Το αμερικανικό Ολοκαύτωμα και η νέα παγκόσμια τάξη το 2020 – VIDEO.

Το αμερικανικό Ολοκαύτωμα και η νέα παγκόσμια τάξη το 2020 – VIDEO.

Το άρθρο αυτό αναφέρεται στην επικείμενη κρίση του Πολεμικού Δικαίου και της Ατζέντας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για την Αμερική και ολόκληρο τον πλανήτη. Προσφέρει επίσης ελπίδα και χριστιανική λύση για την «τελική λύση» της νέας παγκόσμιας τάξης του Καμπαλισμού. 

Η «ελίτ» έχει μιλήσει για την πολύτιμη  «Νέα Παγκόσμια Τάξη»  με τη μία ή την άλλη μορφή επί αιώνες κυριολεκτικά . Η Γραφή δηλώνει ότι έρχεται πράγματι ένας χρόνος, αν και σύντομος χρόνος, όταν ολόκληρος ο κόσμος θα βρίσκεται υπό τον έλεγχο ενός συστήματος κυβέρνησης που καθιστά το 1948 του ΄Oργουελ σαν μια βόλτα στο πάρκο.

Είμαστε στην άκρη εκείνης της εποχής; Αυτό σκεφτείτε το και αποφασίστε μόνοι σας. Όσο για πολλούς από εμάς ήδη, η απάντηση είναι  «όχι».  Δεν βρισκόμαστε στην άκρη του, ζούμε στη νηπιακή ηλικία. Ενώ η δομή του NWO εξακολουθεί να χτίζεται, οι παγκόσμιες ατζέντες και οι παγκόσμιοι νόμοι σχεδιάζονται και εκτελούνται σε όλο τον κόσμο καθημερινά, πολλά από τα οποία συμβαίνουν με καθαρή άποψη – αλλά τα μέσα ενημέρωσης δεν ενδιαφέρονται ή δεν επιτρέπεται να αναφέρουν τι συμβαίνει έξω από τη μήτρα που παρουσιάζουν οι άνθρωποι.

Αποσπάσματα στη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Η «Νέα Παγκόσμια Τάξη»  είναι το όνειρο του Παγκόσμιου Ολοκληρωτισμού όπου ένας τραπεζίτης που ονομάζεται Mayer Amschel Rothschild βοήθησε να αναβιώσει τη δεκαετία του 1760 για να προστατεύσει την ιδιωτική του τράπεζα από την παγκόσμια κυβερνητική ρύθμιση. Η μεγάλη του μπλε εκτύπωση περιγράφεται καλύτερα από τον αμειβόμενο κοινωνικό μηχανικό του, που ονομάζεται Δρ. Αδάμ «Σπάρτακος» Weishaupt, Καθηγητής Canon Law στο Πανεπιστήμιο της Ingolstadt. Ο Weishaupt υιοθέτησε τον όρο «Iλουμινάτι».

Mayer Amschel Rothschild, το 1828:  «Επιτρέψτε μου να εκδώσω και να ελέγξω τα χρήματα ενός έθνους και δεν με νοιάζει ποιος γράφει τους νόμους».

Ο Γιώργος Ουάσιγκτον,το 1798,  αναγνώρισε ότι η δραστηριότητα των Iλουμινάτι είχε έρθει στις ΗΠΑ: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το δόγμα των Iλουμινάτι και οι αρχές του Ιακωβινισμού δεν είχαν εξαπλωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αντίθετα, κανείς δεν είναι περισσότερο ικανοποιημένος από αυτό το γεγονός από ότι είμαι εγώ ».


Πρόεδρος Woodrow Wilson,το 1916:  «Είμαι ένας πολύ δυστυχισμένος άνθρωπος. Έχω κατά λάθος καταστρέψει τη χώρα μου. Ένα μεγάλο βιομηχανικό έθνος ελέγχεται από το σύστημα της πίστωσης. Το πιστωτικό μας σύστημα είναι συγκεντρωμένο.

