χρήση μάσκας στο πρόσωπο, τον έλεγχο της θερμοκρασίας του σώματος στις εισόδους σε δημόσιους χώρους, όπως οι σιδηροδρομικοί σταθμοί και τα σούπερ μάρκετ. Ακόμη και μετά την παρέλευση της πανδημίας, αυτός ο αυταρχικότερος έλεγχος και εποπτεία των πολιτών και των δραστηριοτήτων τους παρέμεινε και ακόμη και εντατικοποιήθηκε. Για να προστατευθούν από την εξάπλωση όλο και πιο παγκόσμιων ζητημάτων – από τις πανδημίες και τη διεθνική τρομοκρατία έως τις περιβαλλοντικές κρίσεις και την αυξανόμενη φτώχεια – οι ηγέτες σε όλο τον κόσμο φθάνουν να κυβερνούν πιο αυταρχικά».

Αυτήν την περιγραφή, που έγινε πριν από 10 χρόνια,την βλέπουμε πρώτα απ ‘όλα σε όλες σχεδόν τις χώρες, χωρίς εξαίρεση: την εγκαθίδρυση του ολοκληρωτικού ελέγχου, σε ορισμένα σημεία που συνοδεύεται από την επίσημη εισαγωγή έκτακτης ανάγκης (όπως στις ΗΠΑ) και κάπου και χωρίς τέτοιες διατυπώσεις. Δεύτερον, μπορεί να νομίζουμε ότι σε λίγους μήνες η πανδημία θα σταματήσει και όλα θα πάρουν τον κανονικό τους ρυθμό. Ωστόσο, από το έγγραφο προκύπτει ότι δεν θα υπάρξει επιστροφή στην προηγούμενη ζωή. Ανακοινώνεται ότι ο κόσμος εισέρχεται σε μια περίοδο τρομερών απειλών (κλιματική αλλαγή, διεθνής τρομοκρατία, ιογενείς πανδημίες, ρύπανση του περιβάλλοντος …), οπότε πρέπει να ξεχάσουμε τη δημοκρατία, την ελευθερία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία έχουμε διδαχθεί εδώ και δεκαετίες, να ξεχάσουμε το προηγούμενο βιοτικό επίπεδο. Η ασφάλεια απαιτεί θυσία.

Μια έκθεση του Ιδρύματος Rockefeller και του Παγκόσμιου Επιχειρηματικού Δικτύου υπογράμμισε ότι η Κίνα πρωτοπορεί στην πανδημία: «Οι επιχειρησιακές εντολές και η υποχρεωτική καραντίνα από την κινεζική κυβέρνηση για όλους τους πολίτες, καθώς και το άμεσο και σχεδόν ερμητικό κλείσιμο όλων των συνόρων έσωσαν εκατομμύρια ζωές, σταματώντας τη διάδοση του ιού πολύ νωρίτερα από ό, τι σε άλλες χώρες, και ανακάμπτει από την πανδημία πολύ πιο γρήγορα. “

Πλήρης σύμπτωση με αυτό που βλέπουμε σήμερα!

Η Κίνα έχει ήδη δηλώσει ότι έχει σταματήσει την εξάπλωση της πανδημίας, ότι η καραντίνα απομακρύνεται σιγά σιγά και ότι μέχρι τα μέσα του έτους η οικονομική ζωή της χώρας θα ανακάμψει πλήρως. Ο ΟΗΕ, ο ΠΟΥ και άλλοι διεθνείς οργανισμοί συστήνουν ιδιαίτερα στις κυβερνήσεις άλλων χωρών να μελετήσουν την κινεζική εμπειρία υπονοώντας ότι το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτή την εμπειρία είναι η αυστηρή πειθαρχία, η αυστηρή εξουσία και η υψηλή ευθύνη όλων. Πρότυπο γίνεται η “Κινέζικη μυρμηγκούπολη”, με επικεφαλής το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα,που είναι το πιο βιώσιμο μοντέλο ενόψει των παγκόσμιων προκλήσεων. Ήδη σήμερα, η ιδέα ενός «ιδανικού μοντέλου» του κράτους, που βλέπουμε στο μυθιστόρημα του Τζορτζ ‘Οργουελ του 1984, είναι ευρέως διαδεδομένη. Ο Aldous Huxley κάλεσε μια τέτοια κοινωνία ως το “νέο θαυμαστό κόσμο”.

Στο “νέο θαυμάσιο κόσμο”, θα πρέπει να ξεχνάμε όχι μόνο τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και τις γνωστές ιδέες για την “οικονομία της αγοράς”. Η ενισχυμένη εποπτεία θα έχει διάφορες μορφές: για παράδειγμα, τα βιομετρικά αναγνωριστικά στοιχεία για όλους τους πολίτες και η αυστηρότερη ρύθμιση των βασικών βιομηχανιών, η σταθερότητα των οποίων θεωρήθηκε ζωτικής σημασίας για τα εθνικά συμφέροντα. Σε πολλές ανεπτυγμένες χώρες, η αναγκαστική αφομοίωση νέων κανόνων και συμφωνιών, σιγά-σιγά αλλά σταθερά αποκατέστησε τόσο την τάξη όσο και τη σημαντική οικονομική ανάπτυξη ».

Οι συντάκτες της έκθεσης πιστεύουν ότι οι αρχές δεν θα έχουν κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα: «Αρχικά, η έννοια ενός πιο ελεγχόμενου κόσμου αναγνωρίστηκε και εγκρίθηκε ευρέως. Οι πολίτες πρόθυμα παραχώρησαν μέρος της κυριαρχίας τους – και της ιδιωτικής τους ζωής – σε πιο πατερναλιστικά κράτη με αντάλλαγμα μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα ». Δεν αποκλείεται ότι αυτή η εμπιστοσύνη των δημιουργών της έκθεσης να πηγάζει από τη συνεκτίμηση της εμπειρίας των Ηνωμένων Πολιτειών στην καταπολέμηση της «διεθνούς τρομοκρατίας». Μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, εγκρίθηκε στην Αμερική ο νόμος Patriot, ο οποίος στερούσε τους Αμερικανούς από πολλά δικαιώματα και ελευθερίες και οι πολίτες αντιδρούσαν «με κατανόηση» σε αυτά τα μέτρα.

Ωστόσο, θα περάσει καιρός και οι πολίτες θα κουραστούν από τον αυστηρό έλεγχο του Big Brother. Οι άνθρωποι θα θέλουν και πάλι δικαιώματα, ελευθερίες, ευημερία. Οι συντάκτες της έκθεσης προειδοποιούν ότι η μετάβαση σε ένα νέο μοντέλο της κοινωνίας θα προκαλέσει μεγάλη υπερφόρτωση τόσο για τις κατώτερες τάξεις όσο και για τις ανώτερες τάξεις. Μια υπόδειξη αυτού περιέχεται στο όνομα του ίδιου του σεναρίου – LOCK STEP (ή”step lock”). Προχωρώντας προς ένα νέο μοντέλο, σημειώνει η έκθεση, σημαίνει “αυστηρότερο κυβερνητικό έλεγχο από πάνω προς τα κάτω και πιο αυταρχική ηγεσία, με περιορισμένη καινοτομία και αυξανόμενη αντίσταση από τους πολίτες”.

Rockefeller Foundation

Εν κατακλείδι, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η έκθεση και το σενάριο LOCK STEP εμφανίστηκαν όταν η σκόνη της οικονομικής και χρηματοπιστωτικής κρίσης για το 2007-2009 δεν είχε ακόμη διευθετηθεί. Οι κεφαλαιοκράτες συνειδητοποίησαν ότι ο παγκόσμιος καπιταλισμός δεν θα μπορούσε να επιβιώσει από τέτοιες νέες κρίσεις. Επομένως, είναι απαραίτητο να ξεκινήσει η αναγκαστική αναδιάρθρωση του κόσμου βάσει του μετα-καπιταλιστικού μοντέλου. Έτσι, εμφανίστηκε αυτό το σενάριο μιας μετάβασης δύσκολης, επικίνδυνης, αλλά επικερδούς για κεφαλαιοκράτες σε ένα νέο σύστημα σκλάβων. Οι προετοιμασίες για την έναρξη μιας τέτοιας μετάβασης επιβραδύνθηκαν, αλλά στα τέλη του περασμένου έτους υπήρξαν ενδείξεις ότι μια νέα παγκόσμια οικονομική και οικονομική κρίση θα μπορούσε να ξεσπάσει ……Και από τις πρώτες ημέρες του 2020, ξεκίνησε η λειτουργία LOCK STEP (γνωστό και ως COVID-19).

dimpenews.com

Share this post