Το είπαν! Η αλήθεια για τα επόμενα Χριστούγεννα – ΒΙΝΤΕΟ.

Το είπαν! Η αλήθεια για τα επόμενα Χριστούγεννα – ΒΙΝΤΕΟ.
Στο CNN δόθηκε το σύνθημα

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για την παραμονή των Χριστουγέννων στο CNN, ο Δρ Andrew Pastewski είπε στους Αμερικανούς πως «τα Χριστούγεννα δεν πρέπει να είναι διασκεδαστικά φέτος».

«Είναι η παραμονή των Χριστουγέννων… Οι άνθρωποι θέλουν να γιορτάσουν και θέλουν να βρουν χαρά κάπου. Ποιο είναι το μήνυμά σας προς τους Αμερικανούς σήμερα το πρωί με βάση αυτό που βλέπετε και τι ελπίζετε να δείτε τον επόμενο χρόνο;» τον ρώτησε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

«Τα Χριστούγεννα δεν πρέπει να είναι διασκεδαστικά φέτος (…). «Πρέπει να δούμε την ελπίδα της Πρωτοχρονιάς, του 2021, ότι το εμβόλιο είναι εδώ. Θα τα πάρουμε, ας είμαστε επιμελείς, θα πάρουμε το εμβόλιο και θα προχωρήσουμε προς το 2021, όπου δεν χρειάζεται να φορέσουμε μάσκες και όλοι μπορούμε να είμαστε ασφαλείς και να αρχίσουμε να επιστρέφουμε σε μια φυσιολογική ζωή. Απαιτεί λίγη περισσότερη δουλειά, λίγη περισσότερη μάσκα, λίγο περισσότερο να μην βλέπουμε τους ηλικιωμένους και θα φτάσουμε εκεί», απάντησε ο γιατρός.

Όπως βλέπετε ετοιμάζουν σιγά-σιγά τους πάντες για τα επόμενα Χριστούγεννα και την καινούρια ζωή που έρχεται! Ενδεχομένως οι περιορισμοί θα εξακολουθήσουν να μας συνοδεύουν. Ίσως όχι οι ίδιοι, αλλά κάποιοι άλλοι. Για να μπορεί κάποιος να συμμετέχει ακόμα και στα νέα Χριστούγεννα που έρχονται θα πρέπει να κάνει το εμβόλιο και αργότερα, δεν αποκλείεται, κάτι άλλο.

 

Share this post