Επομένως, η ανάπτυξη του έθνους και όλες οι δραστηριότητές μας βρίσκονται στα χέρια λίγων ανδρών.

Winston Churchill(Τσώρτσιλ),το 1920: «Από τις ημέρες του Σπάρτακος-Weishaupt μέχρι εκείνες του Kαρλ Mαρξ, με αυτές του Τρότσκι, του Bela Kun, της Rosa Luxembourg και της Emma Goldman, αυτή η παγκόσμια συνωμοσία για την ανατροπή του πολιτισμού και για την ανασύσταση της κοινωνίας η βάση της συλληφθείσας ανάπτυξης, της ζηλιάρης κακομεταχείρισης και της αδύνατης ισότητας, έχει αυξηθεί σταθερά.

Διαδραμάτισε αναμφισβήτητα ρόλο στην τραγωδία της Γαλλικής Επανάστασης.

Ήταν ο κύριος μοχλός κάθε ανατρεπτικής κίνησης κατά τη διάρκεια του δέκατου ένατου αιώνα, και τώρα επιτέλους αυτή η μπάντα από εξαιρετικές προσωπικότητες από τον υπόκοσμο των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης και της Αμερικής, έχουν πιάσει τον ρωσικό λαό από τα μαλλιά των κεφαλιών τους και έχουν γίνει ουσιαστικά οι αδιαφιλονίκητοι κύριοι αυτής της τεράστιας αυτοκρατορίας ».

Ο Πρόεδρος Franklin Roosevelt(Ρούζβελτ),στις 21 Νοεμβρίου 1933:  «Η πραγματική αλήθεια του θέματος είναι, όπως ξέρετε και εσείς, ότι ένα οικονομικό στοιχείο στα μεγαλύτερα κέντρα ανήκε στην κυβέρνηση από τις ημέρες του Andrew Jackson».

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, στις 2 Νοεμβρίου 1987,  απευθύνθηκε στο Σοβιετικό Πολιτικό Γραφείο: «Τον Οκτώβριο του 1917, χωρίσαμε τον παλιό κόσμο, απορρίπτοντάς τον μια για πάντα. Κινούμαστε προς έναν νέο κόσμο, τον κόσμο του κομμουνισμού. Ποτέ δεν θα σβήσουμε αυτόν τον δρόμο! «Επιπλέον, καθησυχάζει τους κομμουνιστές συναδέλφους του:» Σύντροφοι, μην ανησυχείτε για όλα όσα ακούτε για την glasnost και την περεστρόικα και τη δημοκρατία τα επόμενα χρόνια.Πρόκειται κυρίως για εξωτερική κατανάλωση. Δεν θα υπάρξουν σημαντικές εσωτερικές αλλαγές εντός της Σοβιετικής Ένωσης πέραν των καλλυντικών. Ο σκοπός μας είναι να αφοπλίσουμε τους Αμερικανούς και να τους αφήσουμε να κοιμηθούν. «

David Rockefeller, 23 Σεπτεμβρίου 1994:  «Αυτό το παρόν παράθυρο ευκαιρίας, κατά το οποίο θα μπορούσε να οικοδομηθεί μια πραγματικά ειρηνική και αλληλοεξαρτώμενη παγκόσμια τάξη, δεν θα είναι ανοικτή για πολύ καιρό – είμαστε στα πρόθυρα μιας παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστή κρίση και τα έθνη θα δεχτούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. «

George Herbert Walker Bush, 11 Σεπτεμβρίου 1990:  «Από αυτούς τους προβληματικούς χρόνους, ο στόχος μας – μια νέα παγκόσμια τάξη – μπορεί να προκύψει. Σήμερα, αυτός ο νέος κόσμος αγωνίζεται να γεννηθεί, ένας κόσμος αρκετά διαφορετικός από αυτόν που έχουμε γνωρίσει. «

