Το ΒΙΝΤΕΟ που έδειξε ο Ντ.Τραμπ – Κρίσιμες ώρες στις ΗΠΑ για όλον τον πλανήτη

Το ΒΙΝΤΕΟ που έδειξε ο Ντ.Τραμπ – Κρίσιμες ώρες στις ΗΠΑ για όλον τον πλανήτη

Υποψίες για εμπλοκή του Βαθέως Κράτους στον Λευκό Οίκο…

Τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για «ειρηνικούς διαδηλωτές». Μάλιστα επικρίνουν όσους προσπαθούν να κρατήσουν ίσες αποστάσεις, δίνοντας και την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έκανε retweet βίντεο, το οποίο καταρρίπτει την άποψη πολλών ΜΜΕ πως οι περισσότεροι διαδηλωτές στις ΗΠΑ έχουν «ειρηνικές προθέσεις».

Κομμάτι της κοινή γνώμης αρνείται να αποδεχθεί την πραγματικότητα, πως δηλαδή οι διαδηλώσεις στους δρόμους των ΗΠΑ έχουν αποκτήσει πολιτικό-καταστροφικό χαρακτήρα, θέλοντας σαν διασπείρουν την κρίση σε όλον τον πλανήτη.

Στο βίντεο διαψεύδονται λόγια δημοσιογράφων από τις ίδιες τις εικόνες!

MediaResearchCenter

@theMRC

WATCH: Media tout “peaceful protesters” amidst rioting and looting.

Ενσωματωμένο βίντεο

Την ίδια ώρα, ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, δείχνει να έχει απέναντί του το Πεντάγωνο, καθώς ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ δεν συμφωνεί με την κινητοποίηση του Στρατού στους δρόμους. Υπάρχουν υποψίες από την πλευρά του Τραμπ πως ο Μαρκ Έσπερ έχει έρθει σε συνεννόηση με την πλευρά των Δημοκρατικών και του Βαθέως Κράτους.

Συγκεκριμένα, ο Έσπερ τάχθηκε κατά της εμπλοκής του στρατού για την αποκλιμάκωση των μαζικών διαδηλώσεων. «Η επιλογή να χρησιμοποιηθούν εν ενεργεία στρατιώτες δεν θα έπρεπε να γίνει παρά ως έσχατη λύση και σε πιο επείγουσες και πιο τραγικές καταστάσεις.

Δεν βρισκόμαστε σε αυτού του είδους την κατάσταση σήμερα», είπε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η θέση του στην κυβέρνηση Τραμπ «τρίζει», ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ώρες.

Οι ώρες στις ΗΠΑ είναι κρίσιμες, με τον πλανήτη να παρακολουθεί, ελπίζοντας πως το χάος δεν θα εξαπλωθεί στους δρόμους της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου.

el.gr

Share this post