ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΣΚΛΗΡΌ! ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΤΕ ΕΆΝ:

ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΣΚΛΗΡΌ! ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΤΕ ΕΆΝ:

ΕΊΣΤΕ ΚΆΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΏΝ

* ΈΧΕΤΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΆ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ

* ΈΧΕΤΕ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΊΕΣ

(Αυτό το βίντεο είναι το πιο «ελαφρύ» από τα βίντεο που έχω στη διάθεσή μου για τον Joe Biden και τη συμμορία του κι ίσως το ΜΌΝΟ που δεν παραβιάζει τους όρους της κοινότητας του Facebook)

Επειδή τις τελευταίες ημέρες βλέπω μία προσπάθεια κάποιων να «ανακαλύψουν» κατηγορίες κατά του Donald Trump, υπερασπίζοντας τον Joe Biden, αποκαλύπτω ΕΔΏ ένα βίντεο που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Στο βίντεο αυτό, ο John Podesta (Σύμβουλος του Bill Clinton, Σύμβουλος του Barack Obama, υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα της Hillary Clinton και τελευταία δεξί χέρι του Joe Biden) κακοποιεί μικρό παιδί σε ντουζιέρα, ρίχνοντας πάνω του καυτό (κατά πάσα πιθανότητα) νερό. Ο καταγράφων το βίντεο, κάποια στιγμή του λέει να σταματήσει, αλλά ο Podesta συνεχίζει αμείλικτα.

Πραγματογνώμονες που εξέτασαν το βίντεο αυτό, ΒΕΒΑΙΏΝΟΥΝ ότι η αντρική φωνή ανήκει στον John Podesta.

Με τα λευκά γράμματα είναι τα λόγια του Podesta, ενώ με τα κίτρινα του παιδιού.

Αυτούς υποστηρίζετε λοιπόν; Γι’ αυτούς πολεμάτε με κάθε μέσο τον Donald Trump;

Δεν είπα ότι ο Trump είναι κανένας άγιος. Αλλά τουλάχιστον δεν είναι παιδόφιλος!

(υπάρχει περίπτωση να ρίξουν αυτό το βίντεο και κατά πάσα πιθανότητα να «τιμωρηθώ» από τους φασίστες του Facebook ή των fact checkers που αμφότεροι ελέγχονται από τον George Sorros και ενώ γνωρίζουν γι’ αυτά τα εγκλήματα, σιωπούν. Εύχομαι τουλάχιστον να μη συμμετέχουν σε αυτά…)

Πηγή: the Orion lines
#pizzagate

ΠΗΓΗ

Share this post