Jonathan Winston Howard, 13 Μαρτίου 2003  σε μια Εθνική Διεύθυνση προς τους Αυστραλούς: «Η δεκαετία της δεκαετίας του ’90 προοριζόταν να ήταν μια περίοδο κατά την οποία μια Νέα [Παγκόσμια] Διεθνής Τάξη, απαλλαγμένη από τη διπολική αντιπαλότητα των προηγούμενων ημερών, έπρεπε να έχει καθιερωθεί. «

Ορισμένοι πιστεύουν ότι είμαστε μέρος ενός μυστικού ιππότη που λειτουργεί ενάντια στα καλύτερα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως «διεθνιστές» και συνωμοτώντας με άλλους σε όλο τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή – , αν θέλεις. Αν αυτό είναι το χρέος, είμαι ένοχος και είμαι περήφανος για αυτό. «- David Rockefeller, από το δικό του βιβλίο Memoirs.


«[Η Νέα Παγκόσμια Τάξη] δεν μπορεί να συμβεί χωρίς τη συμμετοχή των ΗΠΑ, καθώς είμαστε η πιο σημαντική μεμονωμένη συνιστώσα. Ναι, θα υπάρξει μια νέα παγκόσμια τάξη και θα αναγκάσει τις Ηνωμένες Πολιτείες να αλλάξουν τις αντιλήψεις τους ». – Henry Kissinger, Συνέντευξη Τύπου του Συμβουλίου των Παγκόσμιων Υποθέσεων, 19 Απριλίου 1994.

«Ο David Rockefeller είναι ο πιο εμφανής εκπρόσωπος σήμερα της άρχουσας τάξης, μιας πολυεθνικής αδελφότητας ανδρών που διαμορφώνουν την παγκόσμια οικονομία και διαχειρίζονται τη ροή της πρωτεύουσάς της. 

Ο Ροκφέλερ γεννήθηκε σε αυτό, και έχει κάνει το μεγαλύτερο μέρος του. Αλλά αυτό που βλέπουν κάποιοι κριτικοί ως μια τεράστια διεθνή συνωμοσία, θεωρεί μια περίσταση ζωής και απλώς μια δουλειά άλλης ημέρας … Στον κόσμο του David Rockefeller είναι δύσκολο να πούμε πού τελειώνει η επιχείρηση και αρχίζει η πολιτική ». – Bill Moyers, Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου από το 1965 έως το 1967.

«Γνωρίζουμε στο όχι πολύ απομακρυσμένο μέλλον, μισές δωδεκάδες εταιρίες (δηλαδή έξι) πρόκειται να ελέγξουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Πήραμε αυτό το βήμα (συγχώνευση) για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε ένας από αυτούς «- εκπρόσωπος της Time Warner.

«Θα έχουμε κυβέρνηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, είτε μας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ερώτημα είναι αν η παγκόσμια κυβέρνηση θα επιτευχθεί με την κατάκτηση ή τη συναίνεσή του », δήλωσε πριν από την Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών στις 7 Φεβρουαρίου 1950 ο James Paul Warburg των Ηνωμένων Παγκόσμιων Φεντεραλιστών, γιος του Paul Moritz Warburg, ανιψιός του Felix Warburg και του Jacob Schiff, και του Kuhn, του Loeb & Co, που έριξε εκατομμύρια άτομα στη Ρωσική Επανάσταση μέσω του αδελφού Max του Τζέιμς, τραπεζίτη στη γερμανική κυβέρνηση (βλ. Έκθεση Sisson).

«Όλοι εμείς τελικά θα κριθούμε από την προσπάθεια που έχουμε συμβάλει στην οικοδόμηση μιας νέας παγκόσμιας τάξης.» – Robert Kennedy, πρώην Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ, 1967.

«Οι πραγματικοί κυβερνήτες στην Ουάσινγκτον είναι αόρατοι και ασκούν τη δύναμή τους πίσω από τα παρασκήνια». – Justice Felix Frankfurter, Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AMG NